- Konu Sahibi baharesintisi
True arkadasim beni anlamayacagini biliyodum . Cok klasik olucak ama askta gurur yokmus ciddende.. Bana opmek dendiginde onun dudaklari aklima geliyosa,benim icin bakmak demek onun gozleriyse,dokunmak demek onun elleri olmussa nasil unuturum onu soyler misin? Kendimden cok sevmisim ki gururum kalmamis bende istemezdim boyle biri olmayi ama boyleyim..
Unutmazsın tabii... kendinden çok sevmişsin ki aynen kendinle ilgili birşey yok ortada. bu tarz bir evlilikten yeni çıkan biri olarak bağımlı ilişki sürdürenlere nacizane tavsiyem şudur. Siz eğer önce kendinizi sevmez ve bu insanlara birey olduğunuzu hissettirip saygı duydurtmazsanız ,onlar için sadece kullanılacak eş sevgili vb ne derseniz deyin sıfatınız o. siz bu tarz duyguları hissederken onlar etrafta fink atıp kız avlıyorlarsa evdeki her an bekleyen sazan,salak vb..(onların tabiri ile söylüyorum) olmayın. Kendine değer vermeyi denemelisin. yukarıda arkadaşın dediği gibi bazen yalnızlığın güzelliğini anlarsan tekrar bağlanamayabilirsin. Unutmayınız ki kaçan kovalanır.Siz şimdilik size değer vermeyen .............insanların peşinden koşun bakalım bir gün başka aldatmayla geri dönmeyecek şekilde gidince ben nerde yanlış yaptım diyor insan. Yanlışınızı umarım anlatabilmişimdir. önemli olan sizsiniz o değil. Sana değer veren sen onu silsende seni bulur korkmayın kaybetmekten. Kaybettiysen de zaten senin olmamamıştır ki....