aldatılan bi kıza durumu anlatmalı mı?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar benim hiç sevmediğim bir kız vardı erkek arkadaşımın arkadaşıydı. o zmnlar face i vardı duvarına kalp yollamalar erkek arkadaşım yanımdayken benimle can ciğer ama yolda görse slm vermez ylışık hareketleri filan neyse rahatsız olduğumu belirttim görüşmüyorlar. şimdi erkek arkadaşımın ev arkadaşıyla birlikteler.
erkek arkadaşım bir süre önce ev arkadaşının sürekli eve başka başka kızlarla gelip gece kaldığından bahsetti gülerek ( niye gülerek anlattı hala anlam veremedim o ayrı) bende geçen hafta o kızla ev arkadaşının evleneceğini duydum. bir tarafım ne halt ederlerse etsinler diyo ama diğer tarafım o kıza da yazık olur mu diyo saçma sapan haldeyim napayım ben?

senin kötü olma ihtimalin var bu sefer. bence karışma yakın kız arkadaşın olsa neyse. yanlış anlama ama ben şundan rahatsız olurdum kızların geldiği evi sonuçta erkek arkadaşın da kullanıyor. ha erkek arkadaşın bir şey yapmıştır diye söylemiyorum bunu. ama ben olsam kıskanırdım doğrusu :)

Para işi ile gönül işine karışılmaz çok samimi olduğun "Dostum" sıfatını yakıştırdığın biri olsa amenna al konuş düzgün bir dil ile derim ama değil. Ayrıca bu durum beni de rahatsız ederdi erkek arkadaşımın ev arkadaşı ev paylaştığı insan sürekli eve kız atacak mümkünü yok rahat edemezdim.

Ev arkadaşı eve kız hatta kızlar getirirken sizin erkek arkadaşınız ne yapıyormuş ?

Sonracıma sevmediğim biri de olsa kimsenin keklenmesini istemem
Ama bana sen kim oluyorsun da denilebilir diye çakma bi profille söylerim
Bu kız için birşey ifade ediyorsa araştırır öğrenir, yok ifade etmiyorsa da evlenir gider.

Sende arada kalmaktan kurtulursun, çünkü sana inanmayabilir yani her ihtimali düşünmek lazım.

bence hiç bulaşma zaten kızla aran limoniymiş. evlenmemi çekemedi sevgilime iftira attı der çekilir kenara. olan sana olur. m

Bence karışma, ben olsam karışmazdım, hazır evleniyor kıskandılar falan der.

erkek arkadaşının ev arkadaşı eve kız atıyor bunu sana gülerek söylüyor :44: ilginç. aynı şeyi kendi de yapıyor olmasın "sen de safsın" imasıyla gülmüş olabilir mi ?

ayrıca erkek arkadaşın bunu söyledikten sonra sen hiç rahatsız olmadın mı ?

diğer kıza gelince dolaylı yollardan söylerdim ben olsam.

beni çekemiyor diye düşüne bilir bence daha öncedende anlaşamıyormussunuz zaten ama için rahat etmiyorsa sevgiline söyle ev arkadasıyla konussun kıza yazık etme eger evlendıkten sonrada böyle yapcaksan hiç evlenme gibisinden konusa bilir..

sevgilininde kaldıgı eve kız getirmesinde ise sevgiline güveniyorsan sorun olmaz bence yada yakınsanız o kızlar gidince sende git sevgilinin yanında benim eşim bekarken evine giren çıkan kızın haddı hesabı yoktu diğer arkadasların sevgılılerı falan ama eğer çok rahatsız olursam kızlardan bende gidip sevgilimin yanında kalıyordum kızlarda yaklasamıyorlardı birkaç kez onları tersledıkten sonra:)

şimdi kendin söylersen riskleri var...
nerden biliyosun dese "sevgilim anlattı" desen haydiiii gevşek ağızlı erkek konumuna düşer sevgilin..
bu durumda sevgilinle arasınızın bozulması kuvvetli bi ihtimal..
senin olduğunu anlamayacağı bi şekilde söylemek için bi yol bul..

bende sen önce erkek arkadasını adam et:) evdeki erkek arkadas pis muhabbetlerini gelip sana anlatması çok çirkin.... ayrıca bekar bir erkek o ihityaçları vardır karsılıyordur bizi ilgilendirmez sonuçta eğlenceği kız ayrı evlenceği kız ayrı... seninkide yapıyor belki onunla birlikte gelip bunu sana söleyemez ama dimi ?

Bir zamanlar birbirinizden hoşlanmamışsınız.
Sana inanmama ve ara bozuculukla suçlama ihtimali çok yüksek.

Ben olsam karışmazdım, erkek arkadaşımı karıştırtırdım

Kendi gözümle görmediğim hiçbir şeyi bir başkasına aktarmam ben şahsen. O yüzden elbette karışmazdım, ne münasebet yani? Bir ikincisi, erkek arkadaşınız bu olayı normalize etmiş kafasında güldüğüne göre, burada ilişkisine dair endişe duyması, oturup düşünmesi gereken ilk kişi o kız ise, ikinci kişi de sizsiniz bana kalırsa.

benim kızla zaten konuşmuşluğum yok dedim ya erkek arkadaşım olunca konuşurdu benimle zaten görüşmelerini istemediğimi bildiğinden o da benden hoşlanmıyordur ama kızın yerine kendimi koyunca kötü bi durum sonuçta evlilik bu yine de arada kalıyor insan aynı şey belki benmde başıma gelir çok kötü bi durum.

arkadaşlar konu erkek arkadaşımın adamlığı değil ondan bir şüphem olsa konuyu onunla ilgili açarım. sorunum kızın durumuna ne tepki vereceğimi bilmemem. lütfen konuyla ilgilenin biraz

ev arkadaşı müzisyen geceleri bi yerlerde çalıyor yani düzenli bir hayatı yok nerde akşam orda sabah ( müzisyenlerle ilgili bir genelleme yapmadım) bu nedenle normalize etmiş olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum tabi ki sizin düşünceniz benimde aaklımdan geçmedi değil ama bunun korkusuyla da ilişki sürdürülmez ki. bilemiyorum konuyu bir davranıştan sonuca bağlamak ne kadar doğru olur o yüzden üzerinde durmadım

Ev arkadaşı eve kız attığında senin sevgilin ne yapıyormuş ? bir de bunu size gülerek anlattığına göre sanırım kendisi de bu durumdan çok hoşnut . Sizi şüpheye düşürmek istemem , ama başkasına acırken siz de acınacak duruma düşmezsiniz umarım
O kıza da bir şey anlatmamanı tavsiye ederim .Sizin kendisinden hoşlanmadığını biliyorsa eğer ,kışkançlık yaptığınızı iftira attığınızı düşünür .Malum ortalık kezban kaynıyor . Elinde kanıtlarınla da gitsen , sevgilim de der başka birşey demez böyle kezbanlar

Buna benzer durum benim başıma gelmişti . En yakın arkadaşımın sevgilisi bana telefonda aşk ilanında bulundu . O telefondan aşk ilanı yaparken ben de , teli hoporlere verip ev telinden arkadaşımı aradım dinlettim .Arkadaşım her şeyi duydu .Hatta telefonda bağırarak sevgilisine " senin Allah belanı versin ,her şeyi duydum bir daha sakın çıkma karşıma" dedi ve sevgilisinden o akşam ayrıldı .Ertesi gün çocuk bunu kandırmayı başardı :) Sonra bizim kezban da bana "bir daha sevgilime ifitra atma "diye mesaj attı kendi kulaklarıyla sevgilisinin ilanını duydu , ama o sevgilim dedi başka bir şey demedi

Son düzenleme:

ev arkadaşı bu annesi babası değil işine gelmiyosa evden ayrılması gerekir. amaan bende bilmiyorum ki ne doğru ne yanlış bu öğrenclik hayatının suyu çıkmış kimin eli kimin cebinde anlamadım bende kızada ne diyim artık benden duymasın bari elbet ögrenir işin içinden çıkamıyorum desem bi türlü demesem bi türlü

sen kızın ilişkisini boşver de kendi ilişkini bi yokla güzelim
sevgilin de biraz gevşek geldi bana günahı boynuna ama

ben en iyisi ses etmiyim o zaman napıyım bilmiyrm ki bende acınacak duruma düşmüş müyümdür? düşmemişimdir heralde düşsem bi yerden duyardım. belki de duymazdım. açmaz olaydım konuyu

çokk riskli bi durum her şekilde bence ne istiyosan onu yap, ama tabi kızı aptal yerine koymaya devam ederse kız evlendiğinde yaşayacak aynı şeyleri ve bu sefer durum daha üzücü olacak bence hafif uyarmakta fayda var, kulağına su kaçır bence ufaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…