Aldatilan kadinin çare aramasi

Herkes kendinden mesul,aldattı mı aldatır mı diye düşünmek gereksiz, çünkü başkalarının hareketlerini kontrol edemeyiz ancak kendimizi biliriz, aldatırsa izleyeceğim yol şu olur dersin bitti

Ki bence aldatmaları azaltacak şey kadınların diğer kadına değil kocalarını yüklenmeleri ve boşanmaları, kaybedecek şeyleri olursa kan basıncı onu sıkıştırsa da gelir eve mastürbasyon yapar oturur oturduğu yerde, ama adama zaafınız olduğunu bas bas bağırırsanız boşanmazsanız yanına kar kalmış olacak, haa dicek beni nerden yakaladı şuradan açık verdim,bi dahakine dikkat edeyim

Bence herkesin öğrenmesi ve öğretmesi gereken tek şey var o da dürüst olmak. Aldatmanın kadın-erkek olayı değil, karakter meselesi olduğu idrak edilirse hiç kimse ikilemde kalmaz. "Erkektir aldatır ya da onun doğasında var" gibi kandırmacalara kimse inanmasın. Bunlar sadece toplumun kadına ve erkeğe atfettiği düzmece anlamlardan ibaret.

İlişkiler, evlilikler başlar ve yürümezse de biter. Herkes sağlıklı bağlanmayı ve kendine güvenmeyi öğrenmeli. Bir elmanın iki yarısı olmak diye bir şey yok, iki tam elmanın biraraya gelmesi diye birşey var.

Çekilin yoldan en saglam aldatılanlardan bırıde benım .
3 senelik evlilik hayatım boyunca hep aldatıldıgımı

Tüp bebek tedavısınden olan , yanı olmayan gelmeyen bır bebegı kanla basla tedavıyle getırtıkten tam 40 gun sonra ogrendım .Öğrendiğim 3 kadının varlığı , en sonuncuyada aşık olmuştu zaten . 24 saat ıcınde ayrıldık hemde sonsuza kadar

Ondan sonrakı ilk ve son görüşmemiz bu ayrılıgın 10. günü bir cafede beni nasıl sevmediğini dinlemekle geçti. Ben pek bişey soramadım zaten bu puzzle benım onume boyle gelmedı ben bunu devam eden surecte ogrendım sadece bıldıgım o anda baska bırıne asık olduguydu.

Tabı kı kendı ıtıraf etmedı , ben yakaladım .

Tabi ki insanların düşünceleri değişebilir , artık sevmeyebilir başkasını sevebilir ama bence bunu içlerinde kalan son dürüstlük kırıntılarıyla kendileri itiraf etmeli ve kadını terk etmeliler.

Ha genede soylemedi ve kadın bunu yakaladı ve bir şekilde öğrendiyse ki ben hemen hemen hiç bir kadının bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum duygusal olarak , ancak ve ancak magduriyetten dolayı mecbur kalışlar vardır kadın hakketten bunu ıcıne gomer ama genede ruhsal olarak asla ıyılesmez, bırde cesaretsızler var bosanıcam dıyıp ne bosanabılır ne de kaldıgı yerde mutlu olabılır , mutlu edebılır ne de mutlu cocuklar yetıstırebılır bence en cok zararı ıste bu sondakı grup görüyor diye düşünüyorum.

Ben aldatıldıgımda kızgın bile değildim acayip derecede kötü hissediyordum , aşağılanmış ,ezilmiş, hiçe sayılmış , hiç bir etkisi ve agırlıgı olmayan bir eşya gibi hissettim.

Bende kadına sardım , kadına baya hakaretler ettim evli oldugumuz içinde değilde , benim bir tedavi gördüğümü bile bile bu adamın hayatına gırmeyı kabul ettiği için yani sadece evli olup aldatıldıgım için acı cekmedim, aynı zamanda bende bu evlilik birliğinin içine dünyaya cocuk getirmeye calıstıgım çocuk ıcın ugrasırken bunların arka planda yapılması benım butun benlıgımı yıktı gectı.

Her ikisinede aynı zararı verdim ama yınede bugun eski eşime kinliyim tabi.Kadınıda unuttum diyemem , bazen aklıma geldiğinde geyik muhabbetlerde adını anıyorum, gülüyorum geciyorum .

Bakın ben iyi bir insanım hayatım boyunca bilerek benim tavuğuma kış demeyene laf söyleyip incitmiş bir insan değilim, belki bir elin beş parmağını gecmeyecek kadar yapmışımdır ama bununda özrünü ve telafisini hemen o anda yaptım.

Ama kinci bir insanım dalımı kıranın , kolunu koparırım. O yuzden bence her kadın kendı onuruna ve gruruna sahıp cıkması gerekıyor , affetmemelı onları bır kere bıle olsa ıncıten kişileri.

Buarada eski eşime aktif bir kin tutmuyorum , şuanda yolda rast gelsem , vurulmuş olsa zahmet edip hastaneyı aramam , kısacası ben bana acımayana asla merhamet etmem

Doğru insan, karakterli merhamet duygusu olan aşık bir erkek aldatmaz. Kendine saygı duydurtan insan da aldatılmaz. Ya aldatılmaz, ya aldatıldığını anlarsa ayrılır. Karşı taraftaki bu kadının eyvallahı olmadığını bilir. Ben asla aldatılmam demiyorum. Sadece aldatılırsam ayrılırım elimden gelen budur bu düzeni bozmak için diyorum.
Yazdıklarınıza saygı duyuyorum ve destekliyorum. Fakat erkekler kadınlar gibi aldatmıyor. Aldatana kadar aldattığının bile farkına varmıyor. Bence aldatmak ve aldatılmağıyı farklı temellere bağlamışsınız.

Boş evi bulan adam aldatabilir, altında çalışan kendine gülümseyen genç kızla aldatabilir. Erkekaldatması kadının anlayabileceği bir aldatma değildir

Her erkek aldatır lafı kadınlar kabullensin, 'aman canım aldatılmayan mı var' diye düşünüp içini rahat ettirsin otursun oturduğu yerde diye çıkarılmış ne bilimsel ne de tarihsel gerçeklere dayanmayan tamamen uydurma bir kalıptır. Bunu duyan erkek, içinde varsa daha serbest aldatır, kadın da kendini alıştırmaya çalışır. Esasında kadın bu durumu çok da içselleştiremez, yıllar geçse de boğazındaki düğümü yutamaz, ilk günkü gibi ilk duyduğu andaki gibi yanmasa da içi, o yanmayı hatırlar. Kısır döngüye girer, her gün aynı günü yaşar. 50 yaşına gelmiş, eşinin aldattığını öğrenmiş ama eşinden ayrılamamış bugünkü teyzenin gözünde 25 yaşının damlası vardır. O damla ne kurur, ne akar. Kendimize bu işkenceyi çektirmememiz gerekiyor, bu konuda taviz vermememiz gerekiyor. Bu konuda kendimiz için yapabileceğimiz şey dirayetli olup yaşadıklarımızı eş sıfatıyla bize görünen aslında kalleş olan o adamla birlikte geçmişe gömmek. Gelecek içinse; ailenin değerini, dürüstlüğün önemini iyice bellettirebildiğimiz çocuklar yetiştirmek. Buna ek olarak, her çocuk okumalı ama kız çocukları daha çok okumalı. Maddi imkanı olmadığı için eşinden ayrılamayan o kadar çok hanım var ki. Buna dünyanın çilesini en çok çeken tür, yani kadınlar olarak dur dememiz gerekli. İnsan, kan bağı olduğu ailesine yapmayacağı hainliği eşine de yapmamalıdır.

Allah vermesin, ama olur da bir gün aldatılırsam değil arkama bakmak, eşimin gözünün içine bile bakmadan hayatından çeker giderim. O da bunu çok iyi bilir. Buna rağmen aldatıyorsa beni gözden çıkarmış demektir zaten. Aldattığı kadına gelince, bu bir mahkeme ise ben de hakim isem, benim sanık sandalyemde eşim oturur, diğer kadın hayatımın sonuna kadar nefret edeceğim ama asla muhattap olmayacağım bir zavallıdır benim için.

Umarım tüm kadınlar olarak önce kendi değerimizi anlarız.

Evet ya bu kadınlar aman allahım ne terbiyesizler, hiç yoktan yere kocalarımızı baştan çıkarıyorlar. Hem de evli kocalarımızı, yarabbim nasıl olabilir böyle bir şey?
Hem de kocalarımızın hiç aklında yokken akıllarına aldatmayı sokuyorlar, böyle bir düzen istemezük.

Beyni diyiyorum allahım, neden herkes kullanmıyor acaba. Bu kadınlar tek basına çiftleşmiyor. Evli adamla birlikte olan kadında bir suç varsa, evli adamda iki suç var. Evli adam karısını düşünmüyorsa ikinci kadınlar hiç düşünmez. Yeter su gözünüzü açın, hemcinsinizi karalayıp erkekleri yüceltmeyi bırakın.

Not: aldatılırsam kadında degil kocamda suç bulurum. Bana o kadın degil kocam bağlılık sözü verdi. Kadın da ayıp etmiş olur ama sucu onda bulamam. Beni o kadın degil kendi seçimim olan kocam ilgilendirir.

Son düzenleme:

Tüp bebek tedavısınden olan , yanı olmayan gelmeyen bır bebegı kanla basla tedavıyle getırtıkten tam 40 gun sonra ogrendım .Öğrendiğim 3 kadının varlığı , en sonuncuyada aşık olmuştu zaten . 24 saat ıcınde ayrıldık hemde sonsuza kadar

Ondan sonrakı ilk ve son görüşmemiz bu ayrılıgın 10. günü bir cafede beni nasıl sevmediğini dinlemekle geçti. Ben pek bişey soramadım zaten bu puzzle benım onume boyle gelmedı ben bunu devam eden surecte ogrendım sadece bıldıgım o anda baska bırıne asık olduguydu.

Tabi ki insanların düşünceleri değişebilir , artık sevmeyebilir başkasını sevebilir ama bence bunu içlerinde kalan son dürüstlük kırıntılarıyla kendileri itiraf etmeli ve kadını terk etmeliler.

Ha genede soylemedi ve kadın bunu yakaladı ve bir şekilde öğrendiyse ki ben hemen hemen hiç bir kadının bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum duygusal olarak , ancak ve ancak magduriyetten dolayı mecbur kalışlar vardır kadın hakketten bunu ıcıne gomer ama genede ruhsal olarak asla ıyılesmez, bırde cesaretsızler var bosanıcam dıyıp ne bosanabılır ne de kaldıgı yerde mutlu olabılır , mutlu edebılır ne de mutlu cocuklar yetıstırebılır bence en cok zararı ıste bu sondakı grup görüyor diye düşünüyorum.

Ben aldatıldıgımda kızgın bile değildim acayip derecede kötü hissediyordum , aşağılanmış ,ezilmiş, hiçe sayılmış , hiç bir etkisi ve agırlıgı olmayan bir eşya gibi hissettim.

Bende kadına sardım , kadına baya hakaretler ettim evli oldugumuz içinde değilde , benim bir tedavi gördüğümü bile bile bu adamın hayatına gırmeyı kabul ettiği için yani sadece evli olup aldatıldıgım için acı cekmedim, aynı zamanda bende bu evlilik birliğinin içine dünyaya cocuk getirmeye calıstıgım çocuk ıcın ugrasırken bunların arka planda yapılması benım butun benlıgımı yıktı gectı.

Her ikisinede aynı zararı verdim ama yınede bugun eski eşime kinliyim tabi.Kadınıda unuttum diyemem , bazen aklıma geldiğinde geyik muhabbetlerde adını anıyorum, gülüyorum geciyorum .

Bakın ben iyi bir insanım hayatım boyunca bilerek benim tavuğuma kış demeyene laf söyleyip incitmiş bir insan değilim, belki bir elin beş parmağını gecmeyecek kadar yapmışımdır ama bununda özrünü ve telafisini hemen o anda yaptım.

Ama kinci bir insanım dalımı kıranın , kolunu koparırım. O yuzden bence her kadın kendı onuruna ve gruruna sahıp cıkması gerekıyor , affetmemelı onları bır kere bıle olsa ıncıten kişileri.

Buarada eski eşime aktif bir kin tutmuyorum , şuanda yolda rast gelsem , vurulmuş olsa zahmet edip hastaneyı aramam , kısacası ben bana acımayana asla merhamet etmem

İyilestiniz mi peki yani kadının ruhu yaralanır diyorsunuz ya merak ettim o yüzden. Çok yaralayıcı psikologta dinledim özellikle öğrenildikten sonra sanki bir puzzle gibi o verdikleri tepkilerin, boş yere üste çıkmalarının yalanların bir bir yerine oturması beyni sok surecine sokup çok yaralıyor diye düşünüyorum. Bu boşlukta kalma hissinden o kalpteki ağrıdan, sonsuz değersizlik hissinden kurtulabiliyor muyuz, endişelerim var. Bende bir çok kadın gibi şimdiye kadar hep demiştim yaşadıktan sonra da daha da anlıyorum ki iki çift laf söylemeye bir hakarete bile değmeyecek kadar ucuz oluyor bunu yapan kisi. Çünkü asiksa ya da cinsel anlamda birliktelik istiyorsa ayrılır bu net bir şekilde kötülüktür yani add etmeye çalışan kadınlar var bence bu kendilerine yaptıkları onursuzluk.

Konu sahibi diger konularina baktim is arkadasiyla aldatmis esiniz. Bosanacak misiniz ve hala devam ediyorlar mi iliskilerine. Siz taa nisanliyken bile gorusuyolarmis keske hic evlenmeseydiniz lanet olsun onlara :KK43: gonul iliskisi miymis cinsellik mi

Veee ikisi de memurmus. İsten attirin gitsin ortada kalsinlar

Bir memuru karısını aldatıyor diye işten arttırabileceğini sanmıyorum. En fazla görev yeri değişikliği olur.

Geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir durum Bende anlamıyorum bu erkekleri benim eşim beni canlı olarak aldatmadı ama sanal olarak nerdeyse hergün diyebilirim aynı evin içinde gözüme baka baka yapıyor ve hiç birşey yapmıyormus yaptıgı dogruymus gibi davranıyor çok sıkıldım artık alıp başımı gidesim var.

Nasıl oluyor bu? Gözünüzün önünde başka kadınlarla mı mesajlasıyor?

Kadina laf etme o sana sadakat yemini etmeciler bekar bi kiz evli bi erkege asigim konusu actiginda nereye kayboluyorlar acaba?
Kiza edilmedik laf kalmiyor evli adamla birlikte oldugu icin, bir allahun kulu da cikip; uzulme canim sen kadina sadakat yemini vermedin diye destek olmuyor.
Yazik yani o evli adama asik oluvermis tazeye de destek olun.

Nasıl oluyor bu? Gözünüzün önünde başka kadınlarla mı mesajlasıyor?
Evet aynı evin içindeyken zaten önünde bilgisayar full onunla takılıyor oyun oynuyor oyunda bayanlar buluyor konuşuyor benim görmedigimi zannediyor ama görüyorum yani film bulucam diyor ben mutfaga gidiyorum işlerimi yapmaya o normal filmler degilde açık filmlere bakıyor yani normal film sitesine giriyor ama orada resimde nerede bikinili nerede açık görünümlü resim varsa o resimdeki filmi açıyor sonrada resime niye bakıyorsun açık resim diye açıkmı olacak diyor

Evet aynı evin içindeyken zaten önünde bilgisayar full onunla takılıyor oyun oynuyor oyunda bayanlar buluyor konuşuyor benim görmedigimi zannediyor ama görüyorum yani film bulucam diyor ben mutfaga gidiyorum işlerimi yapmaya o normal filmler degilde açık filmlere bakıyor yani normal film sitesine giriyor ama orada resimde nerede bikinili nerede açık görünümlü resim varsa o resimdeki filmi açıyor sonrada resime niye bakıyorsun açık resim diye açıkmı olacak diyor

E neden böyle bir adamla evlisiniz? Neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz?

İyilestiniz mi peki yani kadının ruhu yaralanır diyorsunuz ya merak ettim o yüzden. Çok yaralayıcı psikologta dinledim özellikle öğrenildikten sonra sanki bir puzzle gibi o verdikleri tepkilerin, boş yere üste çıkmalarının yalanların bir bir yerine oturması beyni sok surecine sokup çok yaralıyor diye düşünüyorum. Bu boşlukta kalma hissinden o kalpteki ağrıdan, sonsuz değersizlik hissinden kurtulabiliyor muyuz, endişelerim var. Bende bir çok kadın gibi şimdiye kadar hep demiştim yaşadıktan sonra da daha da anlıyorum ki iki çift laf söylemeye bir hakarete bile değmeyecek kadar ucuz oluyor bunu yapan kisi. Çünkü asiksa ya da cinsel anlamda birliktelik istiyorsa ayrılır bu net bir şekilde kötülüktür yani add etmeye çalışan kadınlar var bence bu kendilerine yaptıkları onursuzluk.
Atlattım evet , tamamen o surec bıttıgınde hıc bısey olmamıs gıbı oldum bence. Yanı ben aktıf olarak kendımde bısey hıssetmıyorum ancak bambaska bır sebeble psıkolojık destek alıyorum suanda kadının bende guven sorununun hat safhada oldugunu soylemesıyle dıkkat ettım kı evet , daha ıcıme kapandım sankı belkıde buyumek budur, kk yazdıgım kadar kımseye etrafıma bıseyler anlatmıyorum . Ama oyle sıkıntılı veya uzgun hıssetmıyorum 5 senedır evlıyım ayretten 2.5 sene sonra tekrar evlendım yanı

Ya 3 gün oluyo duyalı. 2 tane çok yakın arkadaşım var birş evli iki çocuklu diğeri bekar 9 yıllık sevgilisi var. Evli olan arkadaş menleketine gidiyo 1 haftalığına diğer bekar olan da o gidince bunun kocasını arıyo mesaj atıyo seni daha yakın tanımak istiyorum diye. Bunlar mesajlaşıyolar adam karşılık veriyp neyse arkadaş gelince süreklı arayan servisci diye bir numara var ama kocasıda sürekli meşgule atmış bu şüphelenip numarayı kendi telefonuna kaydederken bi farkediyo bizim bekar olan arkadaş! ya şoklardayız kaç gündür nasıl yaşanır diye bunlar hergün karşılıklı ofislerde çalışıp görüşen insanlar. yani ben bile etkisinden çıkamadım kaç gündür. İşin trajıkomik tarafı bekar olanın sevgilisi evli olanı arayıp nolur duyulmasın biz evlenicez diyo ve apar topar söz yapıyolar. Şaştım kaldıö.
Çü...ş..:oha::oha::oha:
Evli olan arkadaşınız ne yapacak şimdi. Ne düşünüyor

Eşten boşanamayan hırsını kadınlardan alıyor. Onlar da suçlu ama sizinle evli olan eşleriniz, kadınlr değil. Öfkenizi eşe yöneltmeniz gerekli. Diğer kadın, "ben hayalyarim'in eşiyle olmayacağım, yuvalarını bozmayacağım"" diye bir söz mü verdi size?
Şimdi kadın biliyor eşiniz kendini bekar olarak tanıtsa ve inandırsa, bu öfkenizi kime neye yansıtacaksınız? Gücünüz yetiyorsa faturayı eşinize belki haklısınız. faturayı kadına kesmek de hata olabilir. kendimi tanıyorum ikisinden hınçımı çıkarmadan rahat edemem mi. özellikle o allahın belası kocayı.
ben soyle bir karar almıştım. evimi düzenimi bırakmayacagım. o bırakıp gitsin diye elimden gelenin en iyisini yaptım. hala terk etmiyor evi.
gücüm kalmadı artık. evi terk eden taraf ben olacagım.
allahından bulsunlar

belki haklısınız. faturayı kadına kesmek de hata olabilir. kendimi tanıyorum ikisinden hınçımı çıkarmadan rahat edemem mi. özellikle o allahın belası kocayı.
ben soyle bir karar almıştım. evimi düzenimi bırakmayacagım. o bırakıp gitsin diye elimden gelenin en iyisini yaptım. hala terk etmiyor evi.
gücüm kalmadı artık. evi terk eden taraf ben olacagım.
allahından bulsunlar

Evet ya bu kadınlar aman allahım ne terbiyesizler, hiç yoktan yere kocalarımızı baştan çıkarıyorlar. Hem de evli kocalarımızı, yarabbim nasıl olabilir böyle bir şey?
Hem de kocalarımızın hiç aklında yokken akıllarına aldatmayı sokuyorlar, böyle bir düzen istemezük.

Beyni diyiyorum allahım, neden herkes kullanmıyor acaba. Bu kadınlar tek basına çiftleşmiyor. Evli adamla birlikte olan kadında bir suç varsa, evli adamda iki suç var. Evli adam karısını düşünmüyorsa ikinci kadınlar hiç. düşünmez. Yeter su gözünüzü açın, hemcinsinizi karalayıp erkekleri yüceltmeyi bırakın.

Not: aldatılırsam kadında degil kocamda suç bulurum. Bana o kadın degil kocam bağlılık sözü verdi. Kadın da ayıp etmiş olur ama sucu onda bulamam. Beni o kadın degil kendi seçimim olan kocam ilgilendirir.
umarım aldatılmazsınız. ben aldatılmadan önce sizin gibi düşünüyordum. basına gelince bütün düşünceler alt üst oluyor.

Nasıl bir zihniyet ki sadece kocayi suçlu bulanlar. Kadın sütten çıkmış ak kaşık mi ki

hayalyarim nasıl öğrendiniz? İkisi de memur diyorsunuz, kesinleştirmeden ortalığı ayağa kaldırıp rezil edip işinden etmeyin kimseyi yanlış anlamayla.

Aldatınca ellerine geçen şey en azıyla heyecan daha da şanslılarsa cinsellik, durum bu

Herkesin herkese ulaşabildiği günümüzde bunu engelleyecek bişey var mı? Gelecek nesiller demişsin ya hah işte o gelecek nesilleri dürüst yetiştirebiliriz ki o dürüstlükte şöyle olabilir: ben seni aldattım, hani sen yakalamazsın da kişi dobraca söyler gerisi gene aldatılan tarafa kalıyo

Boşanmayı düşünmüyosan kafada yorma

boşanacagım.
ha öyle dese sinir krizi geçirmem. kadına kocaya neler yaparımda cumle aleme rezil ederim diye düşünmem.
sessizce çıkarım kendi hayatıma bakarım.
koca olacak adam diyorkı ''karı orosbu dengesiz catlak. ben aldatmıyorum. benim ne sucum var. dengesiz kadın on kere arıyor bende acmak zorunda kalıyorum diyor.''. bide bu kadın sürgün edildi. ben abilik yapıyorum diyor.

hayalyarim nasıl öğrendiniz? İkisi de memur diyorsunuz, kesinleştirmeden ortalığı ayağa kaldırıp rezil edip işinden etmeyin kimseyi yanlış anlamayla.
bende kesinleştirmek için ugrasıyorum. hatta kadına mesaj bile attım var mı ilişkiniz diye. dönmedi bana.
küçük de olsa böyle bir ihtimal var. ondan kocayı da kadını da işinden edemiyorum

Back
X