Aldatılan genç kız ne yapsın şimdi:(?

yok be annemm.... bu sabahta baktım yeniden açıp ama malesef gelmemiş...kız ya pc başına gemedi daha yada bunu beğenmedi... bu arada benimkide dumur oldu heralde mesaj falan gelmedi daha....sengözlerimebaksanab
kız sen naadar tatli bişisin böle
bırak anacım o hödük sevgilini
seni haketmiyo
gel gurbiş ablanı dinle
söyledigi hiç bişiye inanma koy tekmeyi poposuna :delphin:
daha iyilerine layıksın sen sengözlerimebaksanab

kız sen naadar tatli bişisin böle
bırak anacım o hödük sevgilini
seni haketmiyo
gel gurbiş ablanı dinle
söyledigi hiç bişiye inanma koy tekmeyi poposuna :delphin:
daha iyilerine layıksın sen sengözlerimebaksanab

ah be abam...haketmedimki ztn bunu... hayır bide arsızlık dizboyu normalde mesaja saiyesinde karşılık veren mesaj yazarken elleri görükmeyennn herüüf.... attığım tek bir mesaja cvp veremedi.... bende yeniden yeniden atıorum aynısınışakkıdı

Canım benim 4 yılına yazık olmuş senin yaa.Seni o mayası bozuk kişi haketmemiş ama Allah büyük ki facebook şifresi senin bilgisayara kaydedilmiş bence bi yöndende şanslısın ki gördün.Bencede bas tekmeyi gitsin.:delphin:
Böyle erkekleride Taksim Meydanında sallandırcan biryerlerinden....

ayyynen öle dilaycım... ankarada bi taksim meydanı yok sallandırcak ama o yetkiyi verseler heryerde sallandırırım... BU ARADA MESAJ GELDİ HAYIRDIR NEYİ AYDINLATIYORUZ !!!!!!!!!!!! ve birsürü ünlemm

Neyı bekleyeceksinki daha..
Göreceğini görmüşsün daha ne..Kız kardeşi çıkmasını mı :)..
Yol ver yaa beklemeye dne hacet ?..

Sabır ederim diyosan. Onların buluşacakalrı ana kadar bekle.
Onları buluşacakları yerde bas ikisinede girişÇok üzgünüm çoook

Eeee şimdi bunu yüzüne vursan gene bi kulp bulcaktır adi herif...:mymeka:
Erkek gibi yaptıgının arkasında mı? durur.Karı gibi kıvırmaya başlar(sende alkış calda daha iyi kıvırsın:smiley-cool:)

İyi bir ders ver öyle ayrıl derim.şakkıdı

Sabır ederim diyosan. Onların buluşacakalrı ana kadar bekle.
Onları buluşacakları yerde bas ikisinede girişÇok üzgünüm çoook

Eeee şimdi bunu yüzüne vursan gene bi kulp bulcaktır adi herif...:mymeka:
Erkek gibi yaptıgının arkasında mı? durur.Karı gibi kıvırmaya başlar(sende alkış calda daha iyi kıvırsın:smiley-cool:)

İyi bir ders ver öyle ayrıl derim.şakkıdı

larisa kurban iş işten geçtii artık mesaj attım..... fakat karşılık gelen mesajları birebir görmenizi isterdim:):).... gene ne oldu!!! ne var!!! benim düzgün konuş!!!! :):):):):)şakkıdı

Arkadaşlar sizde hemen at tekmeyi gitsin diyorsunuz.. Dile kolay heralde... kimbilir neler paylaştılar hemen bir kalemde nasıl silecek. Bence bişeyleri kanıtlayıp yüzüne vurmalı ki içi soğusun rahat etsin daha sonra keşke şöylemi yapsaydım demesin... Şimdi soruyorum hangi erkek bir bayandan gelen mesaja cevap yazmaz ki....erkeklerin gözü aç helede daha kavak yelleri esiyorsa başında.... yaşamımızda farklı farklı evreler geciriyoruz. kadında erkekte...herşey sonradan oturuyor. Her yaşın bi deliliği var bunlar yaşanmazsa olmaz.. belki arkadaşın sevgilisi henüz olgunlaşmamışta olabilir. Nedense bugün pek iyimserim ben...:uhm:

Aaaa pardon mesajmı geldi kaçırmışım orayı...... kötükedihüso

Seninle birlikteyken, bir başka kadınla tanışmak için hamle yapan biri için vaktini harcamaya gerek varmı? Sana değmeyen biri için uğraşma bile, vur tekmeyi poposuna gitsin.

daha ne kozu olcak
ay bacım nasıl sabrediyorsun
ben görür görmez tekmeyi koyardım
şimdi konuşmak kolay diceksin ama
kaç kere affetmişşin aşkından da ölsen
sakın affetme şimdiden görmen iyi olmuş
eminim ki bu karakterde biri evlendikten sonra da aynı şeyi yapardı

Arkadaşlar sizde hemen at tekmeyi gitsin diyorsunuz.. Dile kolay heralde... kimbilir neler paylaştılar hemen bir kalemde nasıl silecek. Bence bişeyleri kanıtlayıp yüzüne vurmalı ki içi soğusun rahat etsin daha sonra keşke şöylemi yapsaydım demesin... Şimdi soruyorum hangi erkek bir bayandan gelen mesaja cevap yazmaz ki....erkeklerin gözü aç helede daha kavak yelleri esiyorsa başında.... yaşamımızda farklı farklı evreler geciriyoruz. kadında erkekte...herşey sonradan oturuyor. Her yaşın bi deliliği var bunlar yaşanmazsa olmaz.. belki arkadaşın sevgilisi henüz olgunlaşmamışta olabilir. Nedense bugün pek iyimserim ben...:uhm:
janseli
eğer o adam 4 yili hiçe sayip gözünü çöplükten alamıyosa yerim ben onu da paylaştiklarimizi da...
daha flort döneminde hatun kişi arkasını dondugu an aldatmaya meyilliyse erkek ondan ne koca olur ne adam
sadece zaman kaybıdır
hiç acımayın, yol verin yoksa ömür boyu kafanızı duvarlara vurursunuz sengözlerimebaksanab

Back
X