Aldatılan genç kız ne yapsın şimdi:(?

ya böyle aldatıldığınızı öğrendiğinizde bence yüzüne vurucam olayına girmeyin vıcık vıcık çapsız şeyler yaa
""ben senden sıkıldım istemiyom senden daha yakışıklısını buldum byeeeee""deyin geçin bu daha çok koyar .oh olsun geberesiceler sinirlendim şimdi:S

ama bu durumda, kendinizi suçlu durumuna ,düşürürsünüz... kendinizi,aldatan,ahlak yoksunu olarak göstermek,helede yapmadığınız halde, ne derece doğru..
yani resmen,kendinizi kötü ve vamp,kadın Suzan Avcı durumuna sokarsınız......

Çok ilginç,neden kendisini boş yere hatalı konumda göstersin? Çocuk böyle bir lafta niye üzülsün ki!!

arkadasım aldatılamanın karsısında boyle sogukkanlı durabıldıgın ıcın senı kutluyorum oncelıkle:hooray:
cunku bız bayanların cogu bu aldatılmalar karsısında ah oldum bıttım napcam ben sımdı gıbı ozguven kaybıyla kendını dahada ezık konumuna dusuruverıyo ne yazıkkı
o yuzdenmı en hızlısından def et hayatından
boyle erkeklere ne yapsan mustehaktır aslındada sevıye derecesını dusurmeye hiç gerenk yok:dilcikar:

sıradakiii....... diye seslenmenin vakti gelmiş,

bir maşrapa suyu dök arkasından gitsin........:teytey:

ayol ben kendimi hiç aciz hissetmiorm şu anda vallahi...kuş kadar özgür ve hafifim....şimdi o yalvarıyor... işime gücüme okuluma bakıcam bundan snra neden yaptın diye sorup durma nolur... oldu bi kere... utandım lütfenn diye... ellemiorm... daha çok yalvarıcakk... bende daha çok eğlenicemm

yol ver bence canım 1 yapan 2 ye yapar neyi bekliyorsun anlamadın mı daha tatlım ispata gerek yok bassan ne olur bassmasan bitmiş .......

kıza yazdıgı mesajı sen telefonunla ona gönder yorum falan yapmadan hiç, sadece kıza yazdığı metin bulunsun mesajın içinde. bi afallasın sonra postalarsın

artik sevgili `arkadasi` icin is karistirmamayi ogrenmis demek ki
cok uzuldum bak simdi arkadasina ya..sırnaşık şey

Efet kıslarr...desteklerinis için binnerce kurban olurm sise:):) şimdi hep beraber ne dioruss.... "hav hav havvv... Benim cicci köppeğimmmm:):) haydi duyamıyorumm eller nerde ellerrr???

Efet kıslarr...desteklerinis için binnerce kurban olurm sise:):) şimdi hep beraber ne dioruss.... "hav hav havvv... Benim cicci köppeğimmmm:):) haydi duyamıyorumm eller nerde ellerrr???

ya güzelim süpersin... yani bir aldatılma başlığını böyle eğlenerek okuyacağıma hayatta inanmazdım... senle dalga geçmek değil ; ya da yaşadığın olayla dalga geçmek değil...

ama başa çıkış yöntemin çok hoş...

son karar senin bileceğin iş... ama yöntemin ve dik duruşun gayet yerinde...
ister çoğunluğun dediği gibi bas tekmeyi ; ister iyice süründükten sonra inanıyorsan son şansı ver... ama kararının doğru olacağını düşünüyorum...

bu arada o yalvarmalarına salya sümük ağlamak da eklenmedikçe olmaz... devam et :)

Bencede bıraz bekle belkı konusurlar falan bakalım. Baktın gorusmuyolar dırekt bulustugunuz bı gun facebook u ac goster mesajını o surat ıfadesını gor bı kere.Bundan sonra ırtıbatımız ılıskımızbıtmıstır de,gitsin.Ben oyle yapmıstım ve pesımden kosan kendı oldu.Kosmuyosa da bosver demekkı o kadar deger vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…