Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocası neden düşünmüyor üç çocuk var ortada neden aldatayim eşi mi cocuklarim ne olacak diye de kadın düşünmek zorunda. Bu ne kadar adil. Bir kez aldatan hep aldatır.Herkeste ucuz kadın lafına takmış olay bu mu yani
Madem affettin 7\24 whatsap konumu açık olucak onu takip ediceksin ve sensiz bir yere gitmesine izin vermeyeceksin. Belki değişir akillanmistir üç çocuk var ortada kolay değil yuva yıkmak. Ammaa hala devam ediyorsa gene yakalarsa asla affetmemeli
Aldatıldıniz herhalde ?Buradan ahkam kesen kadınlar nerden biliyorsunuz kendinizin aldatılmadıgınızı. Sizde öğrenseniz hemen boşanabilecekmisinz çok merak ettim doğrusu!
Aldatılmadığımı bilemem ama aldatıldığımı öğrensem tabiki boşanırım.Buradan ahkam kesen kadınlar nerden biliyorsunuz kendinizin aldatılmadıgınızı. Sizde öğrenseniz hemen boşanabilecekmisinz çok merak ettim doğrusu!
Aldatılırsam şaaak boşanırım demek iddialı olur, ama bu kadar kalitesiz bir şekilde aldatılmayı ömrümce sindiremem. Böyle rezil bir herifi daha fazla koca diye gezdiremem koluma takıp. Aldatacaksa doğru düzgün aldatsın, üstüme gül kokladığına ardımdan iş çevirdiğine, ailemizin çatırdadığına değsin. Kadına ulaşabilmesinın tek yolu ödeme yapmaktan geçen erkekleri ezik buluyorum.Buradan ahkam kesen kadınlar nerden biliyorsunuz kendinizin aldatılmadıgınızı. Sizde öğrenseniz hemen boşanabilecekmisinz çok merak ettim doğrusu!
Aldatmakla yuvayı aynı cümle içinde kullanmayın ya rica ederim, yuva yok ortada. 10 çocukda olsa yok.Herkeste ucuz kadın lafına takmış olay bu mu yani
Madem affettin 7\24 whatsap konumu açık olucak onu takip ediceksin ve sensiz bir yere gitmesine izin vermeyeceksin. Belki değişir akillanmistir üç çocuk var ortada kolay değil yuva yıkmak. Ammaa hala devam ediyorsa gene yakalarsa asla affetmemeli
Evet doğrudur. Ben eşime asla güvenmiyorum her an bana nerde olduğunu ispatlamak durumunda dediğim gibi bir daha olursa asla affım olmayacak.sizlerde eslerinize sonsuz güvenmeyin mutlaka bakın arada eğer kesin bosanirim diyorsanizAldatıldıniz herhalde ?
Belki annem aldatilsa bosanamaz çünkü şu an çalışmıyor emekliligi de dolmadı ben bosanirim çocuk çok severim maddi gücüm olsa üç çocuğum olsun isterim ama şu an düşünüyorum belki bir belki iki tane çünkü bosanirsam eğer aldatiliesam gücüm buna yeter . Malum ayrılınca erkekler ne kadar para verir belli olmaz . Kendi adıma net konuşabilirim büyük konuşmaktan hoşlanmam o an belki duygusal olarak doğru karar veremesemde sonucu boşanmak olur.Evet doğrudur. Ben eşime asla güvenmiyorum her an bana nerde olduğunu ispatlamak durumunda dediğim gibi bir daha olursa asla affım olmayacak.sizlerde eslerinize sonsuz güvenmeyin mutlaka bakın arada eğer kesin bosanirim diyorsaniz
Pis basit kadınlar yüzünden yuvamı bozamam sözünü desteklemiyorum elbette, sadece olaya bütüncül yaklaşmak gerek şartları bilmek lazım.
Çok üzüldüm ama böyle hayata nasıl katlanıyorsunuz? Nasıl vakit buluyorsunuzda attığı adımı takip ederek yaşıyorsunuz? Böyle yaşamaktansa ayrılmak çok daha iyi gelir ikinize de.Evet doğrudur. Ben eşime asla güvenmiyorum her an bana nerde olduğunu ispatlamak durumunda dediğim gibi bir daha olursa asla affım olmayacak.sizlerde eslerinize sonsuz güvenmeyin mutlaka bakın arada eğer kesin bosanirim diyorsaniz
Pis basit kadınlar yüzünden yuvamı bozamam sözünü desteklemiyorum elbette, sadece olaya bütüncül yaklaşmak gerek şartları bilmek lazım.
Peki evlilik bumudur? Güvenmediğin, güvenemediğin bir adamla aynı evi paylaşmak çok yıpratıcı değilmi.Evet doğrudur. Ben eşime asla güvenmiyorum her an bana nerde olduğunu ispatlamak durumunda dediğim gibi bir daha olursa asla affım olmayacak.sizlerde eslerinize sonsuz güvenmeyin mutlaka bakın arada eğer kesin bosanirim diyorsaniz
Bu sorular yıllar boyu devam edicek malesefEsim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Tavsiye mi? Boşan diyeceğim direk bunun affedilecek bir bahanesi yok ama size ne desekte boş gibi geldi bana çünkü bu duruma anca boşan denilir.Esim beni eskort kadinlarla aldatti ona bir aylik bedel odettim evden kovdum sonra uc cocugum icin affetmek zorunda kaldim.. esimi seviyorum ama yaptiklarida aklima geldikce katlanamiyorum guven yok takintili bir insan haline geldim hep ofkeli ve hircinim konuyu kapattigim icin bellide ettiremiuorim terapi aliuorum gecmiyor bu konuda bana fikir sunabilirmsiniz arkadaslar bir kadin olarak tavsiyelerinizi duyamak istiyorum.
Buradan ahkam kesen kadınlar nerden biliyorsunuz kendinizin aldatılmadıgınızı. Sizde öğrenseniz hemen boşanabilecekmisinz çok merak ettim doğrusu!
Tabiki bosanicam. Başka ihtimal var mi? Şuan calismiyroum ama gayette çalışırım okudum şükür. Kendime güvenip yaptim çocuklarımı. Bakarimda buyuturumde. Zor mu bu olayları yaşamak tabiki zor. Ama aldatildiktan sonra nasıl devam edebilirsin ki?Buradan ahkam kesen kadınlar nerden biliyorsunuz kendinizin aldatılmadıgınızı. Sizde öğrenseniz hemen boşanabilecekmisinz çok merak ettim doğrusu!