aldatan sevgililiye ne yapmalı

aldatanı affetmek ; ona tekrar fırsat vermektir .. :19:
unut gitsin,önüne bak hayatına dön .. işine .. :51:

ayrılma nedenimiz çok komik demişsinde nesi komik bunun? gece sayısını bilmemde adam çatır çutur aldatmış işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrılma nedenimiz çok komik demişsinde nesi komik bunun? gece sayısını bilmemde adam çatır çutur aldatmış işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aladatttığı için ayrılmadık . ayrıldıktan sonra aldattığını öğrendim

Ayrılma nedeniniz sizi aldatması mı ? Yoksa sizi aldattığını başka bir sebepten ötürü ayrıldıktan sonra mı öğrendiniz ?
Her ne olursa olsun eğer emek verdiğiniz ciddi bir ilişki ise, giderdim onu yerin dibine sokacak, vicdan azabından öldürecek bir konuşma yapardım.
Böyle bilip de susmak çok zordur ve size eziyet, içinizdekileri ona bir şekilde dökün bence nefretinizi kusun, sonra da çıkarın o kişiyi hayatınızdan düşünmeyin bile.. Allah ıslah etsin böylelerini.. Tiksiniyorum bu cibiliyetteki erkeklerden.

içimdekileri dökmek istedim ama seni ilgilendirmez diyerek tersledi beni . zaten çok sulugözüm hemen gözlerim doldu konuşamadım kapadım telefonu . bidahada aramak istemiyorum.

içimdekileri dökmek istedim ama seni ilgilendirmez diyerek tersledi beni . zaten çok sulugözüm hemen gözlerim doldu konuşamadım kapadım telefonu . bidahada aramak istemiyorum.

Eğer tavrı bu şekildeyse kesinlikle iletişimini kes, emek verilen uzun bir ilişkiyse vicdan yapacağını düşünmüştüm ama kesinlikle böyle biri için tek 1 gözyaşına değmez.. çok geç olmadan gerçek yüzünü gördüğün için Allah'a şükret ve yoluna bak bence.. Böyle birinden kurtulduğun için şanslısın..

Ben diğer arkadaşlardan daha farklı düşünüyorum ben olsam asla aldatılmayla ilgili hiçbirşey söylemeden onu siler atardım..çünkü adam zaten sizi aldattığını kendi biliyor..sizinde bunu bilmeniz ve ona rağmen o güzel parmaklarınıza kıyıp adam yerine koyup arayıp hesap sormanız sizi onun gözünde daha da düşürecektir..zaten aldatan erkek aşık değildir..size aşık olmayan birinin canını yakamazsınız laflarınızla..yani haddini bildiremezsiniz..

Zaten bitmiş gitmiş bu olanlardan sonra affedicek halinizde yok bence hiç yüzgöz olmadan onurlu bir şekilde ayrılmış olun..hiçkimsede arkanızdan aldatıldı demesin..malum bu millet erkek için aldattı demez kadın için aldatılmış ahh zavallı der..

Seni aldatan adama duygularını öldürmen gerek, sevmede, nefrette etme.. Sevgililik erkek kafasında geçiciliktir.. Sende ona onun baktığı gözle bak, öğrenciysen yaz deyip derslerini serme, daha çok çalış, üniversiten bitincede mesleğini eline al, gerçekten güven veren biri nasılsa karşına çıkar, birilerinin bişeyi olmaktansa sadece bir kişinin herşeyi ol:16:

aaradım bugün dayanamadım. sordum doğru mu diye ? o da hayır ben seni aldatmadım hiç falan dedi. bende ozaman bu duydularım ne dedim . oda sana hesap vermek zorunda mıyım inanmıyosan inanma dedi .bişey diyemedim bende kapadım telefonu . arkadaşlaıylaydı çok eğleniyo gibiydi . kahkalahar falan geliyodu arkadan. ben burda üzülürken ağlarken ne yapıcam diye düşünürken onda üzüntünün bi gramı yok . hiç mi üzlmüuyo hiç mi düşünmüyo beni anlamadım ki. bu erkeklerin hepsimi böyle yoksa sadece benim etrafımdakiler mi

Ben de boyle tepki alacagini yazacaktim sana. Uzulmezler, kahrolmazlar, onlara hiiiic birsey olmaz. Bir gram bile degerin kalmaz... Sadece senin etrafinda degil malesef. O kadar coklarki...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

aaradım bugün dayanamadım. sordum doğru mu diye ? o da hayır ben seni aldatmadım hiç falan dedi. bende ozaman bu duydularım ne dedim . oda sana hesap vermek zorunda mıyım inanmıyosan inanma dedi .bişey diyemedim bende kapadım telefonu . arkadaşlaıylaydı çok eğleniyo gibiydi . kahkalahar falan geliyodu arkadan. ben burda üzülürken ağlarken ne yapıcam diye düşünürken onda üzüntünün bi gramı yok . hiç mi üzlmüuyo hiç mi düşünmüyo beni anlamadım ki. bu erkeklerin hepsimi böyle yoksa sadece benim etrafımdakiler mi

zaten üzgünsündür yeterince bi de ben yargılayarak üstüne gelmiş gibi olmayayım ama işte tam da bu yüzden arama mesaj at dedim sana.

mesaj atsaydın hiçbir sey demese dahi bildiğini öğrendiğini sağlayarak dimdik son noktayı koyup daha iyi hissedicektin. illa o sesi duyucam dedin dedin ne oldu?

neyse sağlık olsun. 2 senelik ilişkiymiş illa ki boşta kalıp pişman olup arar, tepkini o zamana sakla. simdi artık hiçbir sey yapma.

kızar bugün sevgilimden ayrıldım . çok olaylı olmasada kırıcı şeyler söyledik birbirimze . ayrılma nedenimizde çok komik çok saçma . neyse esas sorun şu ben tamamen tesadüf sonucu sevgilimin beni 3 4 ay önce bi kızla aldattığını öğrendim . tek gecelik bişey . ve şok oldum . herkes yapar ama benim sevgilim asla yapmaz derdim hep. hala inanamıyorum . birbirmizin üzerinde o kdar emeğimiz geçti . nasıl yaptı bana bunu ve okdar zaman nasıl yüzüme bakabildi hiçbişey olmamış gibi ?
şimdi ben ne yapayım ? gidip hesabını soryaım mı bu yaptığının ? ayrıldık diye seni ilgilendirmez falan derse ne diyeceğim peki ?son bi kaç saattir eski sevgilim oldu ama hiç bişey söylemeden duramicam . çok kötüyüm kızlar ya daha ayrılığın şokunu üzerimden atamamışken şimdi bide aldatıldığımı öğrendim . ne yapayım ben şimdi ??

Tabiki de hic bir sey deme. Hem seni aldatip hem yuzune bakabilmis. Karaktersizlik bu resmen ne desen boss.

benim de son ilişkim bittikten sonra aldatıldığıma dair sinyaller aldım.bi hostes hatun vardı (bizimki pilotluk eğitimi alıyor) ilişkinin son zamanlarında bi kez bu çirkin kızın fotolarını begendiğini gördüm. (çirkin diye belirtiyorum, hostes olmasına ragmen kız gercekten cirkin bizimkinin hiç tipi değil) ama nedense bu kıza taktım, kadınlar hisseder olayı.

neyse biz ayrıldık farklı sebeplerden -ya da ben öyle sanıyorum belki de sebep bu hostesti- hala bakıyorum instagramına. kızın sürekli fotograflarını beğeniyor bildiğin yardırıyor. en son kız bir tane fotograf koydu. arabasının direksiyonunda güller ve yanında simpsonlardaki mavi kafalı dişi karakterinin minik bi oyuncağıyla brilikte. bizimkinin arabada da o çizgi filmin erkek karakteri hommer simpsonun aynı boyutta bi oyuncağı var çok severdi. hemen laykamış tabi. orda şüphelerimin doğru oldığunu kanıtladım %80. ama hiç ses etmedim çünkü %100 değildi.

gel zaman git zaman aramaya basladı beni bu- bu anlattıklarım da en fazla 1,5 ay içerisinde gelişen olaylar. inanılmaz kıskançtı bana bir gün bi mesaj attı, bi erkek arkadasım var kardeşim kadar yakın ve yeni nisanlandı yakında düğünü var. beni onunla sevgili sanmış saçma sapan bir seyden yola cıkarak. ''vay be x'le öyle mi... '' yazmış . aramalarını açmıyordum son aramsında seytan dürttü açtım.

gayet rahat bir tavır halimi hatrımı soruyor, benim de keyfim yerindeydi. o mevzuyu sordum ne alaka diye bik bik söyledi bi seyler. ben de dedim sen de hostesle sevgili olmussun hayırlı olsun. nerden cıktı dedi, ben anlarım dedim. yok ya öyle bi sey dedi, dedim yaa biliyorum işte çekinme beni ilgilendiren bi durum yok nasılsa dedim.

bana ne dese beğenirsiniz? ''yani olmuşş da olabilirrr olmamış da'' bıyık altından da gülüyo. sonra yok yok olmadı diye kvırmaya calıstı filan..

velhasıl kelam bunların %80 i aynı sekerim. ilişki içindeyken en sadık adamı oynarlar, seni de onlara ait bir eşya gbi sahiplenip kimseye göstermezler ama avlanacak yeni kurban gördüklerinde dış kapının dış mandalı oluverirsin 2 dk.da. onunlayken seni aldatmış olması bile seni ilgilendirmeyen bi seydir artık. sana ne ayrılmadık mı cevabını alıverirsin.

o yüzden sana arama mesaj at sonra yoluna bak demek istedim. ders olsun, tecrübe olsun.

ben de ne dertliymişim ha
:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını yaşadım sayılır, tek fark ayrıldıktan 2 saat sonra beni aldattığını gözüme sokmuştu resmen :) Ben hiçbir şey içimde kalmasın diye bi ton hakaret içeren mesajlar atmıştım kendisine :)
Cevap vermedi tabi ama en azından ben rahatladım.

Back
X