Aldatan koca nasıl yakalanır? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

KararsizCalimero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
12
8
1
41
Herkese merhabalar. Evliliğim uzun bir süredir kötü gidiyor arkadaşlar ne konuda derseniz eşimin fazlaca aileci oluşu kendi çekirdek ailemizi kurduğumuz gerçeğini kavrayamaması buna rağmen ben kendi kök ailemle görüşmelerime eften püften sebeplerle mani olmaya çalışması öfke problemleri vs. Onun da benden şikayetleri vardır muhakkak mesela dağınık olmam gibi ama konu bunlar değil o yüzden kısa geçiyorum bu noktaları. Eşimin beni aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyorum niye derseniz aramızda tuhaf bir mesafe var cinsellik konusu yeteri sıklıkta ve düzeyde değil. Ufak sıradan bir tartışma bile olsa cinselliği rafa kaldırır mesela. Ben bekarken ciddi düşündüğüm evlenmek üzere oldugum erkek arkadaşım da beni aldatmış ve ayrılmıştır. Eşim bunu biliyor travmamı yani çok zor güven oluşturdum zaten. Ama son zamanlarda içimde böyle bir his oluştu ve maalesef ki eşime de bunu yansıttım ve pişman oldum çünkü böylw birley varsa şimdi çok daha dikkatli olmasına neden olmuş olacağım. Çünkü benim şüpheci ve bu konuda titiz olduğumu eski erkek arkadaşımı da yakaladığımı biliyor. Bu yüzden benim eşimin hiç tahmin edemeyeceği şeylerin izini sürmem gerekiyor. Bu şüpheyle devam edemiyorum bunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim. Bu konuda yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim

Herhangi bir şüphe yokken durup dururken mi aldatıp aldatılmadığınızı mı öğrenmek istiyorsunuz?
Yada elinizde olup kafanızı karıştıran doneleri söylerseniz belki o şekilde ilerleyebiliriz ?

Takip edebilir siniz aldatan erkek eninde sonunda kendini ele veriyo

Telefon karıştırmak oldukça ucuz ama çok işe yarar bir yöntemdir. Hem de zahmetsizdir. Ilk atak olarak bunu listeye ekleyin.

Kredi kartı ekstreleri çok şey anlatabilir insana. Ulaşmaya çalışın mutlaka.

Bi de yedek telefon arayabilirsiniz iş yerinde ya da arabasında çok gizli bir yerde. Özellikle düzenli aldatma hayati olan erkeklerin tercihidir. Bu telefonu sadece sevgilisi için kullanırlar.

Telefondan arama dökümüne ulaşmaya çalışabilirsiniz.

En güzeli peşine adam takmak ama bu biraz zor ve profesyonellik istiyor. Onun tanımadığı ama sizin tanıdığınız birini peşine takabilirsiniz yine de değerlendirin

Çok kasmaya gerek olmadan önünüze ipuçları düşer zaten erkekler kadınlar kadar karmaşık ve çok yönlü düşünemediği için yakalamamız nispeten daha kolay .

Insallah hisleriniz sizi yanıltıyordur. Allah yardımcınız olsun.

bence de çok çirkin ama en kolayı telefonunu, kullanıyorsa sosyal medya mesajlarını kontrol etmek.

Sadece aranızdaki cinsellik yeterli sıklıkta değil diye aldattığını mi düşünüyorsunuz yoksa başka sebepler de var mı? Bir de nasıl yansıttınız ortada şüphelenecek somut bir şey yokken durduk yere başka biri mi var diye mi sordunuz?

Merhaba hanımlar. Evliliğimdeki sorunlar nedeniyle bir terapi sürecine girdim ve terapist bana bir soru sordu ve ben buna verecek bir cevabım bulamadım. Eşinizden ayrılsanız neyin özlemini çekersiniz dedi. O kadar uzun zamandır problemlerle baş etmeye calısıyorum ki aklıma olumlu birşey gelmedi. Sanırım sadece oğlumla oynarlarken onları izlemek ve yanlız olmadığımı bilmek gibi şeyler geldi aklıma. Ve ben merak ettim normal evliliklere sahip olanlar acaba neleri sıralardı??

Herkese merhabalar. Evliliğim uzun bir süredir kötü gidiyor arkadaşlar ne konuda derseniz eşimin fazlaca aileci oluşu kendi çekirdek ailemizi kurduğumuz gerçeğini kavrayamaması buna rağmen ben kendi kök ailemle görüşmelerime eften püften sebeplerle mani olmaya çalışması öfke problemleri vs. Onun da benden şikayetleri vardır muhakkak mesela dağınık olmam gibi ama konu bunlar değil o yüzden kısa geçiyorum bu noktaları. Eşimin beni aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyorum niye derseniz aramızda tuhaf bir mesafe var cinsellik konusu yeteri sıklıkta ve düzeyde değil. Ufak sıradan bir tartışma bile olsa cinselliği rafa kaldırır mesela. Ben bekarken ciddi düşündüğüm evlenmek üzere oldugum erkek arkadaşım da beni aldatmış ve ayrılmıştır. Eşim bunu biliyor travmamı yani çok zor güven oluşturdum zaten. Ama son zamanlarda içimde böyle bir his oluştu ve maalesef ki eşime de bunu yansıttım ve pişman oldum çünkü böylw birley varsa şimdi çok daha dikkatli olmasına neden olmuş olacağım. Çünkü benim şüpheci ve bu konuda titiz olduğumu eski erkek arkadaşımı da yakaladığımı biliyor. Bu yüzden benim eşimin hiç tahmin edemeyeceği şeylerin izini sürmem gerekiyor. Bu şüpheyle devam edemiyorum bunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim. Bu konuda yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim

Evliliğinizi bitirmek istiyor ancak sonrasında pişman olmaktan korktuğunuz için bahane arıyor olabilir misiniz ?

Cinsellik konusunda söylediğiniz cümle de çok tuhaf.
Eşimin beni aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyorum niye derseniz aramızda tuhaf bir mesafe var cinsellik konusu yeteri sıklıkta ve düzeyde değil. Ufak sıradan bir tartışma bile olsa cinselliği rafa kaldırır mesela.

Ufak tartışma anlayışlarınız farklı olabilir mi ? Tartışma sonrası uzaklaşmak dünyanın en normal davranışlarından biri.

Ayrılmak istiyorsanız , ortak bir oğlunuz olduğunu da unutmadan ; anlaşarak ayrilabilirsiniz.

Merak etmeyin. Böyle bişey olsa ne kadar temkinli bile olsa bellide etseniz yakalarsınız çünkü erkekler bu konuda gerçekten saklayamiyorlar. Öyle bişey varsa çok kısa bir süre sonra öğrenirsiniz...

yalan söyleyecektir.
ne kadar dikkatli olursa olsun bir yalan gerçekliğe o kadar rahat oturamaz. eşinizi sıkmadan onu kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor sorgulamadan nerede gerçekten ne yapıyor bilmeniz gerekli

keşke eski aldatıldığınızdan bahsetmeseydiniz. Mallesef bazı erkekler hiç acımaz tekrar yaşatıe nasıl olsa birkere yaşamış derler nebilim kendini güçlü olarak göster hani hatasında seni kaybedecegini anlasın. Bu arada konuya gelecek olursakda o uyurken telefonuna bakabilirsiniz? ya da oyun falan hesabınız varsa feys hesabini verir misin oyunuma baglicam de zaten erkeklerin çoğu tüm uygualamarı aynı şifreye bagliyorlar ben öyle eşimin tüm hesaplarına girebiliyordum 😅
Ya da annene aniden eşini armasınl söyle kendi telefonunu kapat şarjım bitti annemle konuşmam lazım acil de konuşurken kurcala Yasak elma Yıldız öyle yapmıştı. Şüphe çok kötü bir şey vallahi ben de bazı sebeplerden dolayı çok güvensiz bir insanım. Bir kitapta okumuştum eğer şüphe ediyorsanız demekki o güvenli ve iyi bir ilişki değil ki şüphe duyuyorsunuz o yüzden şüphe duydugunuhz her şeyden uzaklaşın yazıyordu..

Ben kadın hisseder diyenlerdenim.
Hissetmeyenlerinde işine gelmiyordur .
Ya da çok profesyoneldir aldatan.
Mesela birini tanıyorum 10 yıldır hayatında başkası var öğrendiğim kadarıyla .ya adam çok profesyonel ,ya da karısı yaşantısından vazgeçemiyor .
En klişe yakalama şekli telefon,
Ve telefonda kaydedilen erkek isimleri 😎kimi Ahmet bey diye kaydeder , kimi Ahmet usta.

Evliliğinizi bitirmek istiyor ancak sonrasında pişman olmaktan korktuğunuz için bahane arıyor olabilir misiniz ?

Cinsellik konusunda söylediğiniz cümle de çok tuhaf.

Ufak tartışma anlayışlarınız farklı olabilir mi ? Tartışma sonrası uzaklaşmak dünyanın en normal davranışlarından biri.

Ayrılmak istiyorsanız , ortak bir oğlunuz olduğunu da unutmadan ; anlaşarak ayrilabilirsiniz.
Ayrılmak istesem terapiste değil avukata giderdim sanırım. Ayrılmayı düşünmemin nedenlerinden biri de güvenimin sarsılması. Ama bu durum yani güvensizlik benden mi ondan mı kaynaklanıyor onu bilemediğim için şu an anlamaya çalışıyorum işte. Sürekli telefonla haşır neşir ve wc ye de telefonla gidiyor. Bazen telefonunu istiyorum fotoğraf falan çekmek için o anda vermiyor mesela şarjım az diyor ama beden dili bana tuhaflık olduğunu söylüyor. Ortada bu konuda kesin birşey yokken boşanmaya kalkmak biraz sorumsuzca olur. Genel olarak sorunlarımız var evet ama bunlar aşılacak cinsten mi değil mi ve de mücadeleye değer öi değil mi onu anlamaya çalışıyorum çünkü ben deli gibi mücadele ederken o kendine alternatifler oluşturmuşsa ben de artık terapiste değil avukata giderim. Umarım anlatabildim. Bir de şunu anlamıyorum sorduğum soruya dair tek bir katkı yapmayıp beni hesaba çekmenizdeki sebep ne olabilir

Ya ben tam yakalayamadım hiç. Ama en sonunda canıma tak edip evden kovdum. Tahminlerim sadece flört işte konuşma falandı. Boşandıktan sonra öğrendim ki evli kadınlarla basılması bile var! Bunun için işten cezalar almış falan. Yani hissiyatım doğru çıktı hem de ne doğru

Ben aldatılmış biri olarak yaşadıklarımı yazayım. Eski eşim aks.saat 19.00 da evinde olan ve mesai saatleri dışında evinde olan biriydi. Telefonunda şifre yoktu sürekli sehpanın üzerindeydi telefon hatta arada çaldığında sen bakar mısın derdi...
Ve birgün iş yerindeki bilgisayarında fotoları yazışmaları tesadüfen buldum. Ikinci telefonu da varmış iş hanınin bekçisinin üzerine katiliymiş ve tlf iş yerinde duruyormuş. Yanı zerre şüphem yoktu ama aldatıldığımi tesadüfen öğrenmiştim
Lütfen sonsuz güvenmeyin eşlerinize.

Ya ben tam yakalayamadım hiç. Ama en sonunda canıma tak edip evden kovdum. Tahminlerim sadece flört işte konuşma falandı. Boşandıktan sonra öğrendim ki evli kadınlarla basılması bile var! Bunun için işten cezalar almış falan. Yani hissiyatım doğru çıktı hem de ne doğru
Geçmiş olsun. Ben buna cesaret edemiyorum şu an. Boşanma için sanki önce elimden gelen herşeyi yapmalıyım olmuyorsa o zaman boşanmalıyım gibi bir düşüncem var. Oğlumla birbirlerine çok düşkünler. Ailem de boşanmaya çok karşı. O yüzden her yönüyle düşünme ihtiyacı duyuyorum

Back
X