Aldatilan kadin affetmesine rağmen ne yapsın?

Bayramdan sonra iki güne tatil olmazsa eşim eve geri donup iki gün kalıp yanıma gelecek. Oo aldatılmak için harika bir zaman Kesin beni aldatacak ev cümbüş olur artık. Sevabına dağınıklığı da toplayıp gitsin be, Aldatiliyorum bari öyle bir kiyaklari olsun hiç değilse
Aldatilan insanlara göre herkes kesin aldatiliyor. He canım he.

Ahahaha evett bı zahmet de eve getirmesin yuh yani yeni paket olmuş bilmem kaç lira burdan bile ekonomiye bağladım
Ya bizde dört yıl oldu açıkçası yapacağını düşünmem güvenirim esime birgün yaparsa da eminim hissederim zaten geri dönüşün olmayacağını bilir e ayrılmak istiyorsa zorla tutacak halimiz yok ya.

He yani, aldatırsa yallah deriz yapacak bişey yok.

Ben kendimi biraz fazla seviyorum sanırım. Cidden adam aldatırsa diye canımı sıkıp üzülemem. Canım kendim, kıyamam

He yani, aldatırsa yallah deriz yapacak bişey yok.

Ben kendimi biraz fazla seviyorum sanırım. Cidden adam aldatırsa diye canımı sıkıp üzülemem. Canım kendim, kıyamam
Gercekten öyle ya giderse , ya biterse ya aldatırsa ben onsuz bir hicim tavrında olmayı beynim kabul etmiyor . Hayat bu insanın başına hersey gelebilir . Onursuz bir şekilde davranan insan da hayatından çıkarılır yenisi bile bulunur uani . Bencede canım kendim o başkasıyla birlikte olursa ben niye üzüleyim

Ve sizlere tavsiyem asla eşlerinize sonsuz güvenmeyin, hiçbir şey yapmıyorsa Instagram'dan kızlara bakar bir şey yapar hiçbiri masum degil

Hiçbiri masum değilse, hepsi aldatıyorsa niye kocanızın her yaptığını kontrol ediyorsunuz, niye ya tekrar yaparsa diye sürekli diken üstündesiniz?
Bütüüün erkekler aldattığına göre sizinki de tekrar aldatacak demektir. Kendinizi boşuna yormayin bari.

Aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz sizi affeder miydi... Ve çocuklarınız için kalırmıydı...

Ve sizlere tavsiyem asla eşlerinize sonsuz güvenmeyin, hiçbir şey yapmıyorsa Instagram'dan kızlara bakar bir şey yapar hiçbiri masum degil
O kadarda baksın canım bakmasa sıkıntı ben bile yeri geliyor güzel bir kadın görünce baştan aşağı süzüyorm. Hatta bazen fiziği, yüzü yada saçları güzel bir kadın görünce eşime bile diyorum bir kadın gördüm şöyle güzel faln Rabb'im Cidden bazılarını özene bözene yaratmış

Evet birden fazla gitmis ucuz kadinlar icin yivami yikma taraftari olmadim imtihan deyip allaha havale ettim
Konu ucuz kadınlar değil ki konu eşinizin ucuz olması. Eskort diye bir grup olmasaydı başka kadınlarla da aldatırdı ki sonucu değiştirmez bende kendinizi avutmuşsunuz

Hayır Siz aynı şekilde adamı para verip aldatsanız adam bırakın afffetmeyi büyük ihtimalle sizi öldürmüştü.
Bırakın nolur çocuklarım için, basit kadın, yuva yıkmak kolaymı hikayesini. Ya gücüm yok ayrılamam ama adamla iki yabancı olucam bana hayatım için gerekli şartları sağlar böyle ortak çocukları büyütür gideriz diye yaklaşın yada ayrılın.

Bir aylık bedel ödetmek yetmemiş demek ki.

Terapiye devam derim, değiştiremiyorsanız kabullenmeyi öğrenmeniz lazım ki daha fazla acı çekmeyin.

Hah terk edilmiş bir konu da bu mesela. Açıp gitmiş hanımefendi. Sonra da “inandırıcı gelmedi bana” diyince kızıyorlar. Kaç sayfa yorum yapmışız ayıptır ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…