selam arkadaşlar; düşündüm ki; bu gece eşim eve gelmedi ve alenen bir kadınla beraber , tabiki sabaha kadar gözüme uyku girmez, kendimi dipsiz bir kuyuda gibi hissederdim, dünyam dar gelirdi ev mezar gibi gelirdi ama bu duygulara hapis kalmazdım..
sabaha kadar düşünür neleri eksik bıraktım, bunu neden yaşıyorum diye uzun zuzun sorardım kendime..acaba zamanın bir yerinde eşimin içinde bana duyduğu o ilk evlilik kıpırtılarını ben mi yıktım ne yaptım diye çok sorgulardım, ve eminim eve geldiğinde taiki ay ne iyi etttin elelre gittin demezdim.. ama hala evimin erkeği olduğu için saygı duyardım..sakin karşılar ihtiyacını sorardım, ama kendi ihtiyaçlarımdan taviz vermezdim. normalde tasarruf etmek için bazı şeyleri geri plana bıralıyoruz ya işte eşim beni aldatsa asla bırakmam hakkım olanı isterdim..aslında çok iyi niyetli değilim sadece evliliği yıkmamak için direnmeli, empati yapıyorum ve böyle davranmak gerektiğine inanıyorum..
selam arkadaşlar; düşündüm ki; bu gece eşim eve gelmedi ve alenen bir kadınla beraber , tabiki sabaha kadar gözüme uyku girmez, kendimi dipsiz bir kuyuda gibi hissederdim, dünyam dar gelirdi ev mezar gibi gelirdi ama bu duygulara hapis kalmazdım..
sabaha kadar düşünür neleri eksik bıraktım, bunu neden yaşıyorum diye uzun zuzun sorardım kendime..acaba zamanın bir yerinde eşimin içinde bana duyduğu o ilk evlilik kıpırtılarını ben mi yıktım ne yaptım diye çok sorgulardım, ve eminim eve geldiğinde taiki ay ne iyi etttin elelre gittin demezdim.. ama hala evimin erkeği olduğu için saygı duyardım..sakin karşılar ihtiyacını sorardım, ama kendi ihtiyaçlarımdan taviz vermezdim. normalde tasarruf etmek için bazı şeyleri geri plana bıralıyoruz ya işte eşim beni aldatsa asla bırakmam hakkım olanı isterdim..aslında çok iyi niyetli değilim sadece evliliği yıkmamak için direnmeli, empati yapıyorum ve böyle davranmak gerektiğine inanıyorum..
selam arkadaşlar sizleri kızdırmak, üzmek istemedim ama
evlilik iki karakterin bir ömrü orta çizgide sürdürmesi değil midir?
zaman zaman eşlerden hata yapan olursa af gerekmez mi hemen asıp kesmek olur mu arada çocuklar zarar görüyor o zamanda..
ben aldatanı af etmek derken çocuklu ailelelr için kasdettim ama nişanlıken yada henğz yeniyken aldatan erkek normal akıllı değildir zaten .. ama uzun bir evlilik süreci içinde erkeğin gönlü bazen daha farklı atmoserlere kaya bilir.. bütün gün dışardalar çok hoş hanımar görüyorlar malum:) nefis yani..
kapıyı çarpıpı gştmek, boşanmak çocuklarıa çok zarar veriyor..
bu arada soranlar olmuş eşim beni hiç aldatmadı ama nedeni dürüst olması değil.. ben hasta olurum ölürüm kahrdan bunu iyi biliyor, bünyem hassas yani.
birde zaten öyle bişi yapmasın diye dünyanın en iyi eşi rolünü oynuyorum daha napim..
klava:
arkadaşlar aldatan kocaları affedin.. zaten sizi aldatmakla allah!a karşı bir sürü suç işlemiş oluyorlar, cezasını onları yaratan versin, en güzel ceza af etmek ve onları evini, sizi kendisini sevmeye davet edin..
aldatmak boşanma konusu olmamalı,, allah nefimizi ölene kadar bize musallat etmiş, nefse uycazmı uymıcaz mı diye deniyor bizi, uyanlar demekki iradelerini güçlendirememişler demekki, o halde onlara yardım etmeli.. evlilik dışında ne aradaıklarını iyice bilmeli ve çare bulmalı.. suçlamak, boşanmak, kavga etmeki hır.çınlaşmak çözüm değil.. çözüm aşkı canlandırmakta..hihoyyyt
Seda sölediklerin inan belki iyi niyetinden ama yenilir yutulur gibi değil en azından benim açımdam.Farzı misal eşin böle bişey yaptı vede afettin tekrar beraber olmaya başladın.Peki nasıl evi yatağını nasıl paylaşıcaksın.Hiç mi için sızlamıcak hiç mi kıyaslama yapmıcan ve içine attıkça dahada sıkıntı verecek şekilde birbirinize dahada saygısızca davranmayacakmısınız.Vede hiç bir şekilde eşin ne kadar bir daha yapmıcam da dese yapacaktır.Alışmış kudurmuşdan beterdir diye bir söz var. Ben hep eşime derim gözümle görmediğim sürece inanmam .Ama gözümlede görürsem gözüme görünme.Her ne kadar kötü olursada olsun erkek asla paylaşılmaz.En acı verici olaylardan biridir ve cezasıda kesinlikle af değil bırakma olmalıdır kanımca böle.
içerik başlığa çok uygun hakikaten... Aldatan kocalara hoş bir ceza hatta mukafat...
Bİr daha yapmasında hiçbir sakınca olmadığını hissettirmek lazım...Yeter ki evimiz ersiz kalmasın öyle mi yani...
Ahirete bende inanırım. Ve tabiki herkes yaptıklarının cezasını çekecek. Fakat Peygamber değilim sadece ahirete inanıyorum. Bukadar büyük gönüllü olmam mümkün değil. Zaten öyle olsaydım muhtemelen çok ulvi bir insan olurdum. Ama ben değilim...
Dolayısı ile sıradan basit bir insanım. Egolarım, gururum ve kendime güvenim var.
Aldatılırsam hayatımdan çıkarırım... Güzel kadınlar kadar yakışıklı adamlarda var.
Ben nasıl konuşmama bile dikkat ediyorsam o da dikkat edecek. Etmiyorsa da defolup gitmeyi bilecek.
canımcım sen hasta olup kahrından ölüyonda ne diye bunu yapın affedin diye bi yazı yazıyon sen kendinde misin allah aşkına yaptıklarınla yazdıkların çelişiyor istersen
tartışma yaratmak için açmışsın yani sn savunmuyorsun bunu bravo herkeste tartışıyorrrrrbravvoooo
bu fikrini kocana beyan etsen daha hoş olur seni aldatmaya çekinmesin nasılsa ufkun geniş ve sen bunu kaldırabilirsin yazdıklarına göre ilgili kişiye bildir o da rahat etsin yani kocanabenneyaptımki
klava:
arkadaşlar aldatan kocaları affedin.. zaten sizi aldatmakla allah!a karşı bir sürü suç işlemiş oluyorlar, cezasını onları yaratan versin, en güzel ceza af etmek ve onları evini, sizi kendisini sevmeye davet edin..
aldatmak boşanma konusu olmamalı,, allah nefimizi ölene kadar bize musallat etmiş, nefse uycazmı uymıcaz mı diye deniyor bizi, uyanlar demekki iradelerini güçlendirememişler demekki, o halde onlara yardım etmeli.. evlilik dışında ne aradaıklarını iyice bilmeli ve çare bulmalı.. suçlamak, boşanmak, kavga etmeki hır.çınlaşmak çözüm değil.. çözüm aşkı canlandırmakta..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?