aldatanı affetmek beraberınde yenı bır aldatmayı getırır

Aşkı sevmek ile, "aşk ile sevmek" arasında ince bir çizgi olsa da, 1. kategoriye giren insanlardan uzak durulmalıdır...
Aldatmak, yapılan diğer hatalara benzemez...
Çünkü aldatmak içinde bir çok iğrençliği barındırır...
Yalan söylemek, kandırmak, gizlemek, sevmemek v.s.....
Aldatan insanın ruhu pistir...
Böyle insanların ruhundan ziyade, iliklerine ve tüm hücrelerine de bulaşmıştır bu pislik...
Ve bir tümör misali yayıldıkça yayılır...
Asla temizlenmez...

O nedenle aldatmak asla 2. bir şansı haketmez...Hiç bir bahanesi yoktur, olmamalıdır...

Kurtarın kendinizi lütfen..
Olan hayatınıza oluyor..

aılem var tabıkı bır sure once ayrılmayı denedım evımı ayırdım...aılem destek oldu basta kendıme ev actım calısıyordum daa..ama aılem baskı kurmaya ısı bırak yanımıza gel demeye basladı ayrı kaldıgın surec sadece dava bıtenee kadar dendı...
ıstedıklerı bosanmıs ınsan hıc evden cıkmasın ıdı ben unıversıte mezunuyum calısıyordum benden eve kapanmamı ıstedıler...
hadı dedım ben ıyı olayım evde olsam da olur ayrı kaldıgım donemde maasım la ev gecındırmek tek basına kırası elektırıgı suyu yetısemedım..gıttım kredı cektım odeyebılmek ıcın bı baktım kı ıyıce batmısım ..aılem ılgılenmedı..mecbur bende barıstım esımle..yanı ayrılmayı denedımmm...yapamadım ben guclu olamadım belkıde..ınsan ayrılşık donemlerınde duygusal oluyor yanında destek ıstıyor boyle bır anda anne baba baskı yapınca gelecege aıt kaygılar cogalınca;ınsan kabuguna cekılıyor bır anlamda ..bu yazdıklarım ornek olsun ılerıde evlatlarınız benım durumumu yasarsa destek olunnn

Şöyle bir silkinin ve kendinize gelin.
Birazcık cesaret ve gözü karalık her şeyi çözer.

ben siteye ilk üye oldugum zamanlardan beri seni biliyorum...

aslinda cok skinti cektin neden hala durdurmak istemiyorsun...

gercekten Allah yardimcin olsun...

Aşkı sevmek ile, "aşk ile sevmek" arasında ince bir çizgi olsa da, 1. kategoriye giren insanlardan uzak durulmalıdır...
Aldatmak, yapılan diğer hatalara benzemez...
Çünkü aldatmak içinde bir çok iğrençliği barındırır...
Yalan söylemek, kandırmak, gizlemek, sevmemek v.s.....
Aldatan insanın ruhu pistir...
Böyle insanların ruhundan ziyade, iliklerine ve tüm hücrelerine de bulaşmıştır bu pislik...
Ve bir tümör misali yayıldıkça yayılır...
Asla temizlenmez...

O nedenle aldatmak asla 2. bir şansı haketmez...Hiç bir bahanesi yoktur, olmamalıdır...

Kurtarın kendinizi lütfen..
Olan hayatınıza oluyor..

Maşallah size. Allah yolunuzu açık etsin. Toplumun ikiyüzlü (zina erkeğe de haramdır aslında ama toplumda sadece kadına haram olarak algılanıyor), iğrenç kurallarından sıyrılmış, düşünebilen birini görmek ne kadar güzel.

Bunca zaman öyle biriyle yaşamış biri olarak boşanmaktan mı korkuyorsunuz? Gerçekten? Siz böyle bir evlilik yaşadıktan sonra daha zor ne olabilir ki? Siz içinde olduğunuz için büyük resmi göremiyorsunuz. Emin olun her ne yaşarsanız yaşayın şu halinizden daha mutlu olacağınızı bilin.

Boşanma, mahkeme, vs. gibi şeylerden de korkuyorsanız, vakit kaybetmek istemiyorsanız delilleri toplamaya başalayın derim. Böyle bir adamla beraberkende zorlanacağınızı pek sanmıyorum.

bende 10 yıl evlilikten sonra aldatıldım çocuklarım için affettim.şimdi böyle yazıları okuyunca karamsarlığa düşüyorum bir erkek gerçekten pişman olamaz mı böyle bir olasılık yok mu
offf içim sıkıldı :5:çocuğun yoksa çekme canım ben 10 yılda ilk defa böyle birşey yaşadım kocam af diledi 3 çocuğum var işim yok diye affettim defalarca olsa asla yürütemezdim:50:senin eşin 8 yıl boyunca sürekli seni aldatmış sanırım.eğer böyleyse katlanma yazık etme kendine:50:

bende 10 yıl evlilikten sonra aldatıldım çocuklarım için affettim.şimdi böyle yazıları okuyunca karamsarlığa düşüyorum bir erkek gerçekten pişman olamaz mı böyle bir olasılık yok mu
offf içim sıkıldı :5:çocuğun yoksa çekme canım ben 10 yılda ilk defa böyle birşey yaşadım kocam af diledi 3 çocuğum var işim yok diye affettim defalarca olsa asla yürütemezdim:50:senin eşin 8 yıl boyunca sürekli seni aldatmış sanırım.eğer böyleyse katlanma yazık etme kendine:50:

olmaz
ben neden köpekler gibi yalvardın dediğimde sen üzüldün diye demişti
onlar yaptıklarını asla kötü görmüyorlar
ben gönül eğlendiriyorum sonunda evime dönüyorum ya diye düşünüyorlar
özürleri yalvarmaları sadece yakalandıklarından
hep de yakalandıklarında pişman olurlar
yakalanmasalar pişman olacak bişey yok yani

ben o gece kapının önüne koymuştum

8 koca sene sabrın sonu selamettir derler ya bu sefer selamet getirmedi....
hep bekledim düzelicek diye aslında düzelmeyecekti ben sadece kendimi kandırmıştım..yıllar yılı...
yeni bir hayata başlamak zor geldiği için inandırmıştım kendimi..
eşimin bitmek bilmeyen msn sohbetleri;telefon görüşmeleri kaçamakları .. her erkek yapar ama pişman olmuştur. diye yıllar yılı gözümde yaş kalmadı...
ardı ardına içilen sigaralar dostlara dert yanmalar...ağlamalar bir anlamda kabullenmekti yaşatılanları...
bir çok insana kolaydı aman boşan demek değildi bana göre...
el ne der ..ne yaparım bundan sonra diye kördüğüm içerisnde aslında kıvranıyordum...
neydi asolan adam gibi sağasağlam bi işim olsaydı bunca göz yaşım olmayacaktı hayatta ...sabretmeyecektim belki dee...
kader deyip geçtimm....kader...
ben mükemmel miydim asla....ama kimseee aldatılmayıı kimse şiddet görmeyi haketmiyor..
üç kuruş etmeyecek insanlara tercih edilmek onlara söylenen bir iki kelime cümleyi duyamamak ne zor...
kendinle boğuşmak...
8 koca senem böyle ağlayarak sızlanarak geçti elimde ne var...koca bir hiç kırgınlıklarım güvensizliklerim mutsuzluklarım...
Ben söylendim bende mutlu olmayı hakediyorum..ama sürekli hata yapan kendine güvensiz mutlulugu hep dısarıda arayan bı esle mumkun muu.. demem o kı guclu olun arkadaslarım cekmek cozum degıl cektım de ne olduu...

ah şirinecim seni o kadr ıyı anlıyorum ki benımde hayatımdan koskoca bır 5 yıl gectı...kavgadan anlaşmazlıktan cocuk sahibi de olmadık bende geriye donup baktığımda gıden yıllarıma yanıyorum..benım cesaretım yok hayatımda yenı bır sayfa acmaya bunun nedenını de bılmıyorum ınan.bende unıv.mezunu ve ısı olan bırıyım ama neden kestırıp atamıyorum bılmıyorum..evet ınsalara dert yanarsın ayrıl derlerrr ama sonra ayrılınca da bı dunya laf ederler arkandan haklısın..aslında eslerımızı bu hale getıren bızızzz..affettıkce hep yenı sorunlar cıkartıyorlarrr ve buna bı son vermemız gerekk...

Allah sabır versin size.
Gerçekten aldatılmak çok kötü bi duygu.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Sanırım siz aldatılmanın yanında şiddette gördünüz.
Boşanıp ailenizin yanına gidip, bi iş bulamaz mısınız?
Daha hiç bir şey için geç değil.
Yeni, mutlu bir hayat sizin elinizde hala.
:34:

ah be canım ınsanın aılesının evıne donmesı cok zor ya..kız cıkıp dul donmekk :(
ben bı kac kez yasadım bunu esımle kavga edip aılemın yanına gıtmıstım ve ınan hıcbıseyın eskısı gıbı olmadığını anladımm.....

Ahhhh be şirinecim ahhh...
Ben hiç bir şey demicem sana...
Sadece nolur artık bitir şu işi,kurtar kendini...
Bak o zamandan bu yana; neler değişti?
Bitmez denilen evliliğimi ben bitirdim.
Başka erkek mi asla diyen ben aşık oldum.
Kim sevecek beni diye ağlanırken bensiz nefes alamayan bir adamı tanıdım.
Zaman bizim aleyhimize şirinecim,her an bir kayıp,bari iyi değerlendirelim,mutlu olalım...
Azıcık sıyrılsan,mutlu gelecek yakın bana inan arkadaşım...

allah sonuna kadar mutlu etsın senı arkadasımm..kararlı olmanın mufakatını almıssın tebrıkler :34:

aılem var tabıkı bır sure once ayrılmayı denedım evımı ayırdım...aılem destek oldu basta kendıme ev actım calısıyordum daa..ama aılem baskı kurmaya ısı bırak yanımıza gel demeye basladı ayrı kaldıgın surec sadece dava bıtenee kadar dendı...
ıstedıklerı bosanmıs ınsan hıc evden cıkmasın ıdı ben unıversıte mezunuyum calısıyordum benden eve kapanmamı ıstedıler...
hadı dedım ben ıyı olayım evde olsam da olur ayrı kaldıgım donemde maasım la ev gecındırmek tek basına kırası elektırıgı suyu yetısemedım..gıttım kredı cektım odeyebılmek ıcın bı baktım kı ıyıce batmısım ..aılem ılgılenmedı..mecbur bende barıstım esımle..yanı ayrılmayı denedımmm...yapamadım ben guclu olamadım belkıde..ınsan ayrılşık donemlerınde duygusal oluyor yanında destek ıstıyor boyle bır anda anne baba baskı yapınca gelecege aıt kaygılar cogalınca;ınsan kabuguna cekılıyor bır anlamda ..bu yazdıklarım ornek olsun ılerıde evlatlarınız benım durumumu yasarsa destek olunnn

aılen ne kadar destek olsa da en ufak lafı batıyor malesef senı cok ıyı anlıyorum yasayan bırı olarak :( ve dedığın gbı ınsan ayrı olduğu zamanlarda cok fazla duygusallasıyor ve esının de baskısı ıle eve gerı donus oluyorrr..ama hayatnda değişen birşey olmuyor malesef..ya ben evımı terkettığim zaman aILEMın yanındayken resmen mutlu olmadığım evımı ozledım ya..yatağımı ozledım yastığımı ozledım mutfağımı ozledım ne bılım herseyı ozledım işte...offf offff

sizi gerçekten çok iyi anlıyorum ben eşimle 8yıldır beraberim 4buçukyıldırda evliyim 2buçuk aylık kızım var aynı seyleri yani aldatılmayı hamileyken yaşadım hiç bir zaman şiddet görmedim ama aldatıldım eşimle birbirimizi çok severek evlenmiştim ama yaşadım ona çok güvenirdim anladımki hayatta kimseye güvenmemek gerekiyor ve denilenler gibi sadece yakalayınca pişmanlık duyuyorlar yaparken gayet rahatlar ilk yakaldığımda pişmanım dedi ağladı zırladı kızım olacak diye affettim sonra yine yine ayrılacağım dedim ben senden ayrılmak istemiyorum yuvamı yıkmak istemiyorum dedi ama yine yaptı bana seni hiç üzmek istemedim dedi ama beni kahretti çok neşeli bir insandım bütün neşemi götürdü çalışıyorum işim var ailemde sağolsun yanımda herkes destekci sonkez kızının hatrı için affet bir daha olursa bırakırsın dediler ama hiç güvenemiyorum hergün ayrılalım diyorum ama bir türlü dava açamıyorum neden böyle yaptığımı hiç bilmiyorum ona olan sevgimden mi kızım daha çok küçük baba sevgisinden mahrum kalmasın diyemi bilmiyorum cesaretsiz miyim onuda bilmiyorum ama bu şekilde de olmuyor bir şans daha vermelimiyim sabredip ne olacak beklemeliyim yoksa çekip gitmelimiyim kararsızlık çok kötü birşey insan yapılanları düşününce deli oluyor ben bunları hak ettim mi diye düşünüyor allah kimseye böyle birşey yaşatmasın

Son düzenleme:
sizi gerçekten çok iyi anlıyorum ben eşimle 8yıldır beraberim 4buçukyıldırda evliyim 2buçuk aylık kızım var aynı seyleri yani aldatılmayı hamileyken yaşadım hiç bir zaman şiddet görmedim ama aldatıldım eşimle birbirimizi çok severek evlenmiştim ama yaşadım ona çok güvenirdim anladımki hayatta kimseye güvenmemek gerekiyor ve denilenler gibi sadece yakalayınca pişmanlık duyuyorlar yaparken gayet rahatlar ilk yakaldığımda pişmanım dedi ağladı zırladı kızım olacak diye affettim sonra yine yine ayrılacağım dedim ben senden ayrılmak istemiyorum yuvamı yıkmak istemiyorum dedi ama yine yaptı bana seni hiç üzmek istemedim dedi ama beni kahretti çok neşeli bir insandım bütün neşemi götürdü çalışıyorum işim var ailemde sağolsun yanımda herkes destekci sonkez kızının hatrı için affet bir daha olursa bırakırsın dediler ama hiç güvenemiyorum hergün ayrılalım diyorum ama bir türlü dava açamıyorum neden böyle yaptığımı hiç bilmiyorum ona olan sevgimden mi kızım daha çok küçük baba sevgisinden mahrum kalmasın diyemi bilmiyorum cesaretsiz miyim onuda bilmiyorum ama bu şekilde de olmuyor bir şans daha vermelimiyim sabredip ne olacak beklemeliyim yoksa çekip gitmelimiyim kararsızlık çok kötü birşey insan yapılanları düşününce deli oluyor ben bunları hak ettim mi diye düşünüyor allah kimseye böyle birşey yaşatmasın

senınde hıkayen uzucuymus gercekten :( ama bu cesaretsizlik bu kararsızlık bende de var malesef ve bu konuda sana ne dıyebılırım bılmıyorum..allah yardımcımız olsunnnnnn zor cok zorrrrrrrrr

olmaz
ben neden köpekler gibi yalvardın dediğimde sen üzüldün diye demişti
onlar yaptıklarını asla kötü görmüyorlar
ben gönül eğlendiriyorum sonunda evime dönüyorum ya diye düşünüyorlar
özürleri yalvarmaları sadece yakalandıklarından
hep de yakalandıklarında pişman olurlar
yakalanmasalar pişman olacak bişey yok yani

ben o gece kapının önüne koymuştum

ben yakalamadım canım şüphelerim vardı o hep inkar ediyordu sonra kendi itiraf etti af diledi :47:
ama içim kararıyor böyle olayları okuyunca:5:sanırım benim sonumda boşanmak olacak:43:

Aldatmanın davranış bozukluğu olduğunu düşünürdüm önceden. Öğrenilmiş davranışı uygulardı insanlar. Ama öyle değilmiş; komplike bir durum. Yalan, riya, çaba hepsi ama hepsi bir arada. Ayrıca cesurdur da aldatan. Cahil cesareti galiba bunun adı. Evini geçindirmekten aciz adamlar koşa koşa gider karılarını aldatırlar.

İnsandır hata yapar dedim bir kez affettim. İkincisi geldi 2 yıl aradan sonra. Can çıkmayınca huy cıkmazmış bunu öğrendim ben.

evet bende bundan korkuyorum bir sansı hak ediyor dedim affettim ikici sans üçüncü derken bir insan daha kaçkere sansı hak eder ki bunların hepsini 5ay içinde yasadım şimdi diyorum kendime bitti demekle bitmiyor bunu gördüm yine bitti affet dedi ama gerçekten bittimi yoksa hala o kadınla görüşüyor mu böylede hayat geçmiyor ki

evet bende bundan korkuyorum bir sansı hak ediyor dedim affettim ikici sans üçüncü derken bir insan daha kaçkere sansı hak eder ki bunların hepsini 5ay içinde yasadım şimdi diyorum kendime bitti demekle bitmiyor bunu gördüm yine bitti affet dedi ama gerçekten bittimi yoksa hala o kadınla görüşüyor mu böylede hayat geçmiyor ki

Bence hiçbir şansı haketmiyor böyleleri.
Benim babam örneğin yediği halt için özür dileyeceğine telefon dökümanlarını aldığım ve devam ettiğini ispat ettiğim için beni suçluyor.
Yaşı kaç olursa olsun bunların hepsi aynı. İçine şeytan girmiş gibi bir daha uslanmazlar
sedece yakalanmamak için yöntem değiştirirler.

Başına böyle şeyler gelenler lütfen sizin ne kadar önemli olduğunuzu unutmayın ki eşlerinizde unutmasın.
Bence affetmek buyur tekrar yap demenin diğer bir yoludur. TECRÜBELERLE SABİTTİR.

allah yardımcın olsun...
çok çok zor durum..
keşke kabullenmesen dicem ama herkes kendi çektiğini bilir..
mutlaka vardır bi bildiğin böyle davranmakta...
allah ıslah etsin eşini...

sakın affetme asla ben affettımde ne oldu yıne devam ettıler en sonunda gururuma yedıremedım gıttım yüklü bir tazmınat davası actım o adamı boşadım hasta bir kızım olmasına ragmen çok geçmedı 6 ay sonra evlendıler hiç pişman degılım okadr mutluytumkı o pıslıkden kurtuldugum ıcın keske daha önce yapsaymısım benı aldatarak benım gururumu ıncılttı ınsanlara olan güvenımı yok ettı ama ben çok güçlüyüüm kıızmla beraber aılemın yanındayım babamın annemın dındınıı çekerım ama böle adamlara tahammmül etmem adım at gerısı gelıcek herkes kötü degıl artık hayata ve ınsanlara karsı daha güçlüsün olgunlastın kumaşı bozuk insanlar düzelmezzzzzz

Aldatmak alışkanlık ahline geliyorki bir kere yapan aynı şeyi yapmaya devam ediyor.
O yüzden affetmek bir anlamda kendini kandırmak oluyor.
b
u hatayı bir kere yapıp pişman olup, gerçekten yapmayan var mı merak ediyorum.
Galiba yapmamayı değil , yakalanmamayı öğreniyorlar:(((

arkadaşım artık bu evlilikten bunaldyısan çekemiyorsan boşanmalısın .çünkü ömründe ömür gitmiş bellki duygusal bir kadınsın yaşadıkların seni çok yormuş .ailen var mı peki gidicek bir yerin yada çalııyor musun ?

Back
X