Aldatılan kadın ne yapmalı:(

feryal58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
17
0
86
Sivas
Ne olursa olsun aşkın üzerine bir kere ihanet düşmüşse hiç şans verilmemeli bence. Çok severken başkasının tenini, kokusunu, arzulayıp gönlü bir x şahsa doğru kaymışsa kadınlık onurunu yere sermeden her şeyi bitirmeli, aşka sürülen lekeyle onu baş başa bırakmalı, hiç acımadan onu terk etmeli bence. Aldatmayı erkeğe, hak ilan etmemeli bu geri bir bakış açısıdır. Aşkta ne kadar seversek sevelim Onur aşkın önüne geçmeli, gururlu olan insan aldatılmayı kabullenemez. Aldatıldığında, onu aldatan şahsı tamamen hayatından çıkarır. Çünkü çok sevdiği insan, onu aptal yerine koymuştur, artık o insanı gerçekten seviyor olamaz. Neden bir insan onu gerçekten sevmeyen birini körü körüne sevmeye devam etsin ki? Ancak bunu sadece birlikte olmuş olmak için yalnız kalmamak için kabul edebilir bu hatadır hem de büyük bir hata.
Ben şöyle düşünüyorum her kim aldatıyorsa kendine güveni yoktur. Kendine güveni olmayan insanda, sadece bir kişi tarafından sevilmeyi yetersiz bulur. Kendine güvenmediği için, kendine karşı sevgi ve saygısı olmadığı için başka kadın tarafından bu açığının kapatılmasını ister, ne kadar çok kadınla beraber olursa o kadar değerli olacağını sanır, egosunu tatmin eder.
Aldatılan kadını çok kötü günler bekler tabi, kimi kadın içinde biriken o öfkenin intikamını yeni bir sevgiliyle almak ister, kimi kadın ise ağlayıp sızlayıp, sürekli uyuyup deprasyondan çıkmak için ellerini sema ya uzatıp Allaha yalvarır, Kimi kadında kalbinde derin acılar bırakan kişiye karşı tehlikeli olmaya başlar, amaç onu yaralamak ve içindeki o kocaman öfkeyi bir nebzede olsa hafifletmek. Zaman yaraları sarabiliyor ve aldatılan kadın genelde daha başka bir kadın olarak hayata dört elle sarılıyor. Bulunduğun uyku ortamından uyanıyorsun ve hayatın senin gözyaşlarına değmeyecek kadar kısa ve güzel olduğunu anlayıp şöyle bir silkeleniyorsun. Yaşamla mücadele seni bekliyor gerçi güvenin sarsılmıştır başka birisine karşı güven kazanmak için çok uğraşacaksın ama sonunda değecek her şeye. İkinci baharını yaşayacaksın, mutlaka seni gerçekten seven ve ilk ilişkinden daha çok sana değer veren insan bu durumdan bizi koparıp alacaktır.
Bir ilişkinin sonu aldatma yüzünden gelmişse o son bence en hayırlı sondur. Bu ‘’tekrar deneyelim, hatamı anladım, İlişkimizi böyle bir şey için harcamayalım’’ gibi zırvalarla devam etme çabasına girmek aldatılanı yıpratmaktan başka bir şey değildir. Çünkü kişi artık güvenini kaybeder ve o asla yapmaz diyebilme rahatlığını bulamaz kendinde. İşte bu güvensizlik ve tedirginlik de yeter bir kadına. Artık hayatı kendi çevremizde güzelleştirmek ve hiç arkamıza bakmadan yol almak, gözyaşlarını arkaya atıp hayatın gerçekleri olarak kabullenip biran önce hayata bağlanmak umudu ile
ALINTIDIR....

bır erkek bır bayanı aldattımı onun sevgısınden ÇÜphe etme demektır..Şk bÖyle bıŞey deĞıl...

PaylaŞımın ıÇın teŞekkÜrler...

canım benim ya ne kadar güzel sözler bunlar. çok ama çok haklısın yazdıklarında.ellerine emeğine sağlık.Sanal aldatma da olsa.Ben ikinci şansı verdim.Ama hata ettim bunun farkındayım.Kendi elelrimle değerliliğimi yitirdim.bu cümleleri okumak kendime bile itiraf edemediğim gerçekleri yansıttı bana.Allah hakkımızda hayırlısını versinŞeniz

cok yerinde bir yorum olmus...bende aldatildim..2 cocugum olmasina ragmen bitirdim ilk evliligi...2.evliligimi yaptim..ve cok daha saglam temiz bir evliligim var...ne kadarda ara sira tartismalarimiz olsa..esim serefli namuslu biri...olurya..yarin ne olacagimiz belli deyil..seytan her zaman uyaniktir...simdiki esimde o hatayi yaparsa yine affetmem..bu 2.yuvada yikilir...ama asla birdaha evlilik hayatim olmaz...ihanet benim icin kesinlikle affedilir bir hata deyil..beni öldürsünler..ama ihaneti aslaa affetmem...

çok güzel bir yazı zamanında benimde başıma geldi eşim beni böle bişey olmadığı konusuda ikna etti ama hala şüphem var o yüzden şimdi keşkede bitirseydim diyorum çünkü ne kadar zaman geçerse geçsin kadın unutmuyor ve hep yargılıyor.bence gerçekten unutabilecek kişiler evliliğe devam etmeli yoksa hayat zehir oluyor.maaleseff...

keşke senin kadar cesur olabilseydim baklava üstelik hamileydim öğrendiğimde ve 6 aydır devam ediyorum evliliğe sanki kendime güvenimi yitirdim bence affetmemek lazım kaç çocuğun olursa olsun ben en çok annem ve babam üzülmesin diye affettim ama ne kadar çok hata yaptığımı gün geçtikçe daha iyi anladım...

sonrasında gene yaptı mı peki bilmiyorumkismile

peki sanalda bunalımda olan bir erkek habersiz başka faca açması da kızlarla samimi konuşmasa bile aldatmamıdır sizce ?

evlıyım büyük konuşmak ıstemem ama ayrılmalı bence
eğer benim başıma öle bı olay gelse
eğerkı affedersem benım ıcın daha zor olur
acaba tekrar aldatacakmı şuan nerde kımınle sorularıyla kafayı yerım
zaten aldatırsa sevgısındende şüphe ederm

bence aldatma sanalda olsa gerçekte olsa aynı .aldatan kişiyi onun yanında kalarak mükafatlandırmamalı.ne yazıkki çevre baskısı ve çocuğum için kaldım cümleleri bu durumu hafifletmiyor aldatmanın rengi çeşidi yok eğer sizden başkasına sanaldada olsa bunları yazdıysa o aldatmadır...burda sorun kadınların cesareti bence

Gözlemlerime dayanarak yorum yapmak istiyorum. Çoğunlukla aldatan erkek yine aldatıyor, devam ettiriyor. Çok nadiri yaptığından ders alıyor, ikincisi olmuyor..
ınşallah sizin eşinizde pişmandır ve bir ikincisi olmaz.Bir laf vardır bilirsiniz belki '' biri sizi 1 kere aldatıyorsa bu onun suçudur, fakat çok kez aldatıyorsa bu senin suçundur'' diye...

reelde aldatmayn erkek sanalda aldatıyodur bana gore..
cogu ınsan (kadın daha cok ) aldatıldının farkında bıle degıldır..
ama bıgun esımın kalbı baska kadına kayarsa benı aldatmamıs olsa bıle ayrılırım ..
bırının kalbı sana aıt olmadıkdan sonra aldatmasa bıle yanında durması can yakar..ayrılık ıcın ıllahı aldatma sebep degıldır..

bı cok kez aldatmaya ıten sebep ıse zaten evlılıgın yurumıycenıde anlatıyo aslında..
ama evlı erkek bıle boşanmaya cekınır durumda gordum kadarı ıle..

bı cok kez aldatmaya ıten sebep ıse zaten evlılıgın yurumıycenıde anlatıyo aslında..
ama evlı erkek bıle boşanmaya cekınır durumda gordum kadarı ıle..

Doğru..çünkü erkekler kurduğu düzenden de vazgeçmek istemiyorlar. Bazıları hem karnım doysun hem pastam dursun mantığındalar çünkü akannehir

Aldatılan kadın hemen boşanmalı tabi ki ama Türk kadınlarının yarısından fazlası dizini kırıp oturuyor. Burada bile ne çok okuyoruz.. Kocası akrabası ya da kankasıyla yatmış, bunu bile sineye çekip görmemezlikten gelen kadınlar var.

sonuna kadar haklısın yazdıklarında ben affedemem mesela ama affeden var...belki beyninde kalbinde affetmeyecek ama mecburiyetleri var..
yada öyle çok seviyoki ne yapsa o olmadan devam edemiyo hayata..aldatılmak umrunda değil..kimi için evliliği bitirir aldatmak kimi için de önemsizdir..

ben yapamazdım (( aşkımdan ölsem de onun bi başkasına dokunduğunu, hatta bi başkasını düşündüğünü bile bilmek benim gitmem için yeter sanırım....

insan olan eşini aldatmaz diye söze başlamak istiyorum.sevgili monalisa'nın terketmeli cevabına katılıyorum ama bazı

hallerde bunun hiçte kolay olmadığını hatırlatmak isterim.bir bayanın ekonomik yönden bağımsız olmadığını düşündüğümüzde

yada çocukları olduğu için onların böyle bir kararda meydana gelebilecek psikolojik rahatsızlıklara sebep olmamak için belki

göz bile yumabilir.ekonomik engel belki giderilebilir ama ya çocuklar...??? işte hep onlar ?????????.halk arasında söylenen bir

söz var, biraz avami ama doğru bana göre.Bekara karı boşaması kolaydır diye.Allah hiçbir zaman böyle iğrenç ve insana yakış

mayan davranışı seygileyen kişiyle o kutsal görev olarak bildiğimiz aileyi kurdurmasın.Kutsalığın farkında olan kişilerle

buluştursun bizi.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…