- 29 Temmuz 2022
- 12
- 8
- 1
- 41
- Konu Sahibi KararsizCalimero
Herkese merhabalar. Evliliğim uzun bir süredir kötü gidiyor arkadaşlar ne konuda derseniz eşimin fazlaca aileci oluşu kendi çekirdek ailemizi kurduğumuz gerçeğini kavrayamaması buna rağmen ben kendi kök ailemle görüşmelerime eften püften sebeplerle mani olmaya çalışması öfke problemleri vs. Onun da benden şikayetleri vardır muhakkak mesela dağınık olmam gibi ama konu bunlar değil o yüzden kısa geçiyorum bu noktaları. Eşimin beni aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyorum niye derseniz aramızda tuhaf bir mesafe var cinsellik konusu yeteri sıklıkta ve düzeyde değil. Ufak sıradan bir tartışma bile olsa cinselliği rafa kaldırır mesela. Ben bekarken ciddi düşündüğüm evlenmek üzere oldugum erkek arkadaşım da beni aldatmış ve ayrılmıştır. Eşim bunu biliyor travmamı yani çok zor güven oluşturdum zaten. Ama son zamanlarda içimde böyle bir his oluştu ve maalesef ki eşime de bunu yansıttım ve pişman oldum çünkü böylw birley varsa şimdi çok daha dikkatli olmasına neden olmuş olacağım. Çünkü benim şüpheci ve bu konuda titiz olduğumu eski erkek arkadaşımı da yakaladığımı biliyor. Bu yüzden benim eşimin hiç tahmin edemeyeceği şeylerin izini sürmem gerekiyor. Bu şüpheyle devam edemiyorum bunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim. Bu konuda yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim