• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan sevgilimin faceden konusmalari. ne yapmaliyim?

Helal olsun kıza.

O kız da ki gücü ve gururu sana da dilerim.bir an önce ayrıl bu adamdan.

kizi tanimiyorum ama nasil vuracagimi bilmiyorum gercekten hala saskinim

evet aynen öyle valla zaten içime bir süphe dusmustu hayirlisi dedim hep ve ögrendim

ayrilmam gerek tabii zaten devam edemem ama ne bileyim cok seviyorum soktayim ve üzgünüm kendi gözümle görmem cok üzdü beni

galiba kizi da aldatmis birde bana senden önceki sevgilimi ben terk etmistim demisti

bende öyle dusunmustum hic bir sey demeden engelleyim her yerden ararsa acmamayim falan ama soguk davraniyor zaten belkide hic birsey yapmaz oda ben sadece sevdigimle kalirim. kizi bende taktir ettim

Kalbinizi bozmayin. Her seyin hayirlisi olsun sizin icin.

bunlari demek isterim ama benim korktugum ben bunlari soyledikten sonra ya bana 'tamam sen bilirsin' derse, o zaman daha cok yikilirim ne yapacagimi sasirdim kafam karisik :KK43:

Öyle bir güzel vurulur ki. Benzeri başıma geldi, ögrendiğim andan itibaren 12 saat boyunca hakaret ettim sonra da ayrıldım. İçine atarsan taşıyamazsın; o yüzden söyle, bağır çağır istersen, tüm öfkeni kus ve bitir.

Allah bildiği gibi yapsın dşycem k bakma lütfen..

Yüzüne karsı konuşamam diyorsan watsaptan o msjları okuduğunu belirtir ve keşke o kızdaki karakterin ve şerefin yarısı sende olsaymış da adam olsaymışsın de seni bş daha görmek istemiyorum de ve anında engelle cvp vermesini bekleme bile üzülecegin şeyler yazabilir o derece dengesiz gördüm..
Kendini de üzme erken fark etmişsin ne mutlu...

Kesinlikle içine atma. Bağır, çağır ve ayrıl. Ben içime attığım için 2 yıldır bunun patlamamasını hala çekiyorum. Keşke kırıp dökseymişim de susmasaymışım diyorum.

Ya her şeyi say,dök,tokati bas ayrıl yada gururunu zedele. Bende ikincisi. Çünkü gururu zedelenirse aklından cikmazsin. Deveye diken hesabı. Ama çok hassas biri olduğunu düşünüyorum. Bence ikisinide yapacak karakterde değilsin. Sen bilirsin ama ikincisi yapmalısın kesinlikle. Seni sevmediğimi anladım,tipim degilsin,espri yaptığında komik olduğunu mu sanıyorsun filan :KK45:Nasıl olsa ayrilacaksin. Sen soğuk davran bırak o dusunsun. Tabi umrundaysan..

Aman ayrıl ya, kız da dua etmiş bak sana, tez zamanda öğrensin demiş, öğrenmişsin bunlar bi işaret çok bağlanmadan, iki kere düşünmeden ayrıl.

Ne mi yapayim? Bagir cagir sonra affet falan mi bekliyorsun?

Aslında ona hakaret edip seni sevmediğimi anladım gibisinden konuşup ayrılsan en güzeli gururu kırılır derdim ancak adam zaten soğuk davranıyormus.sen öyle dersen onun işine gelir .Belki de ayrılmak istiyordu diyemiyordu.o yüzden ekmeğine yağ sürme pisligin. Direk yaz de ki yüzyüze görüşmeye bile değmezsin. Mail kutundan öğrendm her şeyi ne kadar aşağılık bir herifmissin de.Allaha havale ediyorum seni kız arkadaşının ahı üstüne birde benim ahimi aldin ne halin varsa gör benden uzak ol de ayrıl.faceden gördüğünü deme bence çünkü o zaman face şifresini değişir. diyeceksin ki face şifresi ne işime yarayacak. anladığım kadarıyla senin ona hala hislerin var. zamanla iyice depresyona girersen facesine bakıp yediği haltlari gör ki midem bulansin nefret et ondan.gercek yüzünü iyice görmeden hala onu düşüneceksin gıbı hissettim.

Yaptıklarını yüzüne vur,"Zaten sevemedim seni,bi de bu yaptığınla iyice berbat ettin herşeyi" deyip ayrıl gitsin.

Ya bu siteyi okudukça paranoyak oldum yemin ediyorum. Her an aldatacak stresine girdim, yakında facebook sifresini isteyip whatsapp karıştırabilirim bile. Amaan bilmemek mutlulukmuş cidden.

Size gelince de iyiki daha da uzun süredir birlikte olmadan öğrenmişsiniz mendeburun karakterini. Alın ekran görüntüsünü yayınlayın internette bence. Ya da ne bileyim bütün arkadaşlarina anlatın falan. Ya da kendi facebookunda paylaşın hazir sifresi de elinizde. Yahut hic kafanızı ağrıtmadan ayrılın.

Katılıyorum sana kayınvalıde sapık koca aldatan sevgılı hepımız paranoyak olcaz

Sana gelınce ark kız bıle sana acımıs okucagını bılmeden akıl vermıs tecrube etmıs bırı olarak soyluorum bın kere affet bın kere yapar

Kiz iyi hos konusmusta, cevap vermesi sacma geldi bana.
Tabi kiii ayrilacaksin yani.:KK66: Allah'im boyle erkeklere cezasini verecektir. Sen kurtulmussun sevin buna sakin uzulme!

iyi aksamlar arkadaslar. internette gezinirken bu foruma denk geldim ve belki bana yardimci olursunuz diye üye oldum. sorunum su: sevgilim son bir kaç gündur(10 gündür falan) bana çok soguk davraniyordu. sevgilim ve benim üye oldugumuz bir forum var. onun sifresini biliyorum. dün aksam içimi bir kurt kemirdi ve birden acaba facebook sifreside ayni midir diye dusunmeye basladim. tahminlerim dogru cikti facebook sifreside ayniymis. Cok sasirdim. Bana soguk davranmalarinin sebebini anlamis oldum, sebebi megersem eski sevglisiymis. Biz sevgilimle 5 aydir birlikteyiz. Benimle birlikte olmaya baslamadan 2 ay önce eski sevgilisinden ayrilmis. yani 7 ay önce ayrilmislar. facebookta 30 kasim tarihinden konusmalari var. okuyunca sok oldum ve saatlerce agladim. Ona o kadar cok guveniyordumki.
konusmayi aynen buraya yaziyorum. K= kiz S= Sevgilim.

S: Merhaba
S: Nasilin?
K: Iyiyim sen nasilsin?
S: Bende iyiyim. Nasil gidiyor neler yapiyorsun?
K: Hep ayni seyler iste. is güç falan. Sen?
S: Aynen bendede ayni.
K: Iyi
(bir kac saat sonra)
S: Hayatinda biri var mi?
K: Bundan sana ne?
S: Merak ettim sadece. Söylemedigine göre var demek ki
K: Hayir yok. Senin?
S: Var
K: O halde çok ayip ediyorsun. Sevgilin bana yazdigini ögrenirse eminim çok üzülür. Hiç düsünmüyor musun bunlari?
S: Ben sadece seninle konusmak istedim
K: Neden?
S: Özledim seni... Hiç aklimdan çikmiyorsun
(kiz bir sey yazmamis, ertesi gün sevgilim tekrar yazmaya baslamis)
S: Sen beni özlemedin mi?
K: Iyiki seni terk etmisim. Benimle beraberkende eski sevgililerine mesajlar yaziyor muydun?
S: Hayir sen baskasin
K: Ya valla senden adam olmaz ya madem adam olamiyorsun neden yeni bir iliskiye basliyorsun yazik günah kiza insallah tez zamanda ögrenir senin nasil bir insan oldugunu ve kicinin altina tekmeyi yersin
S: Kirici oluyorsun
S: Bir kere görüssek yüz yüze her seyi konussak?
K: Allah belani versin

Kiz bunu engellemis sonrasinda. Sevgilim soguk davranmalari hala devam ediyor. Ne dusunuyorsunuz? Ne yapmaliyim? Sessiz sedasiz terk mi edeyim yoksa bunun hesabini sorayim mi? Içim çok aciyor tam anlamiyla içimdeki aciyi tarif bile edemiyorum.
Önce haddini bildir sonra tekmeyi bass

o zaten eski sevgilisine goruselm knusalm flan demis.onunla tekrar barismak amaci oyle olunca ayrilicakti snden.soguk davranarak yolunu ypiyodu demekki o kucuk beyniyle.kiz da guzel benzetmis helal olsun.herseyi yuzune vur.icinden ne geliyosa soyle ama yuzune..gercek yuzu cabuk cikmis allahin iyi kuluymussn cnm.

Muhatap olmaya bile gerek yok bu pişkinle.yazdım ama bi sor niye yazdım diye başlayan bi cümle kurar seni ikna etmeyi başarır.seviyorsan hayır diyemez bi şans daha verirsin ama yanlış yapmış olursun.hıncını almak gibi duygusal olaylara hiç girme.artık eskisi gibi ilgili değilsin ben de seni sevmediğimi anladım diyerek ileriye bak.emin ol doğru insan daha gelmemiş sana.sakın vakit kaybetme bu kişi ile yıpranırsın kendine güvenini sarsarsın sana karşı tavırları sonrasında.

Back
X