aldatanı affetmek beraberınde yenı bır aldatmayı getırır

evet bende bundan korkuyorum bir sansı hak ediyor dedim affettim ikici sans üçüncü derken bir insan daha kaçkere sansı hak eder ki bunların hepsini 5ay içinde yasadım şimdi diyorum kendime bitti demekle bitmiyor bunu gördüm yine bitti affet dedi ama gerçekten bittimi yoksa hala o kadınla görüşüyor mu böylede hayat geçmiyor ki

insanın bir kere guvenı sarsıldımı bı daha guvenmek cok zor oluyor..yapmasa bıle gec kalsa acaba nerde telefonunu acmasa acaba kımınle de acmıyor die dusunuyor ınsan :31:

benımle benzer durumları yasayan tum arkadaslarıma sabır dılıyorum...eger arkanızda bı aılenız guvenılır bı ısınız var ıse bı dk beklemeyın ben bı sure aılemle kalmayaı bı sure tek kalmayı da denedım ...ne aılemın evıne sıgabıldım ne yalnız kalabıldım..mecburıyetden defalarca kordugumun ıcıne hapsoldum...
benı tanısanız neselı sen sakrak mutlu huzurlu sanırsınız dısarıya hıc yansıtmam acımı yasadıklarımı paylasmam...ama evde bı suru kavga aldatılam yalan benı beklıyor...
sadece sızlerden tek bır ıstegım var dua etmenız adam gıbı arkası saglam bı ıse gırdıgımde bı dk bıle cekermıyım sanıyorsunuz...canım oyle yandı oyle mutsuz gunlerım oldukı ..
aciz yaalniz mutsuz kımsesız oyle cok hıssetıgım zamanlarım oldukı...rabbım kımseye yasatmasın

Back