• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan kocaya tekrar bir şans verirmisiniz?

Dilek90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
24
7
1
Uzun süren bir evlilikten sonra başka bir kadınla mesajlarını yakaladım eşimi. Aramızda bir şey dediysede pek inandırıcı gelmedi bana. Eğer bu kadını kendiden uzaklaştırmazsan hayatını mahveder dedim ve beş sene sonra bu kadınla bir kız çocuğunun olduğunu nufüs dairesinde öğrendim. Aslında niyetimde öldürmek vardı vaz geçtim değmez diye. Çevremdeki tüm insanların boşanmama ısrarlarına rağmen boşanma kararı aldım. Herhangi bir gelirim yok çıkmazdayım. Osikolojik tedavi görüyorum eşimde hala hayat normalmış gibi devam ediyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum.

Yol ver ve sen de kendi yoluna devam et. Fikrimizi almana bile gerek yok. Hemen harekete gecmelisin inceldigi yerden kopsun.

Adam şans istememiş ki...
İlk başta nolmuş ortada ölü yok ya dedi. Sonra hakaretleri basınca özür dilemeye başladı. Ne istersen yapacam dedi. Sonra yapabileceğim bir şey iste benden dedi. Şu an herşeyi biliyorsun artık fazla üsteleme dedi. O kadınla ilişkin yok iki senden beri dedi. Doğru mudur bilmiyorum.

ne kadarlık evlisiniz?
nifus müdürlüğündeki araştırmanıza sebep nedir?siz bu kadını tanıyorsunuz o zaman kızı olduğunu öğrendiğinize göre ,nifus müdülükleri her isim sorana src sini mi döküyor?

Bu konuyu açtığınıza göre boşanmaya niyetiniz yok bence.
Daha fazla kurcalamayın artık.

neden kendizi kandırıyorsunuz zamanında birşey yok demiş çocuk yapmış adam şimdi birşey yok deyip ne yapmasını bekliyorsunuz? boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa neden kurcalıyorsunuz kendinizi bu adamın gözünde neden küçük düşürüyorsunuz? ne yani maddi imkansızlık dediğiniz ne çalışıp kendinize bakmanıza engel olan ne allah askına nedir bu kadınların evim yuvam rahatım derdi? yapmayın yahu yazık değil mi kendinize bu aşağılanmayı nasıl reva görüp hala affetmek için kendinizi zorla inandırmaya çalışıyorsunuz....

ne kadarlık evlisiniz?
nifus müdürlüğündeki araştırmanıza sebep nedir?siz bu kadını tanıyorsunuz o zaman kızı olduğunu öğrendiğinize göre ,nifus müdülükleri her isim sorana src sini mi döküyor?
Uzun zaman oldu 15 seneyi geçti. İkametgahımı değiştirmek için yeni adres bildirimi sebebiyle gittim çocuklar da kayıt olacak mı diye sordular evet dedim. Çocukların ismini söyleyince bir tane fazladan vardı benim değil dedim ama eşiniz babası olarak gözüküyor dendi. Ben şok.

neden kendizi kandırıyorsunuz zamanında birşey yok demiş çocuk yapmış adam şimdi birşey yok deyip ne yapmasını bekliyorsunuz? boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa neden kurcalıyorsunuz kendinizi bu adamın gözünde neden küçük düşürüyorsunuz? ne yani maddi imkansızlık dediğiniz ne çalışıp kendinize bakmanıza engel olan ne allah askına nedir bu kadınların evim yuvam rahatım derdi? yapmayın yahu yazık değil mi kendinize bu aşağılanmayı nasıl reva görüp hala affetmek için kendinizi zorla inandırmaya çalışıyorsunuz....

Heba olan bir ömür çeyrek asır dile kolay.

ne kadardır aldatılıyorsunuz Allah bilir ,çocuğu bile var yani, 15 yıl dile kolay,bir mesaj sonrası öğrendim demeniz biraz garip geldi ,eşinizi hiç tanımıyorsunuz ozaman yada çok rahatsınız,çocuğu olan bir adam 2 evi var gibi bişey sizinle nasıl vakit geçiriyorsa diğer bayan lada geçiriyor hiçmi şüphelenmediniz,birde kafama takılan, eğer o kadını bırakmazsan hayatını mahveder demişsiniz ya, konu sahibi bence sizin anlatmadığını başka şeyler var ,anlatmak zorunda değilsiniz tabii ama çok soru işaretli bir konu açmışsınız ay kendimi müge anlı gibi hissettim:oops:,zaten adam herşeyi dolu dolu yaşamış hangi şanstan bahsediyorsunuz,haberiniz yokmuş gibi devam edin derim artık zaten boşanmak da istemiyorsunuz

kalanı da mı heba edeceksiniz yani ben kendi gözlerimle 45 yasında 2 yetişkin kız annesi kadının kocası aldatınca nasılda güzel kendine hayat kurduğunu gördüm ne bocalamalarla ne zorluklarla mutlu oldugunu asıl acıdığı şu an boşa gecen yılları o adama katlanması ilk aldattıgında ayrılmaması... hayatta hersey geçiyor siz şans vermesseniz kendinize siz inanmassanız mutsuz bir şekilde devam edersiniz daha azı olmaz ama daha fazlası olur yasadıklarınızın secim sizin tabiki eğer cesaretiniz yok sa da kurcalamaktan vazgecin bari.

ne kadardır aldatılıyorsunuz Allah bilir ,çocuğu bile var yani, 15 yıl dile kolay,bir mesaj sonrası öğrendim demeniz biraz garip geldi ,eşinizi hiç tanımıyorsunuz ozaman yada çok rahatsınız,çocuğu olan bir adam 2 evi var gibi bişey sizinle nasıl vakit geçiriyorsa diğer bayan lada geçiriyor hiçmi şüphelenmediniz,birde kafama takılan, eğer o kadını bırakmazsan hayatını mahveder demişsiniz ya, konu sahibi bence sizin anlatmadığını başka şeyler var ,anlatmak zorunda değilsiniz tabii ama çok soru işaretli bir konu açmışsınız ay kendimi müge anlı gibi hissettim:oops:,zaten adam herşeyi dolu dolu yaşamış hangi şanstan bahsediyorsunuz,haberiniz yokmuş gibi devam edin derim artık zaten boşanmak da istemiyorsunuz
Tahmin etmiştim ama güvenmek istedim. Yapamaz dedim. Yanılmışım. Üstelik söz de verdi herşeyi halledecem sen merak etme dedi. Sonuç bu

Back
X