Aldatılan kadın bebekle?

Sungate170308

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
203
112
18
36
Kızlar bir akrabam adına yazıyorum kızın bebeği oldu 7 8 aylık bebek. kocası ilgilenmedi sonra evi terk etti. Kız yıllık izinde maddi yönden sıkıntılı kız kocasının dava açmasını bekliyordu ama çocuk açmıyor. Kız bugün sosyal medyada eşinin eski kız arkadaşıyla görüştüğünü görmüş kocasının şifresini bulup. Kızla samimi yazışmaları varmış ve büyük ihtimal ayrılmalarına sebep bu kız çünkü Kız sen geldin dünyam aydınlandı yazmış. Şimdi benim akrabamın hakkı nedir? Hem tazminat hem nafaka alabilir mi? Dava açmalı mı beklemeli mi?

Kızın maddi yönden sıkıntısı varsa hemen baroya başvurup avukat talebinde bulunsun. En azından davasını açar,haklarını öğrenir.
Tamam dava açsın ben şu yönde dedim çocuk dava açarsa tazminatı etkiler mi acaba. Kızla konuşmuyorum eli ayağı titriyor çok kötü bir halde. Birde emziriyor çok üzüldüm bende hamileyim. Çok acı gerçekten.

Terk edilmiş, aldatılmış, elinde deliller var. Üstüne bir de çocuğuyla ilgilenmeyen bir baba var. Hemen bir avukata başvurmalı, neyi bekleyecek ki? Nafaka zaten alır da bana tazminat da alır gibi geliyor. Mağdur edilmiş çünkü.
Ayrıca Allah o şerefsize de hak ettiğini versin. (hamile duası tutar derler)

Tamam dava açsın ben şu yönde dedim çocuk dava açarsa tazminatı etkiler mi acaba. Kızla konuşmuyorum eli ayağı titriyor çok kötü bir halde. Birde emziriyor çok üzüldüm bende hamileyim. Çok acı gerçekten.
Benim bildiğim kadarıyla davanın kimin açtığının önemi yok.
Aksine kusurlu taraf bir talepte bulunamaz.
Böyle havaya konuşuyor gibi olduğu için avukata danışsın.
Haklarını ve dava açılırsa/açılmazsa kazanacaklarını/kaybedeceklerini öğrenir.
Burada her kafadan bir ses çıkar,önemli olan bu işi bilen bir kişinin yardımıdır.

Terk edilmiş, aldatılmış, elinde deliller var. Üstüne bir de çocuğuyla ilgilenmeyen bir baba var. Hemen bir avukata başvurmalı, neyi bekleyecek ki? Nafaka zaten alır da bana tazminat da alır gibi geliyor. Mağdur edilmiş çünkü.
Ayrıca Allah o şerefsize de hak ettiğini versin. (hamile duası tutar derler)
Tamam avukat tutacak şimdi kız diyorki baya samimi mesajları var. Bende dedimki hepsini kaydet mahkemede sunabilirsin sanırım dedim emin olamadığım için.

Benim bildiğim kadarıyla davanın kimin açtığının önemi yok.
Aksine kusurlu taraf bir talepte bulunamaz.
Böyle havaya konuşuyor gibi olduğu için avukata danışsın.
Haklarını ve dava açılırsa/açılmazsa kazanacaklarını/kaybedeceklerini öğrenir.
Burada her kafadan bir ses çıkar,önemli olan bu işi bilen bir kişinin yardımıdır.
Tamam teşekkür ederim en iyisi bir an önce avukat tutup avukata danışın.

O mesajlaşmaların ekran görüntüsünü alsın, kocasının evi terkettiğini ve onu aldattığını avukata anlatsın. Avukat bunları nasıl delillendirmesi gerektiğini bilir. Sonra dava açacak hem dava süresi boyunca hem de sonrası için nafaka isteyecek, şu anda maaş almadığını belirtecek. Bir de tazminat talep edecek. Davayı kimin açtığının önemi yok. Şartları müsaitse başvurunca avukat atanır. Sadece bir an önce açsın ve adamla barışmasın.

Kocasının birlikte olduğu kadın, aldatılan eşin hamile olduğunu da biliyorsa kötü. Sanırım o kadına da tazminat davası açılabiliyor.

Back
X