- 8 Eylül 2021
- 1.291
- 474
- 73
işte bunları yazarak detaylandırsanız bu şekilde anlaşılmaz belki. elbettekş sevgilinizle birlikte olurken ciddi bir ilişki düşündüğünüz için olmuş konu burda zaten bakirelik değil. ama arkadaşınız evlenmiş ayrılmış birini buldu diye üzerine basa basa durduğunuz için konu farklı anlaşılıyorNasıl aynı olabilir ki herkes bir şeyler yaşıyor yaşamayana da saygı duyarım yaşayana da. Arkadaşım hiç evlenmemiş biride bulsa yine kabul etmem çünkü onların tarafını sevmiyorum hiç. Arkadaşımın bakış açısıyla benimki farklı. Ailem istemez evet hiç evlenmedim çünkü doğal olarak istemezler. Ben o kişiyi begenmiş olsam bile sorun çıkardı. Benim en çok kızdığım nokta ben istemedim halde bulmuş olması en çok da onların tarafından birini bulmuş olması
ben sizin yukarıda süper biri olsa boşanmaz demenize takıldım sadece yoksa kimle ne yaptınız kimi engellediniz benide kimseyi de ilgilendirmez herkesin tercihidir. bekar olan arkadaşlarım var daha önce evlenip ayrılmış kişilerle evliler gayette mutlular. illa bir kadın ayrılacak değil erkekte haklı sebeplerle ayrılmış olabilir. yada tam tersi tanıdığım çok harika bir bayan arkadaşım var üçüncü eşinden ayrıldı olmayınca olmadı yani. cinsiyetçilikte sevmem aslında kadın erkek farketmez insanlar çok iyi de olsalar süper de olsalar gencecikte olsalar boşanabiliyorlar ve daha önce evlilik yapmamış insanlarla evlenebiliyorlar. çokta normal yani şaşırtıcı bir şey değilAsıl sizin yazdığınız seyler hoş degil.
Sevismek yemek yeme gibi bir sey, evlilikle hicbir ilgisi yok.
Evlilik bitirmekle sevgiliği bitirmek ayni sey mi gerçekten? Herkes ilk sevgilisiyle evlensin o zaman? Ben gayet de ayrilacagimi bildiğim kişilerle zevk için sevistim valla hiç bir sorun yok bunda.
Hiçbir kadin kolay kolay boşanmaz. Yakin birinin ölümünden sonra en travmatik şeylerden biridir. Araya aileler arkadaşlar girer, dava süreci bile inanılmaz uzun ve yıpratıcıdır. Maddi manevi bir çok ortak seyi bölmek gerekir. Bir çok seyi temelden değiştirmek gerekir. Kısacası cok zordur. Sevgilimi bugun engellerim bir daha görmemBu kadar zor bir sureci hiçbir kadin öylesine göze almaz. Gencecik bekar kadin neden evlensin ki bu durumda boşanmış bir adamla?