Bence yakalayıp adamı dövdükten sonra aklı başına gelince akıl etmiş demek ki...herşey iyi güzelde bunu kamereya kim çekiyor peki aldatılan adam herşeyden habersizdi diyor demek ki gizli çekim yok ortada
bunları basmışken videoya almayı nasıl akıl etti?
Eşini yakalayan kadınlar içinde bi önerin var mı?Eşini bu şekilde yakalayan erkeklerin yapması gereken en güzel hareket bu bence
Benim yorumumun neresinden benim Şiddet yanlısı olduğumu çıkardınız acaba?Şiddet yanlısı değilimdir. Aldatılan kadın ya da erkeğin buna karşılık verebileceği en iyi tepki budur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sevgiliye-dogum-gununde-buyuk-surpriz.841500/
Yorumum özellikle size değildi. Ama evet ortalığı kan gölüne çeviren adamı destekleyerek şiddet yanlısı oluyorsunuz.Benim yorumumun neresinden benim Şiddet yanlısı olduğumu çıkardınız acaba?
Ben Türkiyed e eşlerini yakladıkların da elini kana bulayanların yanlış yaptıgını söyleyerek mi şiddet yanlısı oldum acaba?!
Bak LÜTFEN diyorum ama LÜTFEN yazdıklarımı objektif bir gözle bakıp yorumlayın!...Yorumum özellikle size değildi. Ama evet ortalığı kan gölüne çeviren adamı destekleyerek şiddet yanlısı oluyorsunuz.
Bak LÜTFEN diyorum ama LÜTFEN yazdıklarımı objektif bir gözle bakıp yorumlayın!...
Ben Türkiye de elini kana bulayanlara ithafen İşte böyle yapın boş verin öldürmeyin demek istedim ama siz beni şiddet yanlısı ettiniz. Benim anlatmak istediğim dayak değil, Ölümlere karşı bırakın boş verin salıverin gitsin demek istedim
Huyum Kurusun işte bende böyleyim canım ya. Haksızlıga hiç gelemiyorum ve gerçekleri anlatmaya çalışıyorum. Sanal olmayan hayatta da böyleyim nerede bir haksızlık görsem şıp diye oraya damlayıp müdahale ediyorumkardelen,bazilarini ciddiye alma bosver görmemizlikten gel
Bu olay bile dayagi hak etmiyor ....
kusura bakmasin kimse....
aldatmak bir tercihtir ...ve sen bunu dayakla boykot edemezsin
aldatildin iste...
agsalayici bir bakisla bakip donup gitsen
o kadin bunu hayatta unutmazdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?