Aldatilan kadin affetmesine rağmen ne yapsın?

Bir arkadasim var güzel bir meslek sahibi hemde. Bosansa çok iyi bakar çocuğuna tek başına. Aldatıldı ama boşanmadi. Üstüne bizimle konuşurken öyle bir muhabbete girdi ki sanki herkes aldatiliyor, baya normallestirmisti. Yok şu da aldatıyor, su tanidigimda aldatılmış. Konusunu bizde değil kendi açmıştı. Aldatilan bazı insanlarda var bu sanırım herkesin aldattığını düşünüyorlar. Şuan mutlular mi dışardan baktığımda mutlular evet ama kiz unuttu mu, nasil unuttu bilemiyorum.. Devam etmekte çok zor, bosanmakta çok zor bazı durumlarda. Ama ben bosanirdim evet. Çünkü devam edersem o evlilik evdeki herkese cehennem gibi olur.

Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Bir aylık bedel evden kovmak mi? Oluyor anlamadım ee 1 ay evden gitti barıştıniz gene geldi noldu şimdi.?
Çocuklarınız olabilir aynı evdede yaşayabilirsiniz çocuklarınız için neden affediyosunuz ki hemen sizi kullanmasına izin vermeyin sakın çocuklarınız için o evde olduğunuzu ona unutturmayın asla ve öyle bir davranın ki kendi varlığından bile şüphe etsin kalkıp bile bile eskortlarin ayagina giderek sizi aldatıyorsa gene yapar aynısını merak etmeyin nasıl olsa çocuklar için gene affeder diyecek nasil olsa o yüzden affetmek yerine süründürün.

Bir arkadasim var güzel bir meslek sahibi hemde. Bosansa çok iyi bakar çocuğuna tek başına. Aldatıldı ama boşanmadi. Üstüne bizimle konuşurken öyle bir muhabbete girdi ki sanki herkes aldatiliyor, baya normallestirmisti. Yok şu da aldatıyor, su tanidigimda aldatılmış. Konusunu bizde değil kendi açmıştı. Aldatilan bazı insanlarda var bu sanırım herkesin aldattığını düşünüyorlar. Şuan mutlular mi dışardan baktığımda mutlular evet ama kiz unuttu mu, nasil unuttu bilemiyorum.. Devam etmekte çok zor, bosanmakta çok zor bazı durumlarda. Ama ben bosanirdim evet. Çünkü devam edersem o evlilik evdeki herkese cehennem gibi olur.
Tanıdığım biri Hülya avşar bile aldatıldı, biz kimiz ki demişti 🙄 aldatılan kadınların bunu bu şekilde normalleştirmesini anlamiyorum. Ben aldatıldıysam herkes aldatılır, sanki siz aldatılmıyorsunuz, aldatılıyorsunuz ama salaksınız anlamiyorsunuz kafasında çok kadın var. Ha bide aldatıldım ama affettim birdaha yaparsa asla affetmem diyenler var. Hiç biri samimi gelmiyor. Boşanmaya cesareti olmayanların bahaneleri sadece.

Bi de şey var aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamamıştır falan. Görüyoruz işte aldatmak isteyen illa fırsatlar yaratıyor. Kadınlar da ne güzel manipüle olmuş ya da kendilerini teselli mi ediyorlar nedir.

Ve sizlere tavsiyem asla eşlerinize sonsuz güvenmeyin, hiçbir şey yapmıyorsa Instagram'dan kızlara bakar bir şey yapar hiçbiri masum degil
E baksın. Ben de bakıyorum erkeklere ne olacak?

Kocam dahi olsa hiç bir insan için kendimi paralayıp her adımını takip edemem valla. Aldatırsa zaten karşıma çıkar. Ya aldatılırsam diye yaşanır mı? Yaşamak olur mu onun adı?

E baksın. Ben de bakıyorum erkeklere ne olacak?

Kocam dahi olsa hiç bir insan için kendimi paralayıp her adımını takip edemem valla. Aldatırsa zaten karşıma çıkar. Ya aldatılırsam diye yaşanır mı? Yaşamak olur mu onun adı?
Ben bakmasını da istemiyorum kabullenemiyorum çok sinirleniyorum

Tanıdığım biri Hülya avşar bile aldatıldı, biz kimiz ki demişti 🙄 aldatılan kadınların bunu bu şekilde normalleştirmesini anlamiyorum. Ben aldatıldıysam herkes aldatılır, sanki siz aldatılmıyorsunuz, aldatılıyorsunuz ama salaksınız anlamiyorsunuz kafasında çok kadın var. Ha bide aldatıldım ama affettim birdaha yaparsa asla affetmem diyenler var. Hiç biri samimi gelmiyor. Boşanmaya cesareti olmayanların bahaneleri sadece.

Bi de şey var aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamamıştır falan. Görüyoruz işte aldatmak isteyen illa fırsatlar yaratıyor. Kadınlar da ne güzel manipüle olmuş ya da kendilerini teselli mi ediyorlar nedir.
Aldatmayan erkek yoktur sözü bence külliyen yalan. Allah yaniltmasin ama her yerde söylerim bunu asla yapmaz eşim diye. O kadar çok fırsatı oldu ki. Yaptığını hiç dusunmuyorum. Bazı sebeplerden evde olmadığım haftalar oldu. Ara ara çok uzun zamanlar ama hiçte öyle bişey yaptığını düşünüyorum. Herkes aldatmiyor yani bu ssadeve benim eşimle benimle alakalı olan biride değil bu şekilde karakterli yaşayan birçok insan var. Onlara denk gelmemiş sadece.

Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum
Bu aldatan esiniz icin odetmis oldugunuz bir bedel degil,gozu disarida olan bir koca icin tatil demek zaten..
İicinde bulundugunuz durum buradan alacaginiz fikirler dogrultusunda atlatabileceginiz bir birikim degil.
Ayrica herkes sindiremez aldatmayi.Siz sindirmek istiyorsunuz ama yutarken de zorluk cekiyorsunuz..
Maddi durumunuz el veriyorsa hic cabalamayin,birakin gitsin derim..

Aldatmayan erkek yoktur sözü bence külliyen yalan. Allah yaniltmasin ama her yerde söylerim bunu asla yapmaz eşim diye. O kadar çok fırsatı oldu ki. Yaptığını hiç dusunmuyorum. Bazı sebeplerden evde olmadığım haftalar oldu. Ara ara çok uzun zamanlar ama hiçte öyle bişey yaptığını düşünüyorum. Herkes aldatmiyor yani bu ssadeve benim eşimle benimle alakalı olan biride değil bu şekilde karakterli yaşayan birçok insan var. Onlara denk gelmemiş sadece.
Yaptığını düşünmüyorum diyorsun hiç takip ettin mi telefonunu karıştırdn mi bu konuda katılmıyorum size.
Burdan öyle gozukmuyor olabilir evde ne kıyametler kopuyor eşyalar kırılıyor kavgalar çıkıyor bilemezsnz

Eşine tahlil yaptır sen de tahlil yaptır mutlaka .. Ne olur ne olmaz bulaşıcı hastalıklar olabilir. Barışmışsan konuyu içinde kapat olmamış gibi düşün.
Birdaha yaparsa affetme ..
Gönlüne ferahlık hanene huzur gelsin inşallah..🤲

Yaptığını düşünmüyorum diyorsun hiç takip ettin mi telefonunu karıştırdn mi bu konuda katılmıyorum size.
Burdan öyle gozukmuyor olabilir evde ne kıyametler kopuyor eşyalar kırılıyor kavgalar çıkıyor bilemezsnz
Telefonu ortada zaten şifresini sormam bile kendisi söyler. Gizli kapakli takip etmeme gerek yokki şeffaf olan adamı. Ki kız arkadaşlarıyla yemeğe gider, kız arkadaşlarını bazen eve cagirirm veya dışarda beraber buluşuruz, bazen erkek arkadaşlarımız beni çocuklarla eve bırakır eşim yanımızda yokken. Kimsede aldatmiyor şükür. Olur mu öyle şey ya sanki herkes fırsat kolluyor gibi yazmışsınız

Evet sizin kocanız aldatıyor diye her erkek karısını aldatıyor . Kimseye sonsuz güvenmem babama bile ama kendinizi kandırmayın olur mu ? Aldatan insan eninde sonunda yakalanır sizin yakaladığıniz gibi yani insanlar devam ettirdikleri evliliklerinde aldatilmiyorlar. Ekonomik özgürlüğü olan bir çok kadın da sizin aksinize bosanmayi tercih eder. Erkekler aldatır sözüne karşılık aldattiklari kadınlar da büyük ihtimal ilişkisi olma ihtimali olan kadın olacak o zaman hepimizin kocası bir başkasının karısıyla mi birlikte bu mantıkla ?

Aldatılırsak rahatlayacakmışsınız gibi bir his var içimde 😂

Aldatılırsak rahatlayacakmışsınız gibi bir his var içimde 😂
Aldatildigimizdan emin . Herkes aldatiliyor ama bu mantıkla kadınların da aldatması lazım bir paradoks demek ki kimse sadakatli değil evlilikte

Aldatildigimizdan emin . Herkes aldatiliyor ama bu mantıkla kadınların da aldatması lazım bir paradoks demek ki kimse sadakatli değil evlilikte
Bugün ikinci üye bu hepiniiiğğğz aldatılıyorsunuz, her erkeeeğğğk aldatır diye naralar atan.

He yani erkekler sanki diğer erkeklerle aldatıyor kadınları. Ya da bir kadın grubu var erkekler sadece onlarla aldatıyor. 😂

Valla hep söylüyorum benim aldatma potansiyelim kocamın aldatma potansiyelinden daha yüksek. O korksun, ben ne korkacam 😂

Bugün ikinci üye bu hepiniiiğğğz aldatılıyorsunuz, her erkeeeğğğk aldatır diye naralar atan.

He yani erkekler sanki diğer erkeklerle aldatıyor kadınları. Ya da bir kadın grubu var erkekler sadece onlarla aldatıyor. 😂

Valla hep söylüyorum benim aldatma potansiyelim kocamın aldatma potansiyelinden daha yüksek. O korksun, ben ne korkacam 😂
Yani kaç milyon evli erkek var hepsi bekar bulamayacagina göre bunlar evli kadınlarla takılıyor o zaman erkekler pis nalet diyemeyiz değil mi her kadın da aldatır 😅

Böyle bir kafa yok ya . Valla ben bizde kimde fazla bilemem sonsuz kimseye de güvenmem ama kesin aldatiliyorum diye de yaşayıp gizli gizli telefon kontrol edemem ya çok yıpratici . Adamı bırakıp üç haftaligina gidiyorum mesela artık eve kaç kişi girer kondom mu sayayim 🤣🤣

Yani kaç milyon evli erkek var hepsi bekar bulamayacagina göre bunlar evli kadınlarla takılıyor o zaman erkekler pis nalet diyemeyiz değil mi her kadın da aldatır 😅

Böyle bir kafa yok ya . Valla ben bizde kimde fazla bilemem sonsuz kimseye de güvenmem ama kesin aldatiliyorum diye de yaşayıp gizli gizli telefon kontrol edemem ya çok yıpratici . Adamı bırakıp üç haftaligina gidiyorum mesela artık eve kaç kişi girer kondom mu sayayim 🤣🤣
Salak değilse yeni paket alır 😂😂

Biz neredeyse 15 senedir birlikteyiz. Aklından geçeni tahmin edebiliyorum adamın. Öğlen dışarda yediyse eve geldiğinde söylemeden onu bile anlamışlığım var gittiği restorana kadar 😂 Erkekler ayrıntı görmekte bizim kadar iyi değiller.

Back
X