Aldatılan genç kız ne yapsın şimdi:(?

canım hala sevgilimmi diyebiliyorsun bu şeref...... ?? sen gözünle görmüş okumuşssun daha neyi bekliyorsunki??

beklemek isterim aslında aysucum kozları biriktirip daha fazlasını yüzüne vurmayı.... ama o kıza yazdığı tek bi cümleyi gördüm.... "MERHABA TANIŞMIYORUZ SENİNLE AMA GERÇEKTEN TANIŞMAYI ÇOK İSTERİM" ....beklesem kendime zarar vericem ruh halim bozulucak bekle bekle nreye kadar...ama bi yanımda bekle diyor...:1no2:iki aradaaa bi deredeyimmm:sm_confused:

sifresini bilmiyor muydunuz?mesela msn,facebook,mail adreslerimizim sifrelerini karsilikli biliriz ve istedigmzde gireriz kontrol icin degil ama yinede böyle yapariz gercekten cok üzüldüm adiniza neden yaninda sevgilisi,karisi vrken böyle sanal yolla bunu yapiyolar tanimadikari insanlarla ne ortak noktalari olup konusacaklar inanamiyorum yaaa

sifresini bilmiyor muydunuz?mesela msn,facebook,mail adreslerimizim sifrelerini karsilikli biliriz ve istedigmzde gireriz kontrol icin degil ama yinede böyle yapariz gercekten cok üzüldüm adiniza neden yaninda sevgilisi,karisi vrken böyle sanal yolla bunu yapiyolar tanimadikari insanlarla ne ortak noktalari olup konusacaklar inanamiyorum yaaa

canım bi ara biliyorduk birbirimizin şifrelerini...ben onun facebook ve msn indeki bütün kızları silince çıldırdı şifrelerini değiştirdii....şakkıdı ama gel görkiii gene yakalandı banaa

bekeleme canım sadece ayrılmak istediğini belirt sebep sorduğundaysada o mesajın aynısını çek bu vatandaşa.. sende kendini yiyip bitirmekten vazgeçç. sonuçta mesajı gördünmü gördün aptal yerine yada yedekte konuma düşürme kendinin beklemenin bi mantığı varmı??

bekeleme canım sadece ayrılmak istediğini belirt sebep sorduğundaysada o mesajın aynısını çek bu vatandaşa.. sende kendini yiyip bitirmekten vazgeçç. sonuçta mesajı gördünmü gördün aptal yerine yada yedekte konuma düşürme kendinin beklemenin bi mantığı varmı??

evet haklısın sanırım...... yarın sabah bana günaydın diye mesaj atıcak her sabah yaptığı gibi... günden başka aydınlanması gereken başka şeler var deyip olaya giriyim ben en iyisii....:kızgın:

canim ya en bastan hata yapmissin ne demek sildin diye degistirmek iyi bugüne kadar sabretmissin..yani tanidigi arkadaslarini silmediysen 4 sene önce vardi netten ekledikleri benle olmadan önce ben sildim o zamanlar bende konusuyordm ilk chattele tanistigim icin :)) merakla ekliyoduk ama silince oda bende birsey yapmadik yani cok sacma birak sunu bile bile ladas deme

ohh sevindim ozaman canım şimdi dimdik ol kendine güvenen bir mikicik ol :) ve kendinden emin bir şekilde konuş bu mayası bozuk vatandaşla.. ama önce güzelce bi dinlenmen kafanı toparlaman ve sabaha dingin bir kafayla uyanman lazım tatlım yanılıyormuyum??

ohh sevindim ozaman canım şimdi dimdik ol kendine güvenen bir mikicik ol :) ve kendinden emin bir şekilde konuş bu mayası bozuk vatandaşla.. ama önce güzelce bi dinlenmen kafanı toparlaman ve sabaha dingin bir kafayla uyanman lazım tatlım yanılıyormuyum??

KEŞKE UYUYABİLSEMM..EVET HAKLISIN SONUNA KADAR DİNGİN UYANMAM LAZIMKİ DİNGİN DİNGİN CEVAPLAR VERİP GEDİĞİNE KOYİM LAFLARI BİR BİRşakkıdışakkıdıBEN BİRAZ UYUMAYI DENİYİM EN İYİSİİ..... BELKİ UYUYUNCA DÜZELİRİM BİRAZbenneyaptımki YARIN OLAN BİTENDEN HABERDAR EDERİM HEPİNİZİ...:) BENİ BEKLEYİN ANACIM....kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

ne kanıtı toplayacaksın
evli degilsin barklı degilsin
koy **tüne gitsin :1closedeyes:
sanki kocan mı o seninde
ayrlamıosun hemen??
o sana hesap veriomu sende ona verme!!
hyatımda baska biri var de
yol ver..
o ona kalın gelir zaten sen merak etme.. :jeyyar:
öptüm..

bekleme bencede neyini bekliosunki herşey ortada bazı şeyleri bilmemek bilmekten daha hayırlıdır :delphin: o zaman daha çok üzülebilirsin çiçem ama emin olayım yol verdiğim zaman bidaha asla dönüşü olmasın diyosan bişey olmamış gibi davran bi müddet tabi durabilirsen :çok üzgünüm:

ne kozu toplamayı bekliyosunuz ki daha.
niye bekleyesiniz

aldatmak illa buluşmakla, öpüşüp koklaşmakla mı olur.
insanın içinde olmaya görsün.
hem bahaneler üretir şimdi söylersem bana demişsiniz de.
bunun bahanesi olur mu daha. açık açık kur yapmış başka bir kıza.
her bahaneye karşılık sizin cevabınız sadakatinde şüpheliyim olmalı.
siz bilirsiniz sonuçta gene...

GÜNAYDIN KISLARşakkıdı HER SABAH OLDUĞU GİBİ BU SABAHTA KLASİK GÜNAYDIN MESAJI GELDİ.... VE İLK MESAJIMI ATTIM... "GÜN YETERİNCE AYDIN BİZ BAŞKA ŞEYLERİ DAHA AYDINLIĞA KAVUŞTURALIM..... " dedimm vveee cevap bekliiorum

Back
X