- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
aldatanı affetmek ; ona tekrar fırsat vermektir .. 
unut gitsin,önüne bak hayatına dön .. işine ..

unut gitsin,önüne bak hayatına dön .. işine ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılma nedenimiz çok komik demişsinde nesi komik bunun? gece sayısını bilmemde adam çatır çutur aldatmış işte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayrılma nedeniniz sizi aldatması mı ? Yoksa sizi aldattığını başka bir sebepten ötürü ayrıldıktan sonra mı öğrendiniz ?
Her ne olursa olsun eğer emek verdiğiniz ciddi bir ilişki ise, giderdim onu yerin dibine sokacak, vicdan azabından öldürecek bir konuşma yapardım.
Böyle bilip de susmak çok zordur ve size eziyet, içinizdekileri ona bir şekilde dökün bence nefretinizi kusun, sonra da çıkarın o kişiyi hayatınızdan düşünmeyin bile.. Allah ıslah etsin böylelerini.. Tiksiniyorum bu cibiliyetteki erkeklerden.
içimdekileri dökmek istedim ama seni ilgilendirmez diyerek tersledi beni . zaten çok sulugözüm hemen gözlerim doldu konuşamadım kapadım telefonu . bidahada aramak istemiyorum.
aladatttığı için ayrılmadık . ayrıldıktan sonra aldattığını öğrendim
aaradım bugün dayanamadım. sordum doğru mu diye ? o da hayır ben seni aldatmadım hiç falan dedi. bende ozaman bu duydularım ne dedim . oda sana hesap vermek zorunda mıyım inanmıyosan inanma dedi .bişey diyemedim bende kapadım telefonu . arkadaşlaıylaydı çok eğleniyo gibiydi . kahkalahar falan geliyodu arkadan. ben burda üzülürken ağlarken ne yapıcam diye düşünürken onda üzüntünün bi gramı yok . hiç mi üzlmüuyo hiç mi düşünmüyo beni anlamadım ki. bu erkeklerin hepsimi böyle yoksa sadece benim etrafımdakiler mi
aaradım bugün dayanamadım. sordum doğru mu diye ? o da hayır ben seni aldatmadım hiç falan dedi. bende ozaman bu duydularım ne dedim . oda sana hesap vermek zorunda mıyım inanmıyosan inanma dedi .bişey diyemedim bende kapadım telefonu . arkadaşlaıylaydı çok eğleniyo gibiydi . kahkalahar falan geliyodu arkadan. ben burda üzülürken ağlarken ne yapıcam diye düşünürken onda üzüntünün bi gramı yok . hiç mi üzlmüuyo hiç mi düşünmüyo beni anlamadım ki. bu erkeklerin hepsimi böyle yoksa sadece benim etrafımdakiler mi
kızar bugün sevgilimden ayrıldım . çok olaylı olmasada kırıcı şeyler söyledik birbirimze . ayrılma nedenimizde çok komik çok saçma . neyse esas sorun şu ben tamamen tesadüf sonucu sevgilimin beni 3 4 ay önce bi kızla aldattığını öğrendim . tek gecelik bişey . ve şok oldum . herkes yapar ama benim sevgilim asla yapmaz derdim hep. hala inanamıyorum . birbirmizin üzerinde o kdar emeğimiz geçti . nasıl yaptı bana bunu ve okdar zaman nasıl yüzüme bakabildi hiçbişey olmamış gibi ?
şimdi ben ne yapayım ? gidip hesabını soryaım mı bu yaptığının ? ayrıldık diye seni ilgilendirmez falan derse ne diyeceğim peki ?son bi kaç saattir eski sevgilim oldu ama hiç bişey söylemeden duramicam . çok kötüyüm kızlar ya daha ayrılığın şokunu üzerimden atamamışken şimdi bide aldatıldığımı öğrendim . ne yapayım ben şimdi ??