Çekilin yoldan en saglam aldatılanlardan bırıde benım .
3 senelik evlilik hayatım boyunca hep aldatıldıgımı
Tüp bebek tedavısınden olan , yanı olmayan gelmeyen bır bebegı kanla basla tedavıyle getırtıkten tam 40 gun sonra ogrendım .Öğrendiğim 3 kadının varlığı , en sonuncuyada aşık olmuştu zaten . 24 saat ıcınde ayrıldık hemde sonsuza kadar
Ondan sonrakı ilk ve son görüşmemiz bu ayrılıgın 10. günü bir cafede beni nasıl sevmediğini dinlemekle geçti. Ben pek bişey soramadım zaten bu puzzle benım onume boyle gelmedı ben bunu devam eden surecte ogrendım sadece bıldıgım o anda baska bırıne asık olduguydu.
Tabı kı kendı ıtıraf etmedı , ben yakaladım .
Tabi ki insanların düşünceleri değişebilir , artık sevmeyebilir başkasını sevebilir ama bence bunu içlerinde kalan son dürüstlük kırıntılarıyla kendileri itiraf etmeli ve kadını terk etmeliler.
Ha genede soylemedi ve kadın bunu yakaladı ve bir şekilde öğrendiyse ki ben hemen hemen hiç bir kadının bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum duygusal olarak , ancak ve ancak magduriyetten dolayı mecbur kalışlar vardır kadın hakketten bunu ıcıne gomer ama genede ruhsal olarak asla ıyılesmez, bırde cesaretsızler var bosanıcam dıyıp ne bosanabılır ne de kaldıgı yerde mutlu olabılır , mutlu edebılır ne de mutlu cocuklar yetıstırebılır bence en cok zararı ıste bu sondakı grup görüyor diye düşünüyorum.
Ben aldatıldıgımda kızgın bile değildim acayip derecede kötü hissediyordum , aşağılanmış ,ezilmiş, hiçe sayılmış , hiç bir etkisi ve agırlıgı olmayan bir eşya gibi hissettim.
Bende kadına sardım , kadına baya hakaretler ettim evli oldugumuz içinde değilde , benim bir tedavi gördüğümü bile bile bu adamın hayatına gırmeyı kabul ettiği için yani sadece evli olup aldatıldıgım için acı cekmedim, aynı zamanda bende bu evlilik birliğinin içine dünyaya cocuk getirmeye calıstıgım çocuk ıcın ugrasırken bunların arka planda yapılması benım butun benlıgımı yıktı gectı.
Her ikisinede aynı zararı verdim ama yınede bugun eski eşime kinliyim tabi.Kadınıda unuttum diyemem , bazen aklıma geldiğinde geyik muhabbetlerde adını anıyorum, gülüyorum geciyorum .
Bakın ben iyi bir insanım hayatım boyunca bilerek benim tavuğuma kış demeyene laf söyleyip incitmiş bir insan değilim, belki bir elin beş parmağını gecmeyecek kadar yapmışımdır ama bununda özrünü ve telafisini hemen o anda yaptım.
Ama kinci bir insanım dalımı kıranın , kolunu koparırım. O yuzden bence her kadın kendı onuruna ve gruruna sahıp cıkması gerekıyor , affetmemelı onları bır kere bıle olsa ıncıten kişileri.
Buarada eski eşime aktif bir kin tutmuyorum , şuanda yolda rast gelsem , vurulmuş olsa zahmet edip hastaneyı aramam , kısacası ben bana acımayana asla merhamet etmem