- Konu Sahibi mini_minicik
canım hala sevgilimmi diyebiliyorsun bu şeref...... ?? sen gözünle görmüş okumuşssun daha neyi bekliyorsunki??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hala sevgilimmi diyebiliyorsun bu şeref...... ?? sen gözünle görmüş okumuşssun daha neyi bekliyorsunki??
sifresini bilmiyor muydunuz?mesela msn,facebook,mail adreslerimizim sifrelerini karsilikli biliriz ve istedigmzde gireriz kontrol icin degil ama yinede böyle yapariz gercekten cok üzüldüm adiniza neden yaninda sevgilisi,karisi vrken böyle sanal yolla bunu yapiyolar tanimadikari insanlarla ne ortak noktalari olup konusacaklar inanamiyorum yaaa
canım bi ara biliyorduk birbirimizin şifrelerini...ben onun facebook ve msn indeki bütün kızları silince çıldırdı şifrelerini değiştirdii....şakkıdı ama gel görkiii gene yakalandı banaa
bekeleme canım sadece ayrılmak istediğini belirt sebep sorduğundaysada o mesajın aynısını çek bu vatandaşa.. sende kendini yiyip bitirmekten vazgeçç. sonuçta mesajı gördünmü gördün aptal yerine yada yedekte konuma düşürme kendinin beklemenin bi mantığı varmı??
TATLIM LÜTFEN KUSURA BAKMA AMA SENİNKİNİN MAYASI BOZUKMUŞ...kötükedihüso[/QUOTE
kaydirigubbakcemile5 hayyy ağzını öpimm be arkadaşımmm
kırılmadın değilmi bana ??
ohh sevindim ozaman canım şimdi dimdik ol kendine güvenen bir mikicik ol :) ve kendinden emin bir şekilde konuş bu mayası bozuk vatandaşla.. ama önce güzelce bi dinlenmen kafanı toparlaman ve sabaha dingin bir kafayla uyanman lazım tatlım yanılıyormuyum??