- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi elasticheart
-
Öncelikle bu takıntı halinizi bırakmalısınız aldat mış ve onun karaktersizliği hala bir umut diyorsunuz ne umudunuz var artık bu insandan. Bitmiş gitmiş bakmayın ilgilenmeyin tabii ki hayatında başkaları olacak resimleri olacak beni aldattı iki gün sonra başına bir şey gelsin çeksin gibi şeyler mantıklı değil tüm ömrü boyunca mutlu da olabilir, mutsuz olup çevreye öyle de gözükebilir bu dünyada olmazsa öbür dünyada çıkar elbet ama sizin artık kendinize odaklanmanız lazım bu şekilde kendinize zarar veriyorsunuz.
Bide sole dusun seni aldatan kisinin kaderindeki kisiyi bulmasi icin ya seni aldatmasi gerekiosa ya bu sadece senin sinavinsa bence en buyuk hatayi aldatan kisinin mutsuzlugunu gormek istemeyle yapilio allah herkesin kaderini bicmistir bu olaydan dersini cikar yoluna bak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de genel görüsümdü rahatlatmanız icin yazmadım o cevabı. Yok aksine kimsenin yakasına yapısmadım. Aldatmanın hicbir mantıklı acıklaması olamaz. Bu da diger görüsüm
neden üzerinize alındınız o halde.
ben hak etmişsinizdir demedim sonuçta.
sonuçta henüz "aldatacağıma adam gibi ayrılırım" diyen bir erkek yok.
onların mutsuz olacağı da meçhul, aylar mı sürer yıllar mı, seneler mi...
sadrose sana tamamen hak veriyorum.Senin hayasızsa hakkına girmişler sabret ve her işte hayır olduğunu unutma demek istedim Allah ne kapılar açar tahmin bile edemeyiz :) kendi tecrübelerimden de şunu anladım ki nerede Hakk, doğru yolun tersine giden insanlar görürsen kaçabildiğin kadar kaç canım ben o yüzden 3 senedir facebook kullanmıyorum ve inanılmaz memnunum :) Hep doğru güzel insanlarla karşılaşmak için dua ettim ve Rabbim nasip etti eski yanlış kişilikleri terk ettim ve altından değerli arkadaşlarım var şu an :) ve şundan emin ol ki kimsenin zerre kadar hakkı kimsede kalmaz. ayrıca o çok mutlu gibi görünmeye çalışanlar iç huzursuzluklarını örtmeye çalışıyor
:44: :44:
Nasıl yani? :44: Bir insanı ayaküstü kırk yalanla kandır daha ayrılmadan baskasıyla olmaya basla sonra ne yaptıgını da yayınla. Bu düpedüz onur ve haya yoksunlugu tasvip de etmeyin zaten. Mutlu olmasınlar ya acık acık söylüyorum kim kul hakkına girip tertemiz duyguları kirlettiyse mutluluk yüzü görmesin. Dogru her sene baskasına asık olan insan birkac ay sonra yine baskasıyla olabilir. Allah bunlara uydurmasın konusmak bile beni rahatsız ediyor ama sırf dertlesmek icin yazdım iste
isteyen istediği şeyi yayınlar, siz onla mutlu olabilirsiniz ama o sizinle mutlu olmamış demek ki
siz aldatması başka bir şey, yaşadığı şeyleri paylaşması ayrı bir şey.. ilki karaktersizlikama ikincisi hayatın olağan akışına uygun
neyi tasvip edip etmeyeceğimi sizden öğrenecek değilim, ki tasvip etmiyorum dedim zaten.
belki siz de daha mutlu olacağınız birini bulursunuz, bırakın kim kiminle mutlu olacaksa olsun.
haa işin bir de kul hakkı boyutu var, Allaha havale edersiniz olur biter.
yaşımın sizi ilgilendirme sebebi nedir?
kullandığım kavramın ne anlama geldiğinden haberiniz var mı acaba
atıp tutmadım ki, yazdıklarınız kadarıyla yorum yaptım
yahu size göre rezillik olabilir, belki sizi aldatan adama göre bu rezillik değil, ki öyle düşündüğü de belli, ne yapalım tü kaka diye yüzüne mi tükürelim adamın
mayasında karaktersizlik olduğunu sizi aldatınca anlamışsınız, ya daha ileride yapsaydı böyle bir şeyi.. kendinizi kurtarmışsınız işte..
biz burda ne konular okuyoruz valla seninki normal kaldı onların yanında
bu arada "kardeşim" nedir, aklıma bir dizi geldi "karrrdeşiiimmm" diye bağırıyordu adam mıydı kuş muydu neydi o geldi aklıma,
oysa ben size hep siz diye hitap etmişim, atıp tutmuşum işte tüh
Kızlar yeniden merhaba. Eski konularımda var yasadıklarım simdi uzun uzun yazmaya gerek yok. Özetle aldatıldım aldandım bi umut bekliyorum iste. Ama kanıma dokunan beni kendimden utandıran sey aldatan kisinin cok mutlu görünmesi. Bilirsiniz iste nefret etseniz de kurcalarsınız sosyal hesaplarını arada. Gördügüm sey bu sahıs tam gaz devam ediyor inanın daralıyorum bazen. İlahi adaletin yerini bulmasını bekliyorum elimden hicbir sey gelmiyor cünkü ne cirkef biriyim ne de buna degecek bir insan. Ama bu haksızlıkları gördükce mutlu bi iliski yasamaya dair inancımı yitiriyorum bazen sonra toparlanıp kendime geliyorum dua okuyorum kötü düsünmemeye calısıyorum.
Sorum şu; hem aldatılıp hem de aldatan kisinin yenisiyle yasadıklarını marifet gibi sergiledigini gören var mı aranızda? Hic tepki vermiyorum ama gururuma dokunuyor.
Sosyalbpaylasim sitelerindeki fotolara aldanma canim. Ben de hic aglarken foto cekip koymadim daha. Yada esimle kavga animiz yok facete. Sen de koymazsin eminim. Bir de bazi insanlar sadece foto cekinmek icibi yerlere gidiyor ve paylasim yapiyorsurekli. Oysa o gittikleri yerin bile tadini cikaramiyorlar foto cekmekten. Sukret haline. Umidini yitirme. Daha iyi birine layiksin ve o insallah seni bulacak
Bazi insanlar olaylari allahin takdirine deilde kendi takdirlerine birakilsin istio belki siz bir zamanlar birinin canini cok yaktiniZ onun acisi cikti
Vuslat yakındır canım sabredelim..bende takip ediyorum ama kendi hesabı ve eşinin hesabı kapalı kuzenlerinden takip ediyorum o yüzden.Ama hiç bi fotoğrafta yüzünün güldüğünü görmedim..Ya da öyle olmasını istediğim için öyle geliyo.Ama yine de tatmin olmuyo insan seni çok iyi anlıyorum.Somut bişeyler olsun diye bekliyosun içininin soğuması için.Allah büyüktür elbet hak yerini bulacak bi gün.Bize düşen sabırla beklemek.Bakma böyle nasihatlar verdiğime benim için hiç de kolay değil hala atlatabilmiş değilim olayın şokunu ama Allah ın adaletinden şüphe etmemek adına inancımı da diri tutuyorum.Biliyorum eden ettiğiyle terbiye olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?