Ahahaha evett bı zahmet de eve getirmesin yuh yaniSalak değilse yeni paket alır
Biz neredeyse 15 senedir birlikteyiz. Aklından geçeni tahmin edebiliyorum adamın. Öğlen dışarda yediyse eve geldiğinde söylemeden onu bile anlamışlığım var gittiği restorana kadarErkekler ayrıntı görmekte bizim kadar iyi değiller.
He yani, aldatırsa yallah deriz yapacak bişey yok.Ahahaha evett bı zahmet de eve getirmesin yuh yaniyeni paket olmuş bilmem kaç lira burdan bile ekonomiye bağladım
Ya bizde dört yıl oldu açıkçası yapacağını düşünmem güvenirim esime birgün yaparsa da eminim hissederim zaten geri dönüşün olmayacağını bilir e ayrılmak istiyorsa zorla tutacak halimiz yok ya.
Gercekten öyle ya giderse , ya biterse ya aldatırsa ben onsuz bir hicim tavrında olmayı beynim kabul etmiyor . Hayat bu insanın başına hersey gelebilir . Onursuz bir şekilde davranan insan da hayatından çıkarılır yenisi bile bulunur uani . Bencede canım kendim o başkasıyla birlikte olursa ben niye üzüleyimHe yani, aldatırsa yallah deriz yapacak bişey yok.
Ben kendimi biraz fazla seviyorum sanırım. Cidden adam aldatırsa diye canımı sıkıp üzülemem. Canım kendim, kıyamam
Ve sizlere tavsiyem asla eşlerinize sonsuz güvenmeyin, hiçbir şey yapmıyorsa Instagram'dan kızlara bakar bir şey yapar hiçbiri masum degil
O kadarda baksın canım bakmasa sıkıntıVe sizlere tavsiyem asla eşlerinize sonsuz güvenmeyin, hiçbir şey yapmıyorsa Instagram'dan kızlara bakar bir şey yapar hiçbiri masum degil
Konu ucuz kadınlar değil ki konu eşinizin ucuz olması. Eskort diye bir grup olmasaydı başka kadınlarla da aldatırdı ki sonucu değiştirmez bende kendinizi avutmuşsunuzEvet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
sizin kocanız ucuz hanımefendi önce bunu bir anlayın.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Ucuz olan sizin kocanız ve size, ailesine olan bağlılığı sevgisi saygısı ucuz. Hatta yok.Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?