Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız düzgünmüş vala aferin herkes yapmaz böyle:)iyi aksamlar arkadaslar. internette gezinirken bu foruma denk geldim ve belki bana yardimci olursunuz diye üye oldum. sorunum su: sevgilim son bir kaç gündur(10 gündür falan) bana çok soguk davraniyordu. sevgilim ve benim üye oldugumuz bir forum var. onun sifresini biliyorum. dün aksam içimi bir kurt kemirdi ve birden acaba facebook sifreside ayni midir diye dusunmeye basladim. tahminlerim dogru cikti facebook sifreside ayniymis. Cok sasirdim. Bana soguk davranmalarinin sebebini anlamis oldum, sebebi megersem eski sevglisiymis. Biz sevgilimle 5 aydir birlikteyiz. Benimle birlikte olmaya baslamadan 2 ay önce eski sevgilisinden ayrilmis. yani 7 ay önce ayrilmislar. facebookta 30 kasim tarihinden konusmalari var. okuyunca sok oldum ve saatlerce agladim. Ona o kadar cok guveniyordumki.
konusmayi aynen buraya yaziyorum. K= kiz S= Sevgilim.
S: Merhaba
S: Nasilin?
K: Iyiyim sen nasilsin?
S: Bende iyiyim. Nasil gidiyor neler yapiyorsun?
K: Hep ayni seyler iste. is güç falan. Sen?
S: Aynen bendede ayni.
K: Iyi
(bir kac saat sonra)
S: Hayatinda biri var mi?
K: Bundan sana ne?
S: Merak ettim sadece. Söylemedigine göre var demek ki
K: Hayir yok. Senin?
S: Var
K: O halde çok ayip ediyorsun. Sevgilin bana yazdigini ögrenirse eminim çok üzülür. Hiç düsünmüyor musun bunlari?
S: Ben sadece seninle konusmak istedim
K: Neden?
S: Özledim seni... Hiç aklimdan çikmiyorsun
(kiz bir sey yazmamis, ertesi gün sevgilim tekrar yazmaya baslamis)
S: Sen beni özlemedin mi?
K: Iyiki seni terk etmisim. Benimle beraberkende eski sevgililerine mesajlar yaziyor muydun?
S: Hayir sen baskasin
K: Ya valla senden adam olmaz ya madem adam olamiyorsun neden yeni bir iliskiye basliyorsun yazik günah kiza insallah tez zamanda ögrenir senin nasil bir insan oldugunu ve kicinin altina tekmeyi yersin
S: Kirici oluyorsun
S: Bir kere görüssek yüz yüze her seyi konussak?
K: Allah belani versin
Kiz bunu engellemis sonrasinda. Sevgilim soguk davranmalari hala devam ediyor. Ne dusunuyorsunuz? Ne yapmaliyim? Sessiz sedasiz terk mi edeyim yoksa bunun hesabini sorayim mi? Içim çok aciyor tam anlamiyla içimdeki aciyi tarif bile edemiyorum.