aldatılan kadın nasıl toparlanır

Ben 2.5 sene önce ihanete uğradım. Her detayı hala dün gibi aklımda . Affettim ama sözlü olarak, birlikte yaşamaya devam edeceğimiz birliktelik için gereken affı verdim.
İçimde hala affedemedim.
Edemem de. Onu artık eskisi gbi sevmiyorum ama yine de bu ihanet aklıma geldiğinde içimde bir yer sıkışıyor. Aklım o günlere gidiyor. İstemeden tazelemiş oluyorum bunları kafamda. Böyle olunca unutamiyorum da.
Aslına bakarsan unutmak da istemiyorum ona bir daha güvenmemek için.

Bununla evliliğini surdurebilirsin ama kendinden ödün vermen gerekir sağlığından neşenden huzurundan. .

Çocuklar için bile affetmelisin ve bence aldatılmayan kadın yoktur bende yaşadım kolay değil biliyorum zamana bırak

Sorunuza cevap vereyim... "Hiç yıkılmadan.. yıkılsa da hissettirmeden.. Gurur yerine akıl almaz sert bir mesafeyi, aldatan kişiye set çekerek" toparlanmaya başlar... Sonra düşünür zamanla.. ne yapacağını.. Fevriyken karar almaya çalışmaz...

Geçen hafta çok güvendiğimiz bir aile dostu ile bir araya geldik.. Koca kişisi inanılmaz dindar fakat açık görüşlü, pek çok konuda enteresan şekilde güven telkin etmeye çalışan, eşimin çok sevdiği bir arkadaşı.. İşin garip yanı, telkinleri sayesinde arkadaş grubumuz içinde kendisine her konuda "ehliyet" verebilecek hem kadın, hem erkek arkadaşlarımız var. Bir tür örnek kişi... Evcimen.. Kira gelirleriyle yaşadıkları için evden markete, marketten belki bazen işletilmesi için kiraladığı, evin karşısında ki dükkana uğrayan bir tip.. Neden bu kadar detay veriyorum... Sanırım benim için yüz yılın şoku ondan anlatıyorum... Ben de eşini pek severim..
İki gece evvel eşim "Ne yapabiliriz?" diyerek bir whatsapp konuşması gösterdi. Geriye doğru bir kaç haftalık görüşmeler.. Bahsettiğim kişi "Heyecan arıyorum..", "Yurtdışına mı gitsek? Sen de gel", "Falan yere gidecek X, o zaman şöyle mi yapsak?", "Filan yerden eskisi geliyor benim, yanında kız olacak, sen de gelsene" gibi bir sürü ara ara teklifler... Eşimi ayartmaya çalışmasına mı kızayım, kendi çarpık dünyasına mı bilemedim.. Günde en fazla iki saat internet hayatı olan bir adamın, eşimin anlatmasına göre, internetten görüştüğü pek çok eskisi varmış mesela... Benim eşim bana göstermese, ben gayet görüşmelerime de devam ederdim. Kendime itiraf etmekten çekiniyorum ancak ben bile "Dünyada son kişi bu adam ve bir kadın kalsa, hayatta aldatmaz" derim.. Olanağı da yok gibi çünkü..
Erkekler gözle, kolla, kaşla, başla, ayakla, elle o sırada neresi müsaitse aldatmaya meyilli... Aldatmayanlar da var.. Nedenleri için konuşmak sabahı bulur..

Eğer güçlü bir kadın iseniz... Güç için belli parametreler vardır, hissetmek ve gaza gelmek yetmez, zaten doğru olan kararı alacaksınız. Bu karar; müspet ya da menfii kimine göre, ne olursa olsun, alırsınız. Aldatılmanın çeşitlerine göre bazen çözümler de çeşitlilik gösterebilir. Hiçbir şey tek tip değildir.. Duygular, yaşananlar, nedenler... Bakın haklı göstermeye kesinlikle çalışmıyorum, bana kalsa her durumda sadık olmak kişinin kendisine en büyük hediyesi.. Ama evlilik ve evliliğin tek kazanımı olan çocuklar açısından bazen çözümler farklılık gösterebilir...

Siz şimdi yıkılmıyor tam aksine güzel bir set çekiyorsunuz eşinize... Ve kısa bir tatil planlayıp mis gibi düşünüyorsunuz... Hayatınızı çeşitlendirmeye karar verin bu arada.. Eşiniz; "Bu kadın nerede? Ne yapıyor acaba? Çok da gezmeye başladı.. Çok fazla telefonda görüşüyor" diye düşünmekten aldatma heyecanlarına vakit bulamasın... Biraz bu erkeklerin zihinleriyle oynamak da lazım...

Allah kolaylık versin

Çocuklar olduktan sonra da asla kadinligimi unutup sadece anne rolune girmedim asla ikinci dogumum da aldığım kilolarimi verememistim sadece esim cok zayif bi insan bense onun yaninda kilolu duruyordum ama bu olay beni okadar etkiledi hamilelikten önceki kiloma düştüm yemeden içmeden kesildim şimdi daha mi iyisinde asla hatta bazen eski kilomda eski mutlu ben olsam diye düşünüyorum
Bu sözlerinizden anlaşılıyor yazdıklarım!Ama ben yine aksini söylemeyeceğim boşanmak bir seçenek affetmek de hangisini seçerseniz seçin kendinize olan güveniniz sarsılmasın!Sorumlu belli sizin de dediğiniz gibi!Sadece bir yara ve onunla yaşamaya çalışmak,arada kanasada pansuman yapmak gerekli yoksa enfeksiyon ve sonu belli!

Zaten affetti diye ilerleyen zamanlarda tekrarlayabilr. ufak ufak olur sonra siz bile inanamazsınız. ben olsam affetmezdim ben yapmıyorsam oda yapmıcak. karar sizin.

iki dakikada yapıp çıktı cümlesi ne kadar mide bulandırıcı.. zaten eşiyle yaptığına sevişme denir.. o tarz kadınlarla yapılana yani para karşılığı olana erkek tabiriyle si...şme denir..

unutabileceksen ne alaa..

ama illaki aklına gelecek.. özellikle sevişirken..

Herkes hata yapar..affet ve yuvani dağıtma. .kolay düzen kurulmuyor. .bak bn terkedildm. .br kere bile pişman olup da aramadı. .

Pişman olmuş sen de pes etme..herkes aldatiyor onmli olan pişman olması.

Herkesin affet demesi. Benim anlamadığım adam pişman oluyor ama oradan çıkamıyor siz de buna inanıyorsunuz ha? Ama tabii affedin burda aldatılanların yarısından fazlası affetmiştir affetmeyenler de bir yanı affetmeye can atsa da affetmemiştir. Siz yapsanız neler olur bilemiyorum ya hanımlar iyi misiniz?

Sadece meraktan gitmiş pisman olduğu halde cikamamis ordan.Tekrar yaşanmayacağını söyledi bana pişmanım affet deyip duruyor.Bekarken de denememis böyle birseyi biran nefsine yenilmiş
"Bekarken bile denemedim bak ne kadar iyi niyetliyim istesem bekarken yapardım " demek istemiş .
Ayrica sadece meraktan kismina kendimi tutamıyorum ozur dilerim   yani olur da bu kadar mı saçmalar bir insan
Baya bildiğin " kuzenim yyazmiş" hikayesi

Boşanma /boşan deme lüksüne sahip degilim lakin
Gözünüzü açın deme lüksü var bende .....

Öncelikle ilişki esnasında korunmuş mu bunu öğrenin. Bir de bu rezillikten hastalık falan kapmayın. Korunmamışsa gerekli tetkikleri olsun.
İkincisi size affet ya da affetme diyemeyiz. Buna siz karar vereceksiniz ama olur da affetmeye karar verirseniz lütfen aile terapisi alın ve kesinlikle affettiğinizden emin olun. İçinize sinmezse sürekli ilerde başına kakarsanız inanın bir alttan alır iki alttan alır üçüncüde ee seni mi çekicem affetmeseydin olur. Şimdi ayrılırken herkes size hak verebilecekken o zaman ayrılmaya kalktığınızda insanlar e affetmişsin de şimdi neden böyle oldu da saçma saçma konuşurlar. O yüzden kararınız affetmek olursa aile terapisti. Ama lütfen iki tane seminere gittim de aile terapisti oldum diyen, erkektir yapar kafasında salak salak insanlara gitmeyin. Bu işin okulunu okumus psikologlar var. Onları tercih edin.

Affedin desem de boş ayrılın desem de. Cunku yasca sizden cok kucugum evli değilim ama bir aldatan tavizi gorunce bir kez daha aldatir, en azindan bu kadarini biliyorum. Kalbinizi degil mantiginizi dinleyin

Ne desen haklısın canım olan oldu bi kere ne söylese de beni ikna edemiyor zaten biz beraber çalışıyoruz zaten hep gözümün önünde bütün dokumanlari cikardi bana kendini ispat etmek için ayrica telefonuma bir program yukledi kendisi nereye gittiğinde gorebileyim ve kiminle konustugunu bileyim diye sirf kendisini birakmamam için ayrica benim eşim teknoloji yoksunudur biraz sirf telefoncuya gidip böyle bir program yapma kullanma sansim var mi diye ama gel gorki naparsa yapsin guvenimde yıkılan gururumda geri gelmiyor acimda dinmiyor zamana biraktim sadece inceldigi yerden kopacak artık

Korunmus canım tüm sağlık kontrollerinden de gidip kendi gecti sonuclari bana getirdi sonuç temiz biz beraber 3-4 aile terapisti ve psikologa gittik hepsi ayni seyi dedi erkektir yapar demedi hic biri ikimizle hem ayni anda hemde ayri ayri görüştüler ve hepsi eşimin tum herseyi ortaya çıkardığını pisman olduğunu beni sevdiğine inandiklarini söylediler hemen fevri karar verme zamana birak dediler eşimin perişan olduğunu anladıklarını söyleyip 1 şans daha verebilirsin dediler eşimle olan terapileri bitti benim terwpim devam ediyor hala ama hepsi karsimizda pişkin değil son derece pisman bir adam var biz eminiz sende emin ol diyorlar

Yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız aslında. Malesef son kararı sizden başkası da veremez. Terapistler de zaten boşan kelimesini çok zor alırlar ağızlarına. Eşiniz hanzo bir öküz değilse daha yapıcı konuşma taraftarı olurlar. Terapiyi bırakmayın. Terapist her şeyden bağımsız sizin neyi kabullenip neyi kabullenemeyeceğinizi de görür. Affetme kararı alırsanız çift terapisine devam etme konusunda bir şey dedi mi terapist. Sonuçta affetseniz bile atılması gereken adımlar var. Bu adama yeniden sarılmak bile başlı başına bir adım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…