aldatılan kadın nasıl toparlanır

Bu zamana kadar sizi üzmediyse
İyi bir eş, iyi bir baba olduysa. (12 senenin tamamını ele al)
Gerçekten pişman olduğuna inanıyorsan bir şans daha verebilirsin.
Ama bunun tekrarı olursa gerçekten biteceğini bilsin.
Ki zaten tekrarı olursa o zaman tereddütte etmezsin.
2. şansa rağmen
Sizleri haketmediğini göreceğin için.

Ona onu hala affetmedigimi zaman biraktigimi soyledim birak aldatma konusunu dedim en ufak bir yalanini dahi yakalarsam bu ilişki kökünden biter dedim oda benim ağzım yandı zaten ne aldatmasi ne yalani sen yanimda ol baska birşey istemem bundan sonra dedi

Aldattığı için değil bütün bu pişmanlıklar, kendini ispat çabaları falan... Yakalandığı için. Şayet yakalanmasaydı adam bütün bu çabalara da gerek kalmayacaktı. Affet tabi, zaten sen kararını vermişsin. Affedicem ama ben nasıl toparlanıcam diye soruyosun.. Boşuna toparlanma istersen, bu son olmayacak çünkü. Artık daha dikkatli olmak zorunda olacağını öğrendi şu an

Eşinize bir şans verin derim ama en küçük yalan ve güvensizlikte de bitebileceğini belirtin. Eşinize karşı güveni tahsis etmek için de uzmanlardan yardım alabilirsiniz.
Normalde affetmeyin derim ama eşiniz samimi ve çok pişman.ona verilen son şansın önemini anlar.

Devam ediyor musunuz psikologa,yoksa bir kereye mahsus mu gittiniz?
Onun kini bitirdi doktorlar benimki devam ediyor ve şöyle birşey var normal şartlar altında eşimi hiç birşey oraya goturemezdi çok iyi tanıyorum onu çünkü gidip asla paylasamazdi böyle birşeyi sırf seni kaybetmek istemediğim için gidiyorum kendimi ispatlamak için dedi yoksa hiçbir kuvvet beni oralara goturemezdi dedi hatta ona dedimki bana adam gibi söyle sen beni kaybetmektenmi yoksa rezil olmaktan mı korkuyorsun yaptığın duyulur diye dedim rezillik benim umrumda değil istersen cümle alem duysun ama sen beni kokundan mahrum etme yeter dedi

Rabbim kimsenin başına vermesin aldatmayı yaşamayalımda yaşatmayalımda herkes ikinci şansı hakeder tabi bu karşındakinede bağlı burnunu sürt sonra afeet baktın gene yaptı kesinlikle boşannnnnnnnn

affetsen bir dert affetmesen bir... sen yapsan aynısını eşin affeder miydi? o da düşünür müydü çocuğum var yuvam yıkılmasın karıma bir şans daha versem mi diye?

bilmiyorum , çok zor bir karar. umarım en doğrusunu seçersiniz. ama teorimde hep şu vardır, bir kere yapan affedilirse mutlaka gerisi gelecektir...

Anlattığın kadarıyla, 12 sene de de tanıdığın kadarıyla bir şansı hakkediyor!
Ama sen devam et , yeterli görene kadar!
Umarım her şey düzelir ve böyle bir şey bir daha yaşanmaz!

Benim basima asla gelmez diye düşünüyordum evlenmeden önce yapamamış şimdi neden yapsın diye rahatlık vardı içimde.Çocuklar olduktan sonra da asla kadinligimi unutup sadece anne rolune girmedim asla ikinci dogumum da aldığım kilolarimi verememistim sadece esim cok zayif bi insan bense onun yaninda kilolu duruyordum ama bu olay beni okadar etkiledi hamilelikten önceki kiloma düştüm yemeden içmeden kesildim şimdi daha mi iyisinde asla hatta bazen eski kilomda eski mutlu ben olsam diye düşünüyorum bilmiyorum eşim bana bu Allah'ın bi tokadiydi deyip duruyor dersimi aldım seni kaybetme korkusu yetti bana diyor.Ama gel gör ki benden gidenler gitti nasıl ayağa kalkarim bilmiyorum ama o kadar kötü birşey ki Rabbim kimseyi böyle sinamasin bunda da vardır bi hikmet deyip Rabbime siginiyorum suan ama şu tek gerçekçi affetmedim affetmicemde içimdeki bu yara o kadar derin ki asla kapanmaz yaşamayan bilemez galiba

Zaman herşeyin ilacı gerçekten de önemli olan bir daha yapmaması ne diyeceğimi bilemiyorum ama başına gelen bir insan olarak çok zor olduğunu biliyorum canım.

Peki aynı şeyi sen yapsaydın o ne yapacaktı ? Bekarken başkasıyla birlikte olmadım denemek istedim deseydin tepkisi ne olurdu. Biliyorum zor. Seviyormussun da...
ama yapan yine yapacak. Son pişmanlık neye yarar ?

Normalde aldatmayı asla onaylamam ama bu farklı bir kere adam bişey yaşamamış anladığım kadarıyla ha dersen ki yaptığı büyük hata bak ona katılırım ama 1 şansı daha hakediyor ve bence çok sert çok ciddi bir konuşma yap öyle şans ver. Zorlu bir süreç geçtikten sonra toparlanacaksınız bence ama çok çaba vermesi gerek. Ve ayrıca artık kendin için Ekstra özen göster spor , bakım vb. Biraz elindekinin güzelliğini görüp utansın ve kıskansın .

İşte anlatılmak istenen his bu hep yetememe ,kendine dönüp hatayı kendinde arama.Siz dünyanın en güzel kadını da olsanız,en karakterlisi de olsanız,en mükemmel vasıflara sahip de olsanız yaşanılan bu durumdan sorumlu değilsiniz!Sorumlu olan eşiniz.
Bir arkadaşım aldatılmıştı boşanma nedeni de adamın aşık olup ilişkisini devam ettirmesiydi.
Arkadaşım bu duyguyla baş edemeyip,bildiğiniz tüm makyaj ürünlerini kullanıp, boşanmasına rağmen aşırı abartarak yapardı!Resmen kompleksliyim diye bağırırdı her hareketi,her sözü ama anlayamadığı sorun kendisi değildi,sorun bu çoğu erkeğin zihniyetindeki ek haktı(!)

Telefonun 5 dakika kapalı olduğunu nerden biliyorsunuz?İşimi çabuk hallettim mi demek istiyor yani..Benim midem başkasına değmiş adamı kabul etmez sizin ediyorsa bilmem.Yapmadan önce düşünecekti bunları.

Ben
Telefonun 5 dakika kapalı olduğunu nerden biliyorsunuz?İşimi çabuk hallettim mi demek istiyor yani..Benim midem başkasına değmiş adamı kabul etmez sizin ediyorsa bilmem.Yapmadan önce düşünecekti bunları.
Dokumanlarini cikardi canım ayrica o gün onunla konustum konusmamiz bitince mesaj attim mesaj iletilmedi aradim kapaliydi 5 dakika sonra iletildi mesaj zaten ben le konuşurken kapisinin onundeymis

Sizin affetme niyetiniz var belli. Her şeyi unutup hayatınıza bakabilecekseniz affedin yoksa hayat cehennem olur.

Ben kendimi hiç eksik görmedim canım onada bunu söyledim bende bi problem yok sıkıntı sende dedim oda bana aynisini söyledi seni istemiyor senden tiksiniyor yada seni sevmedigim için yapmadim dedi arkadaşları anlatmış birkaç kez merak ettim bende dedi evli olupda bu işi yapmayanmi olur falan diye dalga geçmişler onuruna dokunacak laflar söylemişler onun üzerine merak ettim dedi onda da elime yüzüme bulastirdim dedi bunlar seni ikna etti mi de ikna etse nolcak etmese nolcak ama ben şunu da yaptım belki bir hata bilmiyorum ama dokumanlardan kadının numarasini aldım ve aradım gayette sakın ve kadını asagilamadan konustum kadın bana sadece 2 dakika da yapıp çıktı dedi cok tedirgindi pişmanlığı herhalinden belliydi dedi ne öptü ne sevdi ne dokundu bana dedi 3 yıldır bu işi yapiyorum ilk defa biri yanimdan kaçar gibi gitti dedi normalde o parayi 1 saat için alıyormuş o kahpe hani esimmi soyletti acaba diye düşündüm ama o günden baska gorusmeleri yok kadin bana ben niye senin evliligini kurtarmaya calisim olan biten bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…