Aldatılan kadın ne yapmalı:(

Aldatılan kadın evliliği sürdürse bile içinden tamamen silip atabilir mi o yarayı? Erkek, yalvarıp yakarsa, artık değiştim , bir hataydı geçti gitti dese bile kadın emin olabilir mi artık ondan? Emin olsa bile kalbi affedebilir mi ? Başkasına dokunmuş ellerinin kendi bedenine dokunmasına katlanabilir mi?

Aldatan erkeği affeden kadın, affettiği için bir ömür kendini affedemeyecek kadındır bence...

Affetmek, affedilene yapan iyilik değil kötülüktür. Çünkü affedilen, affedenin dümbük olduğunu değil, affedilebilir bir davranış yaptığını sanır. Nokta

Bencede Aldatıldıgında Hemen Ayılmalı...

Ama Günümüzde Türkiye Sartlarında ekonomik Sebeplerden, Aile cevre Baskılarında, cocukların var yapma yuvanı bozma gecer düzelir zaman herşeyin ilaçıdır mantıgından dolayıı Çogu kadın Aldatıldıgı halde Boşanamıyo...

Elalem Ne der dul olucaksın Saçmalıklarından cesaret Edemez çogu kadınn.. Cocukları için bu işkence Ewliliğe Devam Eder cünkü kaç yıl gecsede unutmaz Aldatıldıgını Tam olarak Asla Güvenemez... Sevginin de kalıcana İnanmıyorum..

Hadi Ewlilikleri Gectimm Sevgili oldugu halde Aldatılan Ayrılmayan Bayanları Hiç anlamıyorum..

Hayat Öyle Zor ki.. Seytann kimseyi Sasırtmasın...:Saruboceq:

isin kötüsü..bir evli erkek aldatiyor..affediliyor...sonra o nasil olsa affedildi..ben niye aldatmayim bende affedilirim diye o ahlaksizligin pesinden sürü gibi gidipte eslerini aldatan herifler cogaliyo...ben kendimden biliyorum..eskisi.. o yapti affedildi ben yapincimi kötü oluyo..bende cevap olarqak...eee her kadin bir deyil,bunu unutmusun dedim...evet her kadin bir deyil...10 cocuk olsada öldürseler affetmeyen kadinlarda var...malesef türkiye sartlarinda gercektende zor.her aldatilan kadin ayrilamiyo..bazen el mahkum hanimlarimiz affedip susuyorlar...allah onlara sabir versin...ama almanayada her imkan oldugu halde affedenlerde cok...onlari hic anlamiyorum...türkiyedede durumlari imkanlari oldugu halde boyun eyenlere cok kiziyorum..

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

ben sadakatesizliği eşimi ne kadar çok sevresem seveyim karşıyım onurum sevgimden üstün gelir ayrılırım

antidepresan kullanmamak ve hayata dirençli olmak için ondan ayrılmanda yarar var
vallahi bir erkek için anti depresan müptelası olamam sevmiyorsa sevmiyordur

kendine yeni ve huzurlu hayat kur olumlu bak herşey düzelir

:Saruboceq: bol şanslar sana
kendine ianan

Sanal veya gerçek aldatmak aldatmaktır hatta aranmaya başlamak bile aldatmaktır. Ben yedi yıllık eşimden ayrıldım bu sebepten, 'erkektir yapar dememi mi bekliyorsun' dedim, 'desen ne olur? ' dedi. ' Kadındır yapar diyebiliyorsan ben de erkektir yapar derim' dedim. Bir gün bile pişman olmadım. Ama ne yazık ki insanda öyle bir güven kaybı oluyor ki sonraki ilişkilerde paronayaklaşabiliyor. Şimdi bir erkek arkadaşım var, onun da eski kız arkadaşı baş belası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…