Aldatılan kadına, aldatıldığını söylemeli miyim sizce?

Evet söylemelisiniz. Ama şunuda unutmayın eski erkek arkadaşınızın facesine gizli giriyorsunuz ve sadece kendilerinn görebilecekleri bi paylaşımı görüyorsunuz erkek arkadaşınız anlayacaktır sizin girdiğinizi. Bu başınıza dert olmasın sonra

kendi ahlaksızlıklarının hesabını bana mı soracaklar.. merak etmeyin bir şey olacağını zannetmem.

Bu tip durumlarda bende düşünürüm hep söylemeli söylenmemeli mi?
Bana kalırsa söylenmeli ama gizli olarak o kişiye kanıtlanmalı yani sizin direk bunu yapan kişilere bildirmemeniz gerekli suçlu duruma düşebilirsiniz. Ben bu durumlarla karşılaştığımda Allahtan mağdur olan kişinin gözleri ile görmesi için dua ediyorum.

Bu tip durumlarda bende düşünürüm hep söylemeli söylenmemeli mi?
Bana kalırsa söylenmeli ama gizli olarak o kişiye kanıtlanmalı yani sizin direk bunu yapan kişilere bildirmemeniz gerekli suçlu duruma düşebilirsiniz. Ben bu durumlarla karşılaştığımda Allahtan mağdur olan kişinin gözleri ile görmesi için dua ediyorum.

haklısın canım. söylemekle olmaz sadece. kadını tanımıyorum zaten, adamı da öyle. sadece adamın arkadaşı benim eski sevgilimdi. ordan biliyorum. o konuşmaların direk ekran görüntüsü var elimde. iyi ki almışım zira kaldırmışlar o gönderiyi, yorumları falan. ben göndereceğim ve gerisine karışmayacağım kadın ister inanır ister inanmaz, takdir ona kalmış. dilerim sevgisi gözlerini perdelememiştir, bir zamanlar bana olduğu gibi.

Eğer birgün aldatılırsam aptal yerine konmak asla istemem kesinlikle bilmek isterim canım yansada bilmek çok daha iyidir salak yerine konmaktansa enazından ona göre hareket ederim. Olması gerektiği gibi yaşarım hayatımı yedek parçaymış gibi değil :19:

Eğer birgün aldatılırsam aptal yerine konmak asla istemem kesinlikle bilmek isterim canım yansada bilmek çok daha iyidir salak yerine konmaktansa enazından ona göre hareket ederim. Olması gerektiği gibi yaşarım hayatımı yedek parçaymış gibi değil :19:

henüz söyleyemedim. ulaşamıyorum kadına. mesaj gönderebilmem için ortak arkadaş gerekiyor. ama öylesine açtığım hesapta ortak arkadaşımız hiç yok. onun arkadaşlarından birilerini ekledim, bekliyorum.. kabul ederlerse gönderip sileceğim hesabı.

kızlar öncelikle durum azıcık karmaşık. şöyle açıklayayım, 2 ay önce 1 yıllık ilişkim bitti. her kurduğu cümlede yalanlar olduğu için. arkamdan gizli işler çevirdiği için. bi nevi aldatıldım yani. neyse şimdi ben onun facebook hesabına girip çıkabiliyorum gizli olarak. dün akşam bazı konuşmalara denk geldim. başka bi şehirde bu öğretmenlik görevi yüzünden. orda arkadaşlarıyla bi evde kalıyolar. sanırım dün akşam içki içilmiş, kafalar güzel.

facebookta bi paylaşım yapmış arkadaşı, ama paylaşımı sadece kendilerinin göreceği şekilde ayarlamışlar. başka kimse görmüyor. bu etiketleyen arkadaşı da evli. karısı uzakta şimdilik, yeni de bebekleri oldu. altına yorumlar yapılmış çok çirkin, müstehcen şeyler.. bu dediğim evli adam karısını aldatmış belli ki, vurun geçin aq benim gibi demiş. (kusura bakmayın bilmiyorum bu kelimeyi kullanmak yasak mı ama..) sonra benim ki de tezahurat yazmış, arkadaşınınismi ...........'yi si........yoor, diye. kızın ismini yazmamışlar. ama karısının adı değil tabi ki belli, çünkü onun ismi "yi" diye ek almıyor. neyse işte elimde kanıt da var. sizce bu kadına gizli bi hesap açıp konuşmaları atmalı mıyım. bilmeye hakkı var bence ama işte bebek geliyor aklıma.

allahım yarabbim bunlar nasıl insanlar aklım almıyor. bi de o kadar dine düşkün, namuslu insanlar gibi gösteriyorlar ki kendilerini.. elim kolum bağlı oturmak istemiyorum artık. bir şeyler yapmam lazım. ne olur yardım edin. ben bunu sakladıkça onların suçuna ortak oluyorum bence.
geberik köpekler töbe töbeeeee. ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZLER

Tamamen konu dışı ama böyle tabirlere karşıyım.

İnsanların yaptığı yanlışlarla hayvanları bağdaştırmak yanlış.

Back
X