- Konu Sahibi mini_minicik
-
ya böyle aldatıldığınızı öğrendiğinizde bence yüzüne vurucam olayına girmeyin vıcık vıcık çapsız şeyler yaa
""ben senden sıkıldım istemiyom senden daha yakışıklısını buldum byeeeee""deyin geçin bu daha çok koyar .oh olsun geberesiceler sinirlendim şimdi:S
ya böyle aldatıldığınızı öğrendiğinizde bence yüzüne vurucam olayına girmeyin vıcık vıcık çapsız şeyler yaa
""ben senden sıkıldım istemiyom senden daha yakışıklısını buldum byeeeee""deyin geçin bu daha çok koyar .oh olsun geberesiceler sinirlendim şimdi:S
evet haklısınız ama öbür türlü aciz aldatılan kadın konumunda kabullenemem kendimi :s
aldatılan kadın aciz kadın mıdır. hayır. bence aldatan aciz,ve şerefsizdir... ,
ayol ben kendimi hiç aciz hissetmiorm şu anda vallahi...kuş kadar özgür ve hafifim....şimdi o yalvarıyor... işime gücüme okuluma bakıcam bundan snra neden yaptın diye sorup durma nolur... oldu bi kere... utandım lütfenn diye... ellemiorm... daha çok yalvarıcakk... bende daha çok eğlenicemm
Efet kıslarr...desteklerinis için binnerce kurban olurm sise:):) şimdi hep beraber ne dioruss.... "hav hav havvv... Benim cicci köppeğimmmm:):) haydi duyamıyorumm eller nerde ellerrr???
Efet kıslarr...desteklerinis için binnerce kurban olurm sise:):) şimdi hep beraber ne dioruss.... "hav hav havvv... Benim cicci köppeğimmmm:):) haydi duyamıyorumm eller nerde ellerrr???
ben kendimi çok aciz hissetmiştim:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?