ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
Kızlar Merhaba,
Heran burnumun diregi sizliyor, heran aklimin orasinda bekliyor sanki hic gitmiyecek gibi bu aci.Biran nefret ederken biran deli gibi ozlemek.:cry::KK42:
Sizce aldatanlarinda:KK62:sonunda canı yanarmi tam yaktığı yerden:KK42:
Bildiğiniz böyle hikayeler varsa paylasirmisiniz.nefes almak hersey çok bos geliyor.Aci cektirenler ne zaman cezasını cekecek:KK42:

Barışmak değil isteğim kesinlikle.beni bu mutsuzluga hapsedip mutlu olmasina dayanamiyorum.Hic aklına geliyomuyumdur? Unuttuysa bile onunda canı yandiginda hatirlarmi
Sadece mutluluk rolu oynuyorlar aslında mutlu değiller hayatlarına aldıkları insanlarıda seviyorum ediyorum diyerek kandırıyorlar.Elbette gelirsin aklına ama erkekler bizim kadar duygusallıklarını belli etmedikleri için bizlere mutluymuş gibi gelirler.Hiç kimse yaşattığını yaşamadan canını vermez.Allah ın sopası yok canımızı yaktılar elbette onlarında canı yanıcak.Boşver ilk başlarda mutlu olurlar hayattan öyle bir tokat yerlerki neye uğradıklarını şaşırırlar.

4 senedir ayril baris bir sevgilim vardi. Benden ayrildiginda x kiza gider x ten ayrilip bana gelirdi. Biz iki kiz ona hayir diyemiyorduk. En sonunda gecen sene yine baristilar. Dugune beraber gitmeler resimlerde mutluluk askk yazmalar. Ama allah kimsenin aglayarak kaybettigini kimseye gulerek kazandirmiyor. Ayrildilar ve x kiz suan baskasiyla nisanlandi
Bizim oglana kimse yar olmadi. Beter olsun sumsul herif. Allah hepsinden haberdar kotulugunde iyiliginde icin rahat olsun. Ayrica onlar ayrildiktan snra arkadasca gorustuk.fotograflarda Cok mutlu oldugunuzu saniyordum dedim sadece fotograflarda iste dedi. Allah kimsenin ahini kimsee birakmiyor cok sukur ki.

Sadece mutluluk rolu oynuyorlar aslında mutlu değiller hayatlarına aldıkları insanlarıda seviyorum ediyorum diyerek kandırıyorlar.Elbette gelirsin aklına ama erkekler bizim kadar duygusallıklarını belli etmedikleri için bizlere mutluymuş gibi gelirler.Hiç kimse yaşattığını yaşamadan canını vermez.Allah ın sopası yok canımızı yaktılar elbette onlarında canı yanıcak.Boşver ilk başlarda mutlu olurlar hayattan öyle bir tokat yerlerki neye uğradıklarını şaşırırlar.
Kimseyi gerçekten sevmediği için zaten belkide acı cekecegini sanmıyorum bu üzüyor beni fazlasiyla.daha duygusuzlar kesinlikle. Beni anlaması nefretimi uzuntumu yuzune kusmak icin bunu istememin sebebide.o da beni mutlu umrunda değil biliyor ama gerçek çok farklı.:cry:

Valla aldatan mutsuz olsa da degerimi anlamiyorsa;
Bana yaptigi basina geldigi halde " ben bir zamanlar aynisini şu kisiye yapmistim, ayip etmisim." seklinde bir aydinlanma yasamiyor ve kendini magdur goruyorsa;
Benim duygularimi onemsemiyor, duygusalligimi yuzeysel buluyor ve hala kendini bir halt saniyorsa;

Kisacasi dersini almiyorsa basina dunyanin en buyuk dertleri de gelse, hayatina giren tum kadinlar onu aldatsa da ben yine ic huzuruna kavusamam. Cunku adam bana hala ayni adam, cunku bana hakkimi teslim etmemis.

İnşallah kalmıyordur yanlarına canım ben de merak ediyorum. Benim aldatma değil ama benden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla çıktı. Sonra bi başkasıyla. Bakıyorum mutluluk pozlarına baya baya mutlular. Ama inşallah yaptıklarını yaşamadan ölmez hiçbiri.
Benziyorlarmis canim o da öyle yaptı. Ondan ona geçtiği için belkide hiç aklına gelecegimi sanmıyorum buda üzüyor fazlasıyla

Back
X