Arattıgı sitelerin hepsini biliyorum. Yani 5 yıllık iliskimi sonlandırdıgım veletten. Bütün uygulamaları instagrama baglamıs yani hep ordan giris yapmıs. İnstagramına girdigimde uygulamalar kısmında gördüm bagladıgı siteleri “tinder, happn, azar” gibi. Hepsi seks partneri bulma siteleri yani. Fakat uygulamaların hiçbiri telefonunda yüklü degildi bu da demek oluyor ki yanımdayken siliyor. :) Üstüne üstelik mail adresinin sifresini de biliyordum oraya gelen mesajlardan jigolo siteleri yakalamıstım.... kendisini maziye gömeli 5 yıl olacak fakat bu 5 yıl icinde akıllanmadıgını hala aynı oldugunu gözlemledim.
En en eski ilk sevgilim evli ve bu sitelerde yakaladım.
Sok flörtümle güzel bi aska yelken acalım derken bu sitelerde gördüm. Sanki bu sitelere baglıymıs gibi hissediyorum erkekleri.
Size gelecek olursam, evliymissiniz. Çok zor bir yandan. Fakat düsünceme bakacak olursanız ne konusun ne bagırın ne cagırın. Bence sessizce güzelce bir müddet izleyin kendisini. Cinsel hayatınız nasıl bilmiyorum ama bu tarz siteleri aratması bile bir eksiklik pesinde oldugunu gösteriyor.