• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatan kocaya şans verilmelimi?

kızlar hiç aklıma gelmezdi bunun başıma geleceği i
on senelik bir ilişki ve dört aylık evlilik...
şüpheneliyodum çok sosyal sitelerde çok aldatılmışım meğer birbirlerine açık fotoğraflar göndermişler kamera karşısında sevişmişler resmen hemde kaç kişiyle. kısacası kızlar ben bunu öğrendim ve evi terkettim kocam o sırada iş için şehir dışındaydı ailesine olan biteni anlatım eşyalarımı alıp terkettim.
hemen o gece geldi istanbula işi bırakıp annemlerin kapısında sabaha kadar beklemiş o yağmurda kardeşimi görünce sabah camda konuşmak için çağırmış dört saate yakın konuşmuşlar erkeklerin nefsi gibi ıvır zıvır anlatmış kardeşim çok katıydı önce ona karşı boşan gel diyordu bana ama onun o halini görünce bir şans ver dedi köpekler gibi pişmandı ağladı günlerce yalvardı annemler acıdı ona bir şans ver kızım dediler hatasını anlamış seni çok seviyor kendine birşey yapar daha çok üzülürsün dediler o haline bemde üzüldüm pişmanlığına inandım ve döndüm ama iyimi yaptım bilemiyorum bana hastalık oldu diyor oyle konuşmalara bağımlı oldum sanki diyor doktora gidelim tedavi olim diyor...
siz olsanız ne yapardınız kızlar yardıma ihtiyacım var bana akıl verinn ;(

sakın şans verme !

Benim bir kere midem bulandı mi daha da imkansız.surekli aklima gelir igrenclikleri midem bulanir.asla unutamam.
Tabi yaşamayan bilemez.
Affetmissiniz umarım hersey yoluna girer ve cok mutlu olursunuz.

Eleştirmedim,kötü bir şey yazdınız da demedim.Sadece tarihe baktınız mı merak ettim.Çünkü konu eski bir konu ve konu sahibi siteye giriş yapmamış uzun zamandır.Ben konuların tarihlerine ve konu sahiplerinin giriş tarihlerine bakarak yorum yapılmasından yanayım,bakmadan yapıldığı zaman gereksiz yere eski konular güncellenmiş oluyor,en son sizin yazdığınızı gören herkes konu yeni zannedip arkanızdan yorum yapıyor,kısacası boşa zaman kaybı.Konu sahibi olsa,cevap verse isterse 2 senelik konu olsun tamam ama konu sahibi de yok ortada.Yeni üyesiniz sanırım,mesela bu eski konulara yorum yapmak yerine,ilk sayfalarda ki yeni konulara baksanız daha iyi olur.
şöyle diyeyim açılış tarihini gördüm.. konunun güncelleneceğini bilmiyordum. hani tarihe baktınmı, en son girişine baktınmı diyene kadar, konu güncelleniyor bu konunun üzerinden zaman geçmiş açan kişi de girmemiş uzun sürede gerek yok tekrardan aktif hale getirmeye denseydi daha bi yapıcı gelirdi bana da. algılama olayı tabi, ben bu şekilde tercih ederdim. öğrenmiş oldum bunu da. bilmiyordum. özelden de bana bunu bildire bilirdiniz. teşekkürler

zor durum gerçektenya bilemedim ne desem iyice düşünün taşının yapar yada yapmaz bilemem ama tedavi olma isteği bile çabaladığını gösterir.

şöyle diyeyim açılış tarihini gördüm.. konunun güncelleneceğini bilmiyordum. hani tarihe baktınmı, en son girişine baktınmı diyene kadar, konu güncelleniyor bu konunun üzerinden zaman geçmiş açan kişi de girmemiş uzun sürede gerek yok tekrardan aktif hale getirmeye denseydi daha bi yapıcı gelirdi bana da. algılama olayı tabi, ben bu şekilde tercih ederdim. öğrenmiş oldum bunu da. bilmiyordum. özelden de bana bunu bildire bilirdiniz. teşekkürler
Rica ederim.Amacım kırmak değildi yanlış anlamayın,yeni üye olduğunuzu gördüm o yüzden baktınız mı dedim,yani orada ki sorma amacım meraktı sadece,sinirle sormadım.Eski üye olsaydınız daha çok tepki alabilirdiniz :) Çünkü bu tarz eski konular güncellendiği zaman iyi olmuyor pek.Mesela biri gidip buluyor eski bir konuyu,yorum yazıyor.Sonra diğer okuyan üyelerde bilmeden arka arkaya yorum yazıyor eski konunun altına.Eski konu olduğu farkedildiği zaman da çok sinir bozucu olabiliyor bu durum.Ama dediğim gibi ben sizin yeni üye olduğunuzu gördüm,o yüzden sadece uyarı amaçlı yazdım,siz yeni olduğunuz için bunu bilmemeniz gayet normal,yanlış anlamayın.

Rica ederim.Amacım kırmak değildi yanlış anlamayın,yeni üye olduğunuzu gördüm o yüzden baktınız mı dedim,yani orada ki sorma amacım meraktı sadece,sinirle sormadım.Eski üye olsaydınız daha çok tepki alabilirdiniz :) Çünkü bu tarz eski konular güncellendiği zaman iyi olmuyor pek.Mesela biri gidip buluyor eski bir konuyu,yorum yazıyor.Sonra diğer okuyan üyelerde bilmeden arka arkaya yorum yazıyor eski konunun altına.Eski konu olduğu farkedildiği zaman da çok sinir bozucu olabiliyor bu durum.Ama dediğim gibi ben sizin yeni üye olduğunuzu gördüm,o yüzden sadece uyarı amaçlı yazdım,siz yeni olduğunuz için bunu bilmemeniz gayet normal,yanlış anlamayın.
Teşekkürler tekrardan anlaştık ☺

Back
X