ALDATILACAĞIM VE SANIRIM BEN İLK AŞAMASINI YAKALADIM

Canım seni üzmek istemem ama senin koca niyeti bozmuş.Bugün engellesen yarın yapar.Amacı sex arkadaşı olduğu için bunu kesin aldatmadan bile saymıyordur.Resmen seni saf yerine koyuyor.Scope sen mi sildin diye soruyor.Bir de şöyle şanslısın eşin kurnaz değil.Saf yani hemen yakalanır o.

Patlasan da affedeceksin bence kendini düşürme.Programı silmen bile ona cesaret verdi bence.Bi de çocuk olunca hiç durmaz bu.Üstelik yeni evlisiniz.5 sene sonra napacak

Sizin her gördüğünüzü silme huyunuz mu var

Konu sahibi eşiniz tam olarak nerden tutmuş bizimle de paylaşır mısınız fiyat çok uygun geldi de söylediğiniz sitede, sapancada havuzlu villa aratınca en düşük 600 den başlıyor günlüğü eşiniz 8 günlük 3000 liraya iyi ayarlamış,

Yada iyi araştırmadan sizin kabul edebileceğiniz bir rakam söylemiş inanmanız için

Kidlogger diye bir program vardı galiba ücretli ve yüklendiği telefonda gizlenebilen bi program, programın amacı aslen küçük çocukların girdiği siteleri takip etme olsa da eşler üzerinde daha başarılı uygulama olarak da görünmüyor telefonda tamamen gizleniyor ben de çok düşündüm yüklemeyi ama dedim ki zaten gözümle görmüşüm güvenim bitmiş ama sen tam bişey görmemişsin sanırım eğer takip etmeye kararlıysan bunu önerebilirim internetten bir bak nasıl yüklendiğini anlatan videolar vs var canını sıkma

Bacım sen de o kadar adam denemişsin hepsini aynı kalitede bulmuşsun

Bir psikoloğun yazısında okumuştum,Aldatılmayı aşamayan kişiler aldatan kişiden ayrılsalar bile yine kendilerini aldatmaya meyilli erkekler buluyorlar kısır döngü içine giriyorlar demişti

Patlasan da affedeceksin bence kendini düşürme.Programı silmen bile ona cesaret verdi bence.Bi de çocuk olunca hiç durmaz bu.Üstelik yeni evlisiniz.5 sene sonra napacak
O zaman hepten çoşar. Çocuksuz boşamayan çocukla hiç boşamaz der. Mantık bu erkekler de çocuktan sonra nasılsa garantiledim diyor.
Bahanesi de hazır. Beni ihmal ettin, cinsel anlamda uzak düştük çocuk hamilelik fln ondan yoksa sana aşığım.
Çocuksuz yenş evlilikte teşebbüs edenş çocuktan sonra tutamazsın.

Aynen öyle

Bir psikoloğun yazısında okumuştum,Aldatılmayı aşamayan kişiler aldatan kişiden ayrılsalar bile yine kendilerini aldatmaya meyilli erkekler buluyorlar kısır döngü içine giriyorlar demişti
Çeşit çeşit ruh hastalarıyla sınandım. Bir daha tövbe diyorum artık. Hangi Psikolog bu arada merak ettim bende okumak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…