kızlar benim hiç sevmediğim bir kız vardı erkek arkadaşımın arkadaşıydı. o zmnlar face i vardı duvarına kalp yollamalar erkek arkadaşım yanımdayken benimle can ciğer ama yolda görse slm vermez ylışık hareketleri filan neyse rahatsız olduğumu belirttim görüşmüyorlar. şimdi erkek arkadaşımın ev arkadaşıyla birlikteler.
erkek arkadaşım bir süre önce ev arkadaşının sürekli eve başka başka kızlarla gelip gece kaldığından bahsetti gülerek ( niye gülerek anlattı hala anlam veremedim o ayrı) bende geçen hafta o kızla ev arkadaşının evleneceğini duydum. bir tarafım ne halt ederlerse etsinler diyo ama diğer tarafım o kıza da yazık olur mu diyo saçma sapan haldeyim napayım ben?
bende sen önce erkek arkadasını adam et:) evdeki erkek arkadas pis muhabbetlerini gelip sana anlatması çok çirkin.... ayrıca bekar bir erkek o ihityaçları vardır karsılıyordur bizi ilgilendirmez sonuçta eğlenceği kız ayrı evlenceği kız ayrı... seninkide yapıyor belki onunla birlikte gelip bunu sana söleyemez ama dimi ?
Kendi gözümle görmediğim hiçbir şeyi bir başkasına aktarmam ben şahsen. O yüzden elbette karışmazdım, ne münasebet yani? Bir ikincisi, erkek arkadaşınız bu olayı normalize etmiş kafasında güldüğüne göre, burada ilişkisine dair endişe duyması, oturup düşünmesi gereken ilk kişi o kız ise, ikinci kişi de sizsiniz bana kalırsa.
Ev arkadaşı eve kız hatta kızlar getirirken sizin erkek arkadaşınız ne yapıyormuş ?
Sonracıma sevmediğim biri de olsa kimsenin keklenmesini istemem
Ama bana sen kim oluyorsun da denilebilir diye çakma bi profille söylerim
Bu kız için birşey ifade ediyorsa araştırır öğrenir, yok ifade etmiyorsa da evlenir gider.
Sende arada kalmaktan kurtulursun, çünkü sana inanmayabilir yani her ihtimali düşünmek lazım.
Ev arkadaşı eve kız attığında senin sevgilin ne yapıyormuş ? bir de bunu size gülerek anlattığına göre sanırım kendisi de bu durumdan çok hoşnut . Sizi şüpheye düşürmek istemem , ama başkasına acırken siz de acınacak duruma düşmezsiniz umarım
O kıza da bir şey anlatmamanı tavsiye ederim .Sizin kendisinden hoşlanmadığını biliyorsa eğer ,kışkançlık yaptığınızı iftira attığınızı filan düşünür .Malum ortalık kezban kaynıyor ,elinle kanıtlarınla da gitsen , sevgilim de der başka birşey demez böyle kezbanlar
Buna benzer durum benim başıma gelmişti . En yakın arkadaşımın sevgilisi bana telefonda aşk ilanında bulundu .o telefondan aşk ilanı yaparken ben de , teli hoporlere verip ev telinden arkadaşımı aradım dinlettim .Arkadaşım her şeyi duydu .Hatta telefon da bağırarak sevgilisine " senin Allah belanı versin ,her şeyi duydum bir daha sakın çıkma karşıma" dedi ve sevgilisinden o akşam ayrıldı ..Ertesi gün çocuk bunu kandırmayı başardı :) Sonra bizim kezban da bana "bir daha sevgilime ifitra atma "diye bana mesaj attıyani canım kendi kulaklarıyla sevgilisinin ilanını duydu , ama o sevgilim dedi başka bir şey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?