Aldatan sevgilisine dönen erkek

Dicleee56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
8
6
1
27
Merhabalar burada çok yeniyim şimdiden bir hatam olursa kusura bakmayın.Neyse konuyu anlatim.Şöle ki biri ile tanıştım tanışalı 2 gün oldu ama yok böyle bişi o kadar sevdim ki ve o da o kadar güzel seven bir adam ki anlatamam ama bu adamın 4 yıllık sonu aldatılma ile biten bir ilişkisi olmuş yani kız aldatmış ama üstünden de bir sene geçmiş,neyse 3.günün sonunda çağırdı beni yanına dedi ki bak hoşlanıyorum senden çok iyisin güzelsin vs ama ben onu hala unutamadım sanırım ve senide yarıyolda bırakmak istemiyorum ara verelim dedi.Ben şok oldum tabi sadece bende ara vermek diye bişi yok dedim onun haricinde hiçbişi sölemedim sustum hatta bana nolur bişi söle kız bağır ama bişi de dedi ben demedim ölece gittim sabahında msj attım ona tamam dedim seni beklicem konulu uzun ve güzel bir mesaj attım cevap olarak be diyim ki şimdi...dedi.Neyse tabi arada olaylar falanda oldu karısık diye anlatamıyorum ama ben onu beklerken eski sevgilisine onuu aldatan eski sevgilisine döndüğünü öğrendim o kadar üzüldüm ki ama onun için inanın yazık dedim sadece.Neyse bayanlar kısacası olayım bu.Şimdi ki sorum da şu ya walla billa vazgeçemiyorum ben çocuktan hani derseniz ki sırf o bitirdi diye değil yani çok güzel bir adam çünkü merhameti inceliği vs ben şimdi napim herkese takmıyorum onu beklemiyorum onu diyorum ama yalan sizce eski sevgilisinden ayrılır mı ayrılsa dahi benle iletişime geçer mi? 2 gün beraberdik belki ama o günleri unutacağını pek sanmıyorum

Olabilir neden olmasın bazen bir saat bile olabilir
İki günde unutamayacağı ne yaşatmış olabilirsiniz ki?
Yani yanlış anlamayın,özelinizi sormuyorum.
Diyorum ki siz mi çok bağlandınız.

Merhaba,
Bence adam ulaşılmazı seviyor. İtilip kakılmayı seviyor heralde. O yüzden siz ilgisini çekmemiş olabilirsiniz baksanıza 2 günde bile bu kadar bağlanmışsınız illaki o da bu ilgiyi anlamıştır. Yani bence biraz uzaklaşırsanız zoru oynarsanız daha kıymetli olabilirsiniz.

Merhaba,
Bence adam ulaşılmazı seviyor. İtilip kakılmayı seviyor heralde. O yüzden siz ilgisini çekmemiş olabilirsiniz baksanıza 2 günde bile bu kadar bağlanmışsınız illaki o da bu ilgiyi anlamıştır. Yani bence biraz uzaklaşırsanız zoru oynarsanız daha kıymetli olabilirsiniz.
Biliyorum hatta bi konu yüzünden geçen msj attı çok kötü tersledim şimdi gelse siktiri çekerim ona ama sırf gelsin diye..

eğer 1 senedir ayrılarsa anlasamazlar tekrar ayrılırlar cunku o 1 senede 2 sıde rahatlıga alısmıs oldukları ıcın ve yenı ortamlar kurdukları ıcın 1 haftaya kalmaz ayrılırlar ama
ben eskı sevgılımı ıstıyorum dıyen adamdan hayır gelmez o yüzden bıraz zamana bırak sende yenilikler yaşa tabi 2 günde sevebilirsin ben kocama 1 ilk görüşte aşık oldum oysa ki sadece arkadastık ve o bana hic bakmıyordu ama kader varsa dönüp dolaşır bulur yapışır yakana ve olur birşeyler
sabret bakalım bıraz zamana bırak

2 günde güzel seven bir adam olduğunu nasıl anladınız ?
aldatıldığından nasıl eminsiniz ?
belki de o aldattı, kız terketti, sonra da kız affetti.

2 gunu unutamamak nedir ne yasatti size bu kadar unutulmayacak merak ettim.

Back
X