• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilan kadin affetmesine rağmen ne yapsın?

Ayrılın
Bu evlilik bitmiş
Siz kabul etseniz de etmeseniz de

Not ; eskortla beraber olmuşsa her hastalığı taşıyor olabilir
Kocadan olmayayım derken sağlıktan olmayın.

Sizi rahatlatacak tek şey, burada ki kadınların da " erkekler böyle hayatım, bizimkiler de eskort eskort geziyor, ne yapalım bu pis kadınlar yüzünden gül gibi yuvamızı mı yıkalım, dönüp dolaşıp eve geliyor ya o yeter, tapusu bizde" demesi olur. Her erkeğin bunu yapıyor olması düşüncesi belki bir nebze katlanılır yapar size hayatı. Ama böyle değil hayat üzgünüm.Adam sizi aldatmış, hem de defalarca. Başka bir tene dokunmuş, yüzünüze baka baka yalan söylemiş. Bu güvensizlik ve ızdırabınız eşinizden ayrılmadıkça geçmez. Ayrılamıyorsanız ev arkadaşlığına çevirin meseleyi. Belki ruhsal durumunuz biraz daha iyi olur.

Herkeste ucuz kadın lafına takmış olay bu mu yani
Madem affettin 7\24 whatsap konumu açık olucak onu takip ediceksin ve sensiz bir yere gitmesine izin vermeyeceksin. Belki değişir akillanmistir üç çocuk var ortada kolay değil yuva yıkmak. Ammaa hala devam ediyorsa gene yakalarsa asla affetmemeli

Madem affettin 7\24 whatsap konumu açık olucak onu takip ediceksin ve sensiz bir yere gitmesine izin vermeyeceksin. Belki değişir akillanmistir üç çocuk var ortada kolay değil yuva yıkmak. Ammaa hala devam ediyorsa gene yakalarsa asla affetmemeli
Kocası neden düşünmüyor üç çocuk var ortada neden aldatayim eşi mi cocuklarim ne olacak diye de kadın düşünmek zorunda. Bu ne kadar adil. Bir kez aldatan hep aldatır.
Ama bende konu sahibine ayrıl diyemiyorum mesleği var mı yok mu bilmiyorum ailesi arkasinda mi? Burda gördük ne makamlarda ki kadınlar boşanmiyor aldatmaya(asla tasvip etmiyorum) o yüzden konu sahibine bişey diyemiyorum. Yazık ne yapsın kendini bu şekilde avutuyor 😔 bu kadını bu duruma düşüren o soysuza demek lazım lafları da işte...

Buradan ahkam kesen kadınlar nerden biliyorsunuz kendinizin aldatılmadıgınızı. Sizde öğrenseniz hemen boşanabilecekmisinz çok merak ettim doğrusu!
Aldatılmadığımı bilemem ama aldatıldığımı öğrensem tabiki boşanırım.
Başkasıyla yatıp kalkan beni enayi yerine koyan adamı çocuklarımın yanına, evemi sokarım acaba.
Siz boşanamazsınız belli de, siz boşanamiyorsunuz diye bizler niye ahkam kesiyor olalım

Buradan ahkam kesen kadınlar nerden biliyorsunuz kendinizin aldatılmadıgınızı. Sizde öğrenseniz hemen boşanabilecekmisinz çok merak ettim doğrusu!
Aldatılırsam şaaak boşanırım demek iddialı olur, ama bu kadar kalitesiz bir şekilde aldatılmayı ömrümce sindiremem. Böyle rezil bir herifi daha fazla koca diye gezdiremem koluma takıp. Aldatacaksa doğru düzgün aldatsın, üstüme gül kokladığına ardımdan iş çevirdiğine, ailemizin çatırdadığına değsin. Kadına ulaşabilmesinın tek yolu ödeme yapmaktan geçen erkekleri ezik buluyorum.

Aldatmakla yuvayı aynı cümle içinde kullanmayın ya rica ederim, yuva yok ortada. 10 çocukda olsa yok.
Kadın aldatmış olsa adam olsun yuvamızı bozmıyalım, çocuklarda annelerine çok düşkün dermiydi?

Ha ekonomik özgürlüğü yok diye , yalnız çocuk büyütemeyeceği için kadının aldatan kocayı boşamamasını anlıyorum, evvel de dedim. Sadece "Pis kadınlar yüzünden yuva yıkılmaz, imtihanımmış ne edeyim, çocuklarım babasız yaşayamaz" falan komik oluyor. Dürüst olun şurada biz bizeyiz ayol.

Son düzenleme:
Aldatıldıniz herhalde ?
Evet doğrudur. Ben eşime asla güvenmiyorum her an bana nerde olduğunu ispatlamak durumunda dediğim gibi bir daha olursa asla affım olmayacak.sizlerde eslerinize sonsuz güvenmeyin mutlaka bakın arada eğer kesin bosanirim diyorsaniz
Pis basit kadınlar yüzünden yuvamı bozamam sözünü desteklemiyorum elbette, sadece olaya bütüncül yaklaşmak gerek şartları bilmek lazım.

Evet doğrudur. Ben eşime asla güvenmiyorum her an bana nerde olduğunu ispatlamak durumunda dediğim gibi bir daha olursa asla affım olmayacak.sizlerde eslerinize sonsuz güvenmeyin mutlaka bakın arada eğer kesin bosanirim diyorsaniz
Pis basit kadınlar yüzünden yuvamı bozamam sözünü desteklemiyorum elbette, sadece olaya bütüncül yaklaşmak gerek şartları bilmek lazım.
Belki annem aldatilsa bosanamaz çünkü şu an çalışmıyor emekliligi de dolmadı ben bosanirim çocuk çok severim maddi gücüm olsa üç çocuğum olsun isterim ama şu an düşünüyorum belki bir belki iki tane çünkü bosanirsam eğer aldatiliesam gücüm buna yeter . Malum ayrılınca erkekler ne kadar para verir belli olmaz . Kendi adıma net konuşabilirim büyük konuşmaktan hoşlanmam o an belki duygusal olarak doğru karar veremesemde sonucu boşanmak olur.

Ben neden boşanmiyorsun yazmadım çünkü şartlarını bilmiyorum . Ama ucuz kadın lafına takıldım. Neden biliyor musunuz ? Eğer parayla bir kadınla birlikte oluyorsa o kadınların ne yaşadığını bilmiyoruz kim günde otuz adamla birlikte olmak ister. İşte bu noktada da büyük konismamak lazım . Ne yasadi kim bilir nasıl zorunda kaldı ? Bir metresi olsa adamın ben de derim ucuz kadın ama hangisi olursa olsun bu adamın ucuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor . Yuvanin kadınlar yüzünden bozulacağını düşünmek sağlıklı bir şey değil . Boşanacak maddi gücüm yok zordayım dese üzülürdum . Ama bu mantıklı daha coook aldatilir

Çok üzüldüm ama böyle hayata nasıl katlanıyorsunuz? Nasıl vakit buluyorsunuzda attığı adımı takip ederek yaşıyorsunuz? Böyle yaşamaktansa ayrılmak çok daha iyi gelir ikinize de.

Peki evlilik bumudur? Güvenmediğin, güvenemediğin bir adamla aynı evi paylaşmak çok yıpratıcı değilmi.
Heran nerde olduğunu ispatlasa bile yinede emin olamazsınız. Kaşla göz arası neler yapiyor erkekler, iş ortamınız varmı bilmiyorum ama öğlen tatilinde bile ne haltlar yiyenler var. Demem o ki siz heran nerde olduğunu bilseniz bile ne işler karıştıdığını bilemezsiniz. Yeterki yapmak istesin, içinde olsun bir yolunu bulur sizi ayakta uyutur.
Heleki bir kez yakalanmış birisini ikinciye yakalamak daha zor olur, çünkü tecrübelidir.
Siz öyle yaşamak isteyebilirsiniz ama ben yaşayamazdım. Aynı yatağı paylaşmayı, aynı evin içinde olmayı içim almaz bikere. Kendimi biliyorum bakışlarımla, laflarımla yerin dibine sokar sokar çıkarırım, huzur vermem. O yüzden böyle bir yaşam yuva değil cehennem olur herkes için. Boşanmak mükafat olur bu durumda.
Böyle birşeyi affedemez hiç bir kadın. İnanmiyorum buna. Mecbur olduğu için devam etmek zorunda kalır ama asla içine sindiremez.

Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Bu sorular yıllar boyu devam edicek malesef
Ancak sevginiz bitip, ilişkiyi gerçekten çocuklar ve maddiyat temelli şeylere bağladığınızda umurunuzda olmucak.
Peki bu sırada çocuklar ne olucak?
Mutsuz bi anneyle büyücek.
İnanın şüphe duyan anneyi çocuklar öyle çok hissediyoki kendini o evde güvende hissetmiyo sonrada güvenli ilişki kuramıyolar.
Annemden biliyorum.
Peki bu sırada siz ?
Bunları yıllar sonra aşıcaksınız belki ama 5 yılda 15 yıl yaşlanmış bi vaziyette
Bunu ne kendinize ne de çocuklarınıza yapmayın
Ayrı ama mutlu anne babalar, çocukları daha mutlu eder.
Tabi başka birine aşık olup, çocuklarınızı aksatıp, eski eşinizde yaşadığınız sorunu yeni ilişkinizde paranoyaya çevirmezseniz.
Yeniden aşık oldum diye çocukların önünde ergen gibi davranmazsanız.
Önemserken affedemiceksiniz ancak vazgeçtiğinizde affetmek değil de artık bu konular umrunuzda olmıcak.

Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Tavsiye mi? Boşan diyeceğim direk bunun affedilecek bir bahanesi yok ama size ne desekte boş gibi geldi bana çünkü bu duruma anca boşan denilir.

Kucuk bebegim var hemen bosanamam. Ama evim var, birikimim var, meslegim var basar giderim asla eyvallahım olmaz. Insanoglu beser sasar, asla aldatilmam demiyorum. Ama insan aldatilacaksa bunu sıkı denetimle engelleyemez. Ustelik inanilmaz yorucu. Yok goruntulu ara, yok telefon kurcala hangi biriyle ugrascam. Gelip bana seni sevmiyorum aldattım dese nafaka bile almadan tek celsede boşarım. Bes para etmez insanla 3 kurus icin yıllarca mahkemede didismem.
Bosanmak imkan meselesi ozellikle maddi olarak. Paranoyakca yasamaksa tercih meselesi

Tabiki bosanicam. Başka ihtimal var mi? Şuan calismiyroum ama gayette çalışırım okudum şükür. Kendime güvenip yaptim çocuklarımı. Bakarimda buyuturumde. Zor mu bu olayları yaşamak tabiki zor. Ama aldatildiktan sonra nasıl devam edebilirsin ki?
Ama bazen bu durumlarda maalesef devam edebiliyor kadınlar. Bosansa çalışma durumu 3 çocuğa bakacak gibi değilse nasıl bosansin buna da bişey diyemiyorum. Keşke ileride kendisi ne kadar çocuğa bakabilcekse o kadar yapabilse insanlar. Yazık çocuklara.
PS: Aldatılmış olduğunuzu şimdi gördüm ben onu görmeden yazmıştım. Kırıcı olmuşsa affola.

Boşanmak istedim, yalvardı yakardı ayaklarıma kapandı bir hataydı affet asla olmayacak dedi bir o kadar inatçı asla vazgeçmeyen biri benim eşim, bir şans verdim. Sonradan hiç hatasını görmedim ama bu salacagim anlamına gelmiyor size dediğim gibi bu her zaman kabullenecegim anlamına gelmiyor. Ona da söyledim eğer bir hata daha yaparsan bu iş tamamen bitecek bunda kararlıyım, ekonomik özgürlüğüm var onda sıkıntım yok. Ve güven hemen oluşmuyor güvenemiyorum zor evet durmadan denetlemek takip etmek ama dedim ya herkes bir şansı hak eder diye dusunuyorum

Ve sizlere tavsiyem asla eşlerinize sonsuz güvenmeyin, hiçbir şey yapmıyorsa Instagram'dan kızlara bakar bir şey yapar hiçbiri masum degil

Back
X