Aldatilan,Aldatan ve cocuklar

yokartikkkkkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
26
15
8
28
Merhabalar ben 21 yasinsayim bir kucuk kardesim var ve babam annemi yatak odasinda biriyle basti.Cocuklari olarak cok kotu gunler geciriyorum.Uzuntum kendime degil babama.Babam surekli o adami oldurmek kendini oldurmek istiyor.Surekli korkuyla yasiyorum.Bu dediklerimi yapmasa uzuntusunden hastalanicak diye korkuyorum napicam bilmiyorum lutfen yardim edin

Çok zor bi durum sizin için Allah yardımcınız olsun. Baban ihaneti öğrenebileceği en kötü şekilde öğrenmiş. Evlat olarak sen babana destek olmaya çalış, konuş baba bizi düşünüyosan yapma sakın de. Biz naparız sensiz gibi sözler söyle. Ailedende özellikle amcaların varsa onlarda konuşsunlar. Boşanma davasını hemen açsın bu belkide biraz rahatlatır onu. Babanım yanında olduğunu belli et. Psikolojik olarak destek alması da lazım kolay kolay atlatamaz. En önemlisi de senin ve kardeşinin varlığı baban için.

Baban sızlerıde alıp Baska yere tasınıp orda yeni hayat kurun kendinize. Babanızın bu durumu atlatması ıcın psikolojik destek almasını saglayın. cok zor yasadıgı durum ama elini kana bularsa sızde perisan olursunuz bunu anlatın babanıza. Cokk gecmıs olsun Allah yardımcınız olsun.

Baban annenden bosanmali. Baska bir yerde yeniden hayata baslayin. Baban kendine de baskasina da zarsr verirse en buyuk kotulugu size yapmis olur. Siz ortada kalir perisan olursunuz. Merak etme herkes yaptiginin cezasini elbet cekiyor. Babanin birsey yapmasina gerek yok. Hayat daha beter cezalar verir.
Babanizla konusun ve kardesin, sen ve baban ucunuz yeni bir yasama en bastan birbirinize tutunarak baslayin. Bu travmayi atlatmak icin babanizin tedavi gormesini oneririm.

Baban için hemen bi psikologdan yardım alın. Tabi ki yaşadığı kolay birşey değil ama telafisi imkansız şeyler yapmasına engel olun.

Back
X