Aldatan kocaya tekrar bir şans verirmisiniz?

Ona öyle bir acı vermek istiyorum ki hayatı boyunca unutmasın ama ne bilmiyorum. Hayatını yaşa boşver demek yetmiyor bana.

Napsam bende bir çocuk yapıp bu da benim sana sürprizim mi desem?

sizin çocuğunuz var zaten ne için bir çocuk daha yapıcaksınız?sizin çocuğunuz varken diğer kadından çocuk yapmış zaten,siz iyimisiniz ?yoksa şakamı yapıyorsunuz?

Hani baskasiyla demek istedim ama sinirden insan sacmaliyor benim yaşadıklarımı yaşasın istedim

Hani baskasiyla demek istedim ama sinirden insan sacmaliyor benim yaşadıklarımı yaşasın istedim
Yaşasa ne olacak?
Üzüleceğini mi sanıyorsunuz?
Boşanma davanız daha ne kadar sürecek bilmiyorum da bir an önce hayatınızı çizseniz kendi adınıza daha iyi olur...

Yaşasa ne olacak?
Üzüleceğini mi sanıyorsunuz?
Boşanma davanız daha ne kadar sürecek bilmiyorum da bir an önce hayatınızı çizseniz kendi adınıza daha iyi olur...
Haklısınız. Hayatım ev çocuk temizlik yemek yapmakla geçti. Şimdi ise herşeyin gereksiz olduğunu düşünmek bu kadar Zaman'ı boşa harcadığım için kendime Zaman ayırmadığım için aslında daha çok kendime kızıyorum. Kimse yaptığının karşılığını beklememli. Ve fazla kendini yıpratmamalı eyvallah diyen olmıcak çünki.

aldatan erkek irinlenmis apendisit gibi,nasil kesiyorsun kurtuluyorsun.oylece bu erkeyide hayatindan cikaracaksin.bir sure sonra iyilesib hayatina devam ediyorsun ve acilarinda bitiyor.

Delilleriyle birlikte boşanın,donuna kadar da alın,ha yine yok derseniz zaten ayrılmaya niyetiniz yoktur..

hiç şans verme canım. haketmiyo kimse ikinci şansı...

Davayı açtınız,sonuçlanmasını bekliyorsunuz ama,
bence..
Boşanmaya niyetiniz olsa konu başlığı boşanıyorum cok üzgünüm,aldatıldım boşuyorum kurtuluyorum vs. Olurdu
O ki konu bu..
Deşmeyin daha cok kokmasın..

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Affetmezdim.Sans versem de yürumezdi o iş. O erkeğe bir daha bakakam dokunamam sevemem sohbet edemem tiksinirim.Düsünsene onun kalbine baskasi girmis teni baskasina degmis onunla mutlu olmus.Bu yükle yasanmaz.Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum.İhanetin affı olmaz olmamalı.

hemen ayrıl tazminat nafaka yıpranma payı falan derken kimseye muhtaç kalmazsın. Bu adamla nasıl devam edicen ki zaten bişi olmamış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…