bir erkek bir bayanı aldattımı onun sevgisinden şüphe etme demektir..aşk böyle bişey değil...
Paylaşımın için teşekkürler...
cok yerinde bir yorum olmus...bende aldatildim..2 cocugum olmasina ragmen bitirdim ilk evliligi...2.evliligimi yaptim..ve cok daha saglam temiz bir evliligim var...ne kadarda ara sira tartismalarimiz olsa..esim serefli namuslu biri...olurya..yarin ne olacagimiz belli deyil..seytan her zaman uyaniktir...simdiki esimde o hatayi yaparsa yine affetmem..bu 2.yuvada yikilir...ama asla birdaha evlilik hayatim olmaz...ihanet benim icin kesinlikle affedilir bir hata deyil..beni öldürsünler..ama ihaneti aslaa affetmem...
canım benim ya ne kadar güzel sözler bunlar. çok ama çok haklısın yazdıklarında.ellerine emeğine sağlık.Sanal aldatma da olsa.Ben ikinci şansı verdim.Ama hata ettim bunun farkındayım.Kendi elelrimle değerliliğimi yitirdim.bu cümleleri okumak kendime bile itiraf edemediğim gerçekleri yansıttı bana.Allah hakkımızda hayırlısını versinŞeniz
bı cok kez aldatmaya ıten sebep ıse zaten evlılıgın yurumıycenıde anlatıyo aslında..Gözlemlerime dayanarak yorum yapmak istiyorum. Çoğunlukla aldatan erkek yine aldatıyor, devam ettiriyor. Çok nadiri yaptığından ders alıyor, ikincisi olmuyor..
İnşallah sizin eşinizde pişmandır ve bir ikincisi olmaz.Bir laf vardır bilirsiniz belki '' biri sizi 1 kere aldatıyorsa bu onun suçudur, fakat çok kez aldatıyorsa bu senin suçundur'' diye...
bı cok kez aldatmaya ıten sebep ıse zaten evlılıgın yurumıycenıde anlatıyo aslında..
ama evlı erkek bıle boşanmaya cekınır durumda gordum kadarı ıle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?