Aldatılan genç kız ne yapsın şimdi:(?

zuzucan noluo ben hemen özet geçim konu sahibesi olaraktan:):)... Aldatıldım :):): Konu özeti bu tek kelime:):) buynuz buynuzzz

hay sağol evladım, valla ne yalan söyliyim zor geldi 100 küsür mesaj okumak baştan sona.

ee nolmuş aldatıldıysanşakkıdı, bekar hatunsun, salla gitsin. Elbet bulursun bir gözü açılmamış.:smiley-cool:

HEYTT BEE ABAMA BAK NE ÖZLÜ KONUŞTUUkaydirigubbakcemile5 gözü açılmamış ve badem bıyıklı bulmayı hayal ediorm şu anda:):)... modaya ayak uydurim... napim olan oldu artık... 4 senemizi boşuna öldürmüşüz abla bee...ben o 4 sene 400 tane yakışıklı sığdırırdım...

Höst, az yavaş. 400 yağuşuhluyu kim kaybetmişki, sen bulasın hızlı gonzales.

4 seneye yazık olmuş hakkaten. Şimdi geçmişi yadırgama artık, geleceğe dön yüzünü (amma felsefik konuştum be, yan etkisi olurmu ki)

ayy ben bulurdum 300 olsun 200 olsunn :):) 4 seneme yazık oldu gitti güzelim pırıl pırıl seneler...inanılmas felsefe doldum bi anda yan etkisi olmassa ii:):):)

illaki ağlatmakmııı aldatmakmııı lasımmm boynusları takıp takıp gesdrmekmi lasımmm diorus o zamannn:):):): hep beraber haydeee

minik kuşum beni diyne
ac feysbukunu hödüğün
listesindeki bütün yakın arkadaşlarına onun hesabından 7 sülale say dümdüz git
erkek arkadaşlarının sevgililerine asılma mesajlari yolla
başını belaya sok
bu firsat bende olsa kesinlikle bi dakka durmazdımdelikafadulden

Şimdik benim reiki hocam der ki

Yaşadığınız hiçbir şeyden pişmanlık duymayın, size ne kadar kötü görünürse görünsün mutlaka o olaydan da öğreneceğiniz bir şeyler vardır.
Şimdi sen o 4 senelik ilişkiden öğreneceğin şeyleri öğrenmiş, az biraz pişmiş olarak çıkıp yoluna devam edebilirsin... Senin hödük de iki gün sonra kıymetini anlar başını dağlara taşlara vurur artık...

kapadı facebokunu beyefendi:):)...erkek müsveddesi...töbe yarabbmm....

reiki hocanın ağzını yerm bennkaydirigubbakcemile3ne güsel demişşş haspam:):).... efet efet öğrendiklerim olmuştu daha önceden şmdi pekiştirdim peer check oldu yanikaydirigubbakcemile5 kafasını taşlara vurucak tabikide... utancından mesj atamıyor olsada şu anda bir iki saate kadar ağzındaki düğüm açılıcak başlıcak mesaj atmaya .....ahh parmaklarıma kal geldii oha falan oldu parmaklarım mesajına karşılık verememkiii:dance::dance::teytey:

üle şifresini nie deiştirmedin :mymeka:
nolmuş yeniden aç çok mu zor :roflol:

şifresini değiştirsem o kızla mesajlaşamazdı:):):) amann yeniden facebook açıp nie ona meydan bırakıcam o ztn dayanamıcak gene açıcak o facebook u ben gene şifresini her türlü kırarım ...ISSIZ adam olasıcanın çocuğu

kır anam nasıl kırıonus ya??
benim herifin yok gerci feybuku
benımde yok
istiyim almak da adamla basım belaya gırer bu sefer
feysbık yaramii insanlara..

[sıze="3"]
kır anam nasıl kırıonus ya??
Benim herifin yok gerci feybuku
benımde yok
istiyim almak da adamla basım belaya gırer bu sefer
feysbık yaramii insanlara..
[/sıze]

azimle mıçan dağı daşı çatladırmışş bilirsin:):) azmedersen buluosun şifre mifre dayanmıo insana:)... Feybuk çıktı mertlik delikanlılık bozuldu azizim... Sen sen ol açtrma kocana face mace... Neymiş... Gavur icadııı

İçerik nedeniyle”AH ERKEKLER “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

oy oy oy..
erkek milletine guvenmiceksin yahu bu ne boyle her gun yeni bir aldatma vakasi.. ne doymsuz oldular bunlar Allahtan korkmalari da mi yok...
hayir bi de akilli olsalar da yakalanmasalar yakalaninca kuyruklarini arkalarina skstirmasalar... bu devirde adamlik da kalmamis yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…