Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizi tanimiyorum ama nasil vuracagimi bilmiyorum gercekten hala saskinim
evet aynen öyle valla zaten içime bir süphe dusmustu hayirlisi dedim hep ve ögrendim
ayrilmam gerek tabii zaten devam edemem ama ne bileyim cok seviyorum soktayim ve üzgünüm kendi gözümle görmem cok üzdü beni
galiba kizi da aldatmis birde bana senden önceki sevgilimi ben terk etmistim demisti
bende öyle dusunmustum hic bir sey demeden engelleyim her yerden ararsa acmamayim falan ama soguk davraniyor zaten belkide hic birsey yapmaz oda ben sadece sevdigimle kalirim. kizi bende taktir ettim
Kalbinizi bozmayin. Her seyin hayirlisi olsun sizin icin.
bunlari demek isterim ama benim korktugum ben bunlari soyledikten sonra ya bana 'tamam sen bilirsin' derse, o zaman daha cok yikilirim ne yapacagimi sasirdim kafam karisik![]()
Ya bu siteyi okudukça paranoyak oldum yemin ediyorum. Her an aldatacak stresine girdim, yakında facebook sifresini isteyip whatsapp karıştırabilirim bile. Amaan bilmemek mutlulukmuş cidden.
Size gelince de iyiki daha da uzun süredir birlikte olmadan öğrenmişsiniz mendeburun karakterini. Alın ekran görüntüsünü yayınlayın internette bence. Ya da ne bileyim bütün arkadaşlarina anlatın falan. Ya da kendi facebookunda paylaşın hazir sifresi de elinizde. Yahut hic kafanızı ağrıtmadan ayrılın.
Önce haddini bildir sonra tekmeyi bassiyi aksamlar arkadaslar. internette gezinirken bu foruma denk geldim ve belki bana yardimci olursunuz diye üye oldum. sorunum su: sevgilim son bir kaç gündur(10 gündür falan) bana çok soguk davraniyordu. sevgilim ve benim üye oldugumuz bir forum var. onun sifresini biliyorum. dün aksam içimi bir kurt kemirdi ve birden acaba facebook sifreside ayni midir diye dusunmeye basladim. tahminlerim dogru cikti facebook sifreside ayniymis. Cok sasirdim. Bana soguk davranmalarinin sebebini anlamis oldum, sebebi megersem eski sevglisiymis. Biz sevgilimle 5 aydir birlikteyiz. Benimle birlikte olmaya baslamadan 2 ay önce eski sevgilisinden ayrilmis. yani 7 ay önce ayrilmislar. facebookta 30 kasim tarihinden konusmalari var. okuyunca sok oldum ve saatlerce agladim. Ona o kadar cok guveniyordumki.
konusmayi aynen buraya yaziyorum. K= kiz S= Sevgilim.
S: Merhaba
S: Nasilin?
K: Iyiyim sen nasilsin?
S: Bende iyiyim. Nasil gidiyor neler yapiyorsun?
K: Hep ayni seyler iste. is güç falan. Sen?
S: Aynen bendede ayni.
K: Iyi
(bir kac saat sonra)
S: Hayatinda biri var mi?
K: Bundan sana ne?
S: Merak ettim sadece. Söylemedigine göre var demek ki
K: Hayir yok. Senin?
S: Var
K: O halde çok ayip ediyorsun. Sevgilin bana yazdigini ögrenirse eminim çok üzülür. Hiç düsünmüyor musun bunlari?
S: Ben sadece seninle konusmak istedim
K: Neden?
S: Özledim seni... Hiç aklimdan çikmiyorsun
(kiz bir sey yazmamis, ertesi gün sevgilim tekrar yazmaya baslamis)
S: Sen beni özlemedin mi?
K: Iyiki seni terk etmisim. Benimle beraberkende eski sevgililerine mesajlar yaziyor muydun?
S: Hayir sen baskasin
K: Ya valla senden adam olmaz ya madem adam olamiyorsun neden yeni bir iliskiye basliyorsun yazik günah kiza insallah tez zamanda ögrenir senin nasil bir insan oldugunu ve kicinin altina tekmeyi yersin
S: Kirici oluyorsun
S: Bir kere görüssek yüz yüze her seyi konussak?
K: Allah belani versin
Kiz bunu engellemis sonrasinda. Sevgilim soguk davranmalari hala devam ediyor. Ne dusunuyorsunuz? Ne yapmaliyim? Sessiz sedasiz terk mi edeyim yoksa bunun hesabini sorayim mi? Içim çok aciyor tam anlamiyla içimdeki aciyi tarif bile edemiyorum.