- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
Aldatan mutsuz olsun diye bekleme, ilahi adalet yerini 40 sene sonra da bulabilir. Bir pislikten kurtuldum diye sevinip, kendini avutmaya çalış.
Yok onun icin sükrettim zaten ama ne bileyim iste haksızlıga ugrayan ben ama suclu olup sefa süren karsı taraf. Sabretmek en dogrusu tabi
Bir de Facebook'taki sahte mutluluklara da aldanma derim, oraya baksan herkes çok mutlu, kimsenin derdi yok, herkesin ilişkisi de Romeo & Juliet
Ya aynen biri de konu acmıs zaten bu sosyal hesaplarda herkes mi mutlu kimsenin derdi yok mu diye :44: Valla haklısın herkes toz pembe bi hayat yasıyo gibi bence sahte bu tür seyler cünkü gercekten samimi sekilde huzurluysan gösterme ihtiyacı duymazsın. Gel gör ki hesabım aylardır kapalıydı bi mesele icin gerekliydi actım söyle bi bakayım dedim sırf merak iste yoksa baktıktan sonra pisman oluyorum. O zamana kadar paylasılmayan ask sözlerini yazmısTuhaf tuhaf olaylar iste herkes cok mutluyum havalarında ama ne kadarı dogru kendileri bilir
Ya aynen biri de konu acmıs zaten bu sosyal hesaplarda herkes mi mutlu kimsenin derdi yok mu diye :44: Valla haklısın herkes toz pembe bi hayat yasıyo gibi bence sahte bu tür seyler cünkü gercekten samimi sekilde huzurluysan gösterme ihtiyacı duymazsın. Gel gör ki hesabım aylardır kapalıydı bi mesele icin gerekliydi actım söyle bi bakayım dedim sırf merak iste yoksa baktıktan sonra pisman oluyorum. O zamana kadar paylasılmayan ask sözlerini yazmısTuhaf tuhaf olaylar iste herkes cok mutluyum havalarında ama ne kadarı dogru kendileri bilir
Ama kanıma dokunan beni kendimden utandıran sey aldatan kisinin cok mutlu görünmesi
En iyisi o kişiyi sosyal hesaplardan takip etmemek. Böylece ne paylaştığını ne yaşadığını görmemiş olursunuz. Engelleyin. Arada bir duygularınıza yenik düşüp açıp bakmanız muhtemeldir ama en azından bunun sıklığı azalmış olur. Hayatta her şey için zamana ihtiyaç var... Kendinize zaman verin.
Aldatan kişinin mutluluğuna gelirsek, o mutluluğun büyük kısmı "nefsanidir". Doğru olan yoldan sapmanın verdiği geçici ve yalancı bir hazdır. O kişi o duyguya vicdan azabıyla karışık aldanır, karşı da koyamaz. Allah kimseyi nefse şeytana uydurmasın, ama kendini onların oyuncağı eden insanı da boş verin gitsin...
Umudunuzu yitirmeyin, hayatta herkesin bir nasibi vardır. Siz de her iyi insan gibi güzel günler görmeyi hak ediyorsunuz. Yaşadığınız an'ı, sizi yeteri kadar üzen kişilere daha fazla feda etmeyin...
zaten sizinle mutlu olmadığını düşüncesiyle başkasıyla birlikte olmaya başlamamış mı :44:
aldatmayı tasvip etmiyorum, etmem de ama bu o kişinin mutlu olmayacağı anlamına gelmez
şu an birlikte olduğu kişiyi de aldatıp bir başkasıyla daha musmutlu resimler koyabilir sosyal hesaplarına
ilahi adalet ise elbet yerini bulur..
Aldatma konusunda ben artık biraz daha farklı düşünüyorum.
Bazen öyle konular okuyorum ki kızın adamın yakasından düşmesi için tek çaresi öldürmesi gibi...Dövüyor-sövüyor-sayıyor-başkalarıyla oluyor kadın hala nasıl düzeliriz çok seviyorum diyor. Böyle bir adam başkasıyla çok da mutlu olabilir, bilemeyiz. Aldattı diye illa ki bir musibet yaşayacak yuvası yıkılacak anlamına gelmiyor bence.
Sizinki nasıl bir durum bilemem ama ilahi adalet dediğimiz zaten öyle hemen olmayabiliyor maalesef.
Kızlar yeniden merhaba. Eski konularımda var yasadıklarım simdi uzun uzun yazmaya gerek yok. Özetle aldatıldım aldandım bi umut bekliyorum iste. Ama kanıma dokunan beni kendimden utandıran sey aldatan kisinin cok mutlu görünmesi. Bilirsiniz iste nefret etseniz de kurcalarsınız sosyal hesaplarını arada. Gördügüm sey bu sahıs tam gaz devam ediyor inanın daralıyorum bazen. İlahi adaletin yerini bulmasını bekliyorum elimden hicbir sey gelmiyor cünkü ne cirkef biriyim ne de buna degecek bir insan. Ama bu haksızlıkları gördükce mutlu bi iliski yasamaya dair inancımı yitiriyorum bazen sonra toparlanıp kendime geliyorum dua okuyorum kötü düsünmemeye calısıyorum.
Sorum şu; hem aldatılıp hem de aldatan kisinin yenisiyle yasadıklarını marifet gibi sergiledigini gören var mı aranızda? Hic tepki vermiyorum ama gururuma dokunuyor.
:44: Kk üyelerinden hic beklemedigim tepkiler bunlar. ALDATMAK diyorum hani karsındakinin seni saf yerine koyup temiz sevgini harcaması. Mutlu mu olsun bu kisi? Diyorumya ilahi adaleti bekliyorum ama darlanıp yazdım bu konuyu sunları duyduktan sonra pisman oldum sanırım. Neyse sizin dediginiz gibi mutlu olsunlar aldatan canlılar
İlahi adaleti bilmem, hiç denk gelmedi bana. Ama aldatan insan mutlu olabilir, neden olmasın ki? Aldatıyorsa % 80 ihtimalle karşısındaki kişiyi sevmiyordur ya da sıkılmıştır ya da karşısına daha çok seveceği biri çıkmıştır. Bu şartlarda mutlu olur tabi ki. %20 ihtimalle de heyecan arayıp eline yüzüne bulaştırmıştır. Bu tipler gelir yalvarır, özür diler biz de affederiz yine mutlu olurlar. Yani aldatan insan % 100 mutlu olur.
Anlatamıyorum sanırım bunu bi onurlu yolla acıklamak vardır bu sekilde daha saygılı ayrılırsın, bir de arkadan is cevirip üstüne gösteris yapmak vardır. Affetme gibi bi durum yok. O kisilerin basına aynı seyin gelmesini dilerim sonucta beddua degil ne yasattılarsa o iste. Bu yalan dünyada bu tür kisilerin hayatında yine yalandan dogan sevgiler kazanabilir dogru söylüyosunuz. Allah kimseyi dogrulugun yolundan ayırmasın.
Yazdığımı okudunuz mu acaba gerçekten?
KK üyesiyim diye herkesle aynı fikirde olacak değilim.
Sizin olayınız nedir bilmem ama bazen kadınlarımız o kadar yapışkan oluyor ki diyorum... Adam istemediğini açık açık söylediği halde hala kapısında yatılıyorsa benim saf temiz duygularımla oynadı demesin. Zaten istemiyordu seni, zorlayan sendin.
Herkesin de en ufak karşı yoruma atarlanma durumu mevcut. Sizi rahatlatmak ya da istediğiniz cevabı vermek durumunda değilim sonuçta. Yazmışsınız aldatan kişi nasıl mutlu oluyor diye ben de her aldatmanın aynı olmadığını yazmışım. Bu da tamamen buradaki enteresan olaylara bakarak geliştirdiğim yeni görüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?