Aldatan kisi nasıl mutlu oluyorr

Öncelikle bu takıntı halinizi bırakmalısınız aldat mış ve onun karaktersizliği hala bir umut diyorsunuz ne umudunuz var artık bu insandan. Bitmiş gitmiş bakmayın ilgilenmeyin tabii ki hayatında başkaları olacak resimleri olacak beni aldattı iki gün sonra başına bir şey gelsin çeksin gibi şeyler mantıklı değil tüm ömrü boyunca mutlu da olabilir, mutsuz olup çevreye öyle de gözükebilir bu dünyada olmazsa öbür dünyada çıkar elbet ama sizin artık kendinize odaklanmanız lazım bu şekilde kendinize zarar veriyorsunuz.

Bide sole dusun seni aldatan kisinin kaderindeki kisiyi bulmasi icin ya seni aldatmasi gerekiosa ya bu sadece senin sinavinsa bence en buyuk hatayi aldatan kisinin mutsuzlugunu gormek istemeyle yapilio allah herkesin kaderini bicmistir bu olaydan dersini cikar yoluna bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yahu o kisiyi degil dogru insanı bekliyorum diyorum. Yoksa o kisi geldi ama kabul etmedim daha dogrusu fırsat vermedim. Konunun acılma amacı da bu tür olayları yasayan var mı diye dertlesmek iste

:44: :44:

Benim de genel görüsümdü rahatlatmanız icin yazmadım o cevabı. Yok aksine kimsenin yakasına yapısmadım. Aldatmanın hicbir mantıklı acıklaması olamaz. Bu da diger görüsüm

neden üzerinize alındınız o halde.
ben hak etmişsinizdir demedim sonuçta.
sonuçta henüz "aldatacağıma adam gibi ayrılırım" diyen bir erkek yok.
onların mutsuz olacağı da meçhul, aylar mı sürer yıllar mı, seneler mi...

Neyi üzerime alındım yahu Adamın yakasına yapısan kadınların aldatılmasını müstehak görmüssünüz. Genelde kadınlar bunu kaldıramaz bence kimse de göz yummamalı zaten. Üzerime alınmadım görüsünüzü yanlıs buldum ama saygı duyarım tabi. Aldatmak erkeklerin mayasında var diyosunuz. Neyse ben yine dogru buldugum seyi söyleyeyim. Allah dogrulugun yolundan ayırıp sasırtmasın kimseyi

sadrose sana tamamen hak veriyorum.Senin hayasızsa hakkına girmişler sabret ve her işte hayır olduğunu unutma demek istedim Allah ne kapılar açar tahmin bile edemeyiz :) kendi tecrübelerimden de şunu anladım ki nerede Hakk, doğru yolun tersine giden insanlar görürsen kaçabildiğin kadar kaç canım ben o yüzden 3 senedir facebook kullanmıyorum ve inanılmaz memnunum :) Hep doğru güzel insanlarla karşılaşmak için dua ettim ve Rabbim nasip etti eski yanlış kişilikleri terk ettim ve altından değerli arkadaşlarım var şu an :) ve şundan emin ol ki kimsenin zerre kadar hakkı kimsede kalmaz. ayrıca o çok mutlu gibi görünmeye çalışanlar iç huzursuzluklarını örtmeye çalışıyor

Tesekkürler ne demek istedigimi anlamıssın sagol Dedimya amacım kimseyi yargılamak degil sadece dertlesmek yoksa beşer şaşar Allah sasırtmasın ama ortada haksızlık olunca gaza gelip kötü seyler söyledim yine. Yok uzak duruyorum zaten ama arada merak oluyor iste o da olmaması lazım tabi. Allaha sıgınmak en iyisi

isteyen istediği şeyi yayınlar, siz onla mutlu olabilirsiniz ama o sizinle mutlu olmamış demek ki

siz aldatması başka bir şey, yaşadığı şeyleri paylaşması ayrı bir şey.. ilki karaktersizlik ama ikincisi hayatın olağan akışına uygun

neyi tasvip edip etmeyeceğimi sizden öğrenecek değilim, ki tasvip etmiyorum dedim zaten.

belki siz de daha mutlu olacağınız birini bulursunuz, bırakın kim kiminle mutlu olacaksa olsun.

haa işin bir de kul hakkı boyutu var, Allaha havale edersiniz olur biter.

Hayatın akısına mı uygun? Yasınız kac pardon. Benden ögrenme zaten kardesim neyin mutlulugu hikayemi biliyor musun da atıp tutuyosun? Rezilligi acıga cıkarmak mı hayatın akısı. Sana normal geliyosa bisey diyemem orası ayrı. Mayasında karaktersizlik olan degil acıga ayyuka cıkartır haklısın kardesim

yaşımın sizi ilgilendirme sebebi nedir?

kullandığım kavramın ne anlama geldiğinden haberiniz var mı acaba

atıp tutmadım ki, yazdıklarınız kadarıyla yorum yaptım

yahu size göre rezillik olabilir, belki sizi aldatan adama göre bu rezillik değil, ki öyle düşündüğü de belli, ne yapalım tü kaka diye yüzüne mi tükürelim adamın

mayasında karaktersizlik olduğunu sizi aldatınca anlamışsınız, ya daha ileride yapsaydı böyle bir şeyi.. kendinizi kurtarmışsınız işte..

biz burda ne konular okuyoruz valla seninki normal kaldı onların yanında

bu arada "kardeşim" nedir, aklıma bir dizi geldi "karrrdeşiiimmm" diye bağırıyordu adam mıydı kuş muydu neydi o geldi aklıma,

oysa ben size hep siz diye hitap etmişim, atıp tutmuşum işte tüh

Aniden atar yapınca tecrübesiz gibi geldin de ondan öyle dedim ayrıca ne var kardesim kelimesinde? Detaycı birisin sanırım pardon birisiniz. Kimsenin yüzüne tükürülmesini istemedim konuyu sakız gibi dallandırıp budaklandırıp ne hale getirdiniz yazdıgıma pisman oldum. Neyse beterin beteri var tabi sükretmek gerek benimki normalse. Gerci aldatmanın hicbir hali normal degil o da ayrı mevzu. Kuştan falan haberim yok konuyla ne alaka o apayrı bisey zaten

Sosyalbpaylasim sitelerindeki fotolara aldanma canim. Ben de hic aglarken foto cekip koymadim daha. Yada esimle kavga animiz yok facete. Sen de koymazsin eminim. Bir de bazi insanlar sadece foto cekinmek icibi yerlere gidiyor ve paylasim yapiyorsurekli. Oysa o gittikleri yerin bile tadini cikaramiyorlar foto cekmekten. Sukret haline. Umidini yitirme. Daha iyi birine layiksin ve o insallah seni bulacak

Vuslat yakındır canım sabredelim..bende takip ediyorum ama kendi hesabı ve eşinin hesabı kapalı kuzenlerinden takip ediyorum o yüzden.Ama hiç bi fotoğrafta yüzünün güldüğünü görmedim..Ya da öyle olmasını istediğim için öyle geliyo.Ama yine de tatmin olmuyo insan seni çok iyi anlıyorum.Somut bişeyler olsun diye bekliyosun içininin soğuması için.Allah büyüktür elbet hak yerini bulacak bi gün.Bize düşen sabırla beklemek.Bakma böyle nasihatlar verdiğime benim için hiç de kolay değil hala atlatabilmiş değilim olayın şokunu ama Allah ın adaletinden şüphe etmemek adına inancımı da diri tutuyorum.Biliyorum eden ettiğiyle terbiye olacak..

Bazi insanlar olaylari allahin takdirine deilde kendi takdirlerine birakilsin istio belki siz bir zamanlar birinin canini cok yaktiniZ onun acisi cikti

Valla sorunu anlayan kisilerdensin sagol Belli ki tecrübesi olan akıl verebiliyor iste yoksa nerdeyse aldatan haklı cıkıyodu. Allaha havale etmek en iyisi de iste tasa dagıtmak icin actım konuyu ama birkac kisi haric canımın sıkılmasıyla son buldu bu. Cok tesekkürler insallah

Bazi insanlar olaylari allahin takdirine deilde kendi takdirlerine birakilsin istio belki siz bir zamanlar birinin canini cok yaktiniZ onun acisi cikti

Farklı düsünmüssünüz bilmiyorum imtihanım da olabilir bu.

Yani kısa ve öz iste yasatılanı yasamaları beddua degil ki bu iyi ya da kötü ne yasattıysan onu yasa dersin ama icinin soguması ayrı bi olay iste o da büyük sabır gerektiriyor yasamayan bilemez. Tesekkürler Allah sana bana bu durumda olan herkese yardım etsin. O kisilere de akıl fikir versin

Zamaninda benim yolladigim para ve konturlerle aldatildim catir catir yemisler bide kiz bana akil verdi bnm intihar etmem lazimdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…