Aldatilan kadinin çare aramasi

boşanacagım.
ha öyle dese sinir krizi geçirmem. kadına kocaya neler yaparımda cumle aleme rezil ederim diye düşünmem.
sessizce çıkarım kendi hayatıma bakarım.
koca olacak adam diyorkı ''karı orosbu dengesiz catlak. ben aldatmıyorum. benim ne sucum var. dengesiz kadın on kere arıyor bende acmak zorunda kalıyorum diyor.''. bide bu kadın sürgün edildi. ben abilik yapıyorum diyor.

Bu denli bir yüzsüzlük pes

ya keşke kadına sormasaydınız. Şimdi varsa bile tüm önlemleri alacaklardır. Salağa yatıp iyice nedir ne degildir öğrenseydiniz bence daha iyiydi. Neyden şüphelendiniz?

eee peki derdiniz nedir anlamadım ben. Zaten çoğu insan sizin fikrinizde yani hiçkimse aldatmayı onaylamıyor tasvip etmiyor midesi kaldırmıyor ve tabii ki aldatılan ya da aldatan kadınları onaylamıyor. Gelecek nesiller için ne yapabiliriz demişsiniz bunun çözümü var mı bence yok insanın içinde olan bir şey değişmez yani. Aileyle de alakası var siz çocuğunuzu ona göre yetiştirerek önleyebilirsiniz bir nebze ama bunun sorulması enteresan ne yapalım yani.

E neden böyle bir adamla evlisiniz? Neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz?
Nasıl ayrılım ki eşimden korkuyorum ve ayrıca yapacaklarını düşünemiyorum bile çocuklarım var hamileyim napabilirim ki artık umursamıyorum çünkü olan sadece bana oluyor üzülen ben oluyorum benim herşeyime karışır herşeyde sorun çıkarır kendi herşeyi yapar hèr yaptıgı dogrudur benim dışarı çıkmam anneme gitmem herşey sorun olur çok bunaldım ama ne yapacagım bilmiyorum gerçekten

Neden aldatan erkege bu kadar ofkelisiniz? Dogasi geregi davrandigi icin mi?

Ben erkeklere " sopalik, dayaklik" gibi siddet yakistiran kadinlara hayret ediyorum. Cogunuz siddet goruyorsunuz ama erkege olan siddet mesru mu?

Esinden dayak yiyen bir yakinim vardi, adamin kollari mosmor darp izleriyle kapli ydi. Sirrini kimseye soyleyemeden vefat etti :'-(

O yuzden

Kadinlara oldugu kadar erkeklere karsi siddeti son derece onur kirici ve insanlik disi buluyorum.
Siz hiç damdan düşmemişsiniz sanırım.

Erkekler evlenilecek kızlarla evleniyor(!) ve eğlenilecek kızlarla eğlenmeye devam ediyor.
Aslında eğlendiği,yanında mutlu olduğu kızla evlenmek istiyor ama aile ve toplum baskısı hanım hanımcık,evimizin kızı görünümlü kızla evlenmeye mecbur bırakıyor.
Kadınlar ise sevilmediğini veya başka bir kadının sevildiğini bile bile başka bir kadına hisleri olan o adamı kendine sadık bir koca yapmaya çalışıyor,doğuruyor,çabalıyor,olduramıyor.
Erkeklerimizin daha cesur,kararlı ve karakterli; kadınlarımızın ise kendi değerinin farkında olan gururlu ve onurlu kadınlar olarak hayattaki yerini alması lazım.

Nasıl ayrılım ki eşimden korkuyorum ve ayrıca yapacaklarını düşünemiyorum bile çocuklarım var hamileyim napabilirim ki artık umursamıyorum çünkü olan sadece bana oluyor üzülen ben oluyorum benim herşeyime karışır herşeyde sorun çıkarır kendi herşeyi yapar hèr yaptıgı dogrudur benim dışarı çıkmam anneme gitmem herşey sorun olur çok bunaldım ama ne yapacagım bilmiyorum gerçekten
Çocuklarınız var birde hamilesiniz ? Neden sizi mutsuz eden bir hayata yeniden hamile kalarak onlarıda ortak ediyorsunuz. Çok bilmişlik yapmış olmayım ama bari hamile kalmayın bu adamdan.

Erkekler evlenilecek kızlarla evleniyor(!) ve eğlenilecek kızlarla eğlenmeye devam ediyor.
Aslında eğlendiği,yanında mutlu olduğu kızla evlenmek istiyor ama aile ve toplum baskısı hanım hanımcık,evimizin kızı görünümlü kızla evlenmeye mecbur bırakıyor.
Kadınlar ise sevilmediğini veya başka bir kadının sevildiğini bile bile başka bir kadına hisleri olan o adamı kendine sadık bir koca yapmaya çalışıyor,doğuruyor,çabalıyor,olduramıyor.
Erkeklerimizin daha cesur,kararlı ve karakterli; kadınlarımızın ise kendi değerinin farkında olan gururlu ve onurlu kadınlar olarak hayattaki yerini alması lazım.
Canimelllerine saglik hakketen ne kadar guzel bir konuya degindin bende buna inaniyorum aslinda erkekler yaninda mutlu olduklari kadini istiyorlar cesareti olan evleniyor cesareti olamayansa aileainin istedigi bir profilde kiz bakiyorlar ve evleniyor ne yanlis cok uzuluyorum bu duruma sonra yok kocam neden ilgi gostermiyor yok neden sevmiyor diyoruz.biz kendi evlatlarimizi guzel yetistirwlim onlari bir kaliba zorlayarak o hayati yasatmayalim istedikleriyle evlensinler dogru yanlisi tabi soyleyelim ama mutsuz bir hayatada suruklemeyelim

Çocuklarınız var birde hamilesiniz ? Neden sizi mutsuz eden bir hayata yeniden hamile kalarak onlarıda ortak ediyorsunuz. Çok bilmişlik yapmış olmayım ama bari hamile kalmayın bu adamdan.
Kocasını kendine bağlamak için çocuk yapıyordur yoksa bilmiyor mu kendisi de demiş işte adamın ne mal olduğunu

umarım aldatılmazsınız. ben aldatılmadan önce sizin gibi düşünüyordum. basına gelince bütün düşünceler

Okurken ben bile bunaldım umarım Allah bir çıkış yolu gösterir size.

Eşiniz mi aldatıyor?
Cidden ben de anlayamıyorum insanlara ne oldu?
Çok doyumsuz oldular, çok ahlaksız oldular. Her şey bu kadar çabuk ulaşılır olduğu için mi böyle gerçekten?
Ya da daha önceden de vardı ama duymuyor muyduk?
Ne denir Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Eminim çok acı bir şeydir aldatılmak.
Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bence böyle. Artık teknoloji sayesinde her şeye ulaşılabiliyor. Çok değil bundan on sene önce akıllı tel yoktu. Eşin iş toplantısı diye gitse orada bir halt yese bulması daha zordu. Şimdi Whatssappı ,hareket dökümü...bir sürü şey var. Böyle bir çağda aldatmak için cidden adamın salak olması lazım. Eninde sonunda ortaya çıkacak çünkü.

Yorum yaptığınız her konuda bu kadar sivrilmek zorunda mısınız?

Ayrıca..
Bir gün erkeğiniz "doğası gereği" sizi aldatırsa sakın ayrılmaya filan kalkmayın ki bu sözünüzü yutmuş olmayın e mi.

"Sivrilmek" ne demek, hic anlamiyorum ne dediginizi.

Evet dogasi geregi aldatti.

Zaten bu kaniya oradan vardim. Aptal degilim.

Back
X