aldatılan ve bunu atlatan kaç kadın var

• Konu Sahibi Konu Sahibi ubo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız zaten iki tane yapmışsın ne yapacan bir çocuk daha değil 2 sene 10 yıl geçsin isterse çıldırma hamileydin aldatıldıgında en savunmasız zamanımızda yedik biz bunlardan darbeyi valla annem derdi kocalar karılarını en cok hamileyken aldatır diye valla doğru demiş karı ben bir daha öyle göbeği şiş onun gözünün önünde dolanmam asla asla

kız zaten iki tane yapmışsın ne yapacan bir çocuk daha değil 2 sene 10 yıl geçsin isterse çıldırma hamileydin aldatıldıgında en savunmasız zamanımızda yedik biz bunlardan darbeyi valla annem derdi kocalar karılarını en cok hamileyken aldatır diye valla doğru demiş karı ben bir daha öyle göbeği şiş onun gözünün önünde dolanmam asla asla

bu hamileliğimde yaşadıklarımı asla unutmayacagımı zerre kadar çocuk yapma hamilelik hevesimin kalamdıgını asla istemediğimi söylediğimde bir daha asla yapmama el üstünde tutarım seni eskiyi bırak oglumuz büyüsün yaparız diyor çok bekler çokkkkkkkkk....

Böyle bir aile tanıyorum.
Yazık ki unutulamıyor.Ayrılmadılar ama evlilikleri kağıt üzerinde.
Sevgi yok saygı da yok.Bu durum çocuklara da yansıdı.Sık sık çocukların yanında babadan ağza alınmayacak laflarla bahsedildi.
Sürekli didişme didişme didişme.Sonuç yok.
Çocuklar büyüyorlar,sorunlar bitmiyor.En son büyükleri sinir krizi geçirmiş ''Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz?Amacınız ne?'' diye.
Bu hiç kolay değil.
Allah yardımcınız olsun.

Böyle bir aile tanıyorum.
Yazık ki unutulamıyor.Ayrılmadılar ama evlilikleri kağıt üzerinde.
Sevgi yok saygı da yok.Bu durum çocuklara da yansıdı.Sık sık çocukların yanında babadan ağza alınmayacak laflarla bahsedildi.
Sürekli didişme didişme didişme.Sonuç yok.
Çocuklar büyüyorlar,sorunlar bitmiyor.En son büyükleri sinir krizi geçirmiş ''Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz?Amacınız ne?'' diye.
Bu hiç kolay değil.
Allah yardımcınız olsun.

bizim evliliğimiz bu derece degil eşim bana karşı eskisinden saygılı sevgili dim neye yararsa bende çok ileriye gidecek sözler sarfetmedim oda bunu fark etti ve bana bi,rgün dediki ..
beni affedip birde bana karşı saygını hörmetini gördüğümde daha çok eziliyorum seni daha çok seviyorum kat kat demişti..
hııı hiç mi kavgamız olma oldu çok oldu ama sözler boyutu aşmadı sınırlıydı öfkemi kustugum anlarımda bile çok aşagılayıcı olmadım çocuklarım için ve tekrar deneyeceksek aradaki saygının tamamen kalkmaması için kendimi ne kadar tutabildiysem okadar tuttum şimdide pek konuşmuyorum suratta asmıyorum ama orta derecedeyim ne çok soguk ne çok düşkün ama sogudugumu hissettiğimde korkuyorum ozaman işim daha zor olur diye

valla ben çok saygısızım elimde değil onu saygıdeger bir insan olarak görmüyorum geçen dedimki valla dediğime bende gülüyorum sonra "Her geçen gün senin g...zekalı bir insan oldugun kanaatine daha çok varıyorum" dedim hiç sesini çıkarmıyor ayıp ama benim dediğimde biliyorum ama onun yaptıklarıda çok ayıptı :52:

valla ben çok saygısızım elimde değil onu saygıdeger bir insan olarak görmüyorum geçen dedimki valla dediğime bende gülüyorum sonra "Her geçen gün senin g...zekalı bir insan oldugun kanaatine daha çok varıyorum" dedim hiç sesini çıkarmıyor ayıp ama benim dediğimde biliyorum ama onun yaptıklarıda çok ayıptı :52:[/Q

7 sene lik evliliğimizde asla bu tür kelimeler kullanmadım bu olayda bile kullanmadım öfkemi belirttiğim sözler sınırlıydı her söz hak ettmişti ama yapamadım varsın o kendinden utansın..
senide taşırmış ki sende tutamayıp söylemişsindir benim kaynanamın bir sözü vardır bna dert olacagına söylerim karşımdakine dert olsun derdi.. :)) bu olaydan öncede ondan az çekmedim off hangi birini yazyım şimdi hepsini allaha havale ediyorum

kız bu 2011 yılı varya benden ömrümü aldı ömrümü valla ya resmen dengem bozuldu hamile oldugumu öğrendim sevinemeden annemle babam boşandı sonra babam sen bizi ayırdın dedi beni evlatlıktan reddetti hamileyim bir sürü ağladım sonra namuslu haysiyetli şerefli kocam beni aldattı aylarca agladım annanem kanser oldu canım ona ağladım doğurdum haysiyetli kocam lohusa sendromuna girdi psikolojisi bozuldu beni istemedi aylarca anamın evinde süründüm boşanma davası açtım ta gözü korktu yalvar yakar gri dönderdi üstüne canım teyzem anne yarısı çok severim kalp krizi grirdi ölümden döndü offffffffffff bu yıl felaketler yılıydı valla bunada şükür daha kötü şeyler olmaz inşallh:18:

inşallah sen aldatılmazsın canım benim evliliğin yeni hep yeni kalır inşallah

canım umarım bir daha hiçbi kadın aldatılmaz ama nefis işte Rabbim şaşırtmasın diyelim.

işte bundan çok korkuyorum biz birbirimize karşı saygısız konuşmuyoruz bana en büyük saygısızlıgı yaptı ama ben aşagıamıyoruz okdar yüz göz dönemini geçtik şimdi saygılıyız ama sevgim çok azaldı kırıntıları kaldı onu affedemeyipte böyle sevgisizce davam etmekten korkuyorum :((((((

canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki.yani şöyle düşünerek te kendini bi nebze olsun iyi hissedebilirisn:ayrıldığında daha mı mutlu olacaksın acaba?çocuklara hem anne hem de baba olmak çok zor.ayrıca iki çocuğunun olması ve erkeklere güvevninin azalmış olması sebebiyle muhtemelen yeni bi evlilik düşünemeyeceksin.ileride çocukların kendi düzenlerini kurduğunda yalnızlık şu anki acılarından daha fazla canını acıtabilir.affetmek büyüklüktür.eşin zaten hatasının farkında ve bir daha yapmayacağına söz veriyor.bir anlık gaflet işte.inşallah en kısa zamanda yaralarınızı sarar,mutlu mesut hayatınıza devam edersiniz.:16:

çok kötüdür biz kadınlar ne hissediyorsak onlar bunun on kat fazlasını hissediyorlardır eminim .çok yakınımda biri vardı yani bir ucu eşimin ailesinede dayanıyordu adam ve karısının kendisini aldattıgını öğrendi adam seviyordu karısını affetti ama kızlar oda aynı bizim gibi çıkmaza girdi bir çok kadın yuvasını kurtarmak için çocuk yapar ya o adamda bebek diye tutturdu kadın bebeğiyle ilgilenir o adamı unutur diye kadın bebeği yaptı adamın dediği gibi oldu herşey ama adamın içinde o yara hiç geçmedi şimdi karısnı aldatıyor ne saçmalık sevmiyorda unutamadı ihaneti atlatamadı .yaptıgı çocukta cabası, istemiyor kadını bu sefer roller değişti şimdi kadın yuvasını kurtarabilmek için çabalıyor falcılara gidip muskalar yaptırıyor aman neler neler ama adam konuştugunda sende beni aldatmadınmı deyip yüzüne vuruyor kadının verdiği cevapsa benimki sadece hoşlanmaydı eli elime değmedi .aslında bu kadar kötü yaralar almış bir evlilik nasıl yürür yada yürürmü ama oluyor işte bazen ayrılık bunların hepsini yaşamaktan daha zor geliyor

burada esimi aldattim konusu acmak yasak....yani öyle diye biliyorum,cünkü ahlaki yönden uygun degil diye....

ama eger yasak olmas acacak kisilerde olur bu tür konular.

merhaba hanımlar;başka bir konu başlığında da bu konuyla ilgili yorum yapmıştım.ama yeni bir sayfa açılmış.buraya da bişeyler yazmak istedim.Aldatılmak bayan için de erkek için de kabullenmesi,atlatılması zor bir durum.herşey bizler için sonuçta.olmaz dediklerimiz bile oluyor çoğu zaman.ama şu da bir gerçek ki hayatta herşey unutuluyor ya da hafifliyor.insan psikolojisinde bir tramvanın atlatılması yani yaşanan olayın sıcaklığının ilk andaki gibi olmaması 7 aylık bir zaman alıyormuş.yani unutulmuyor ama hafifliyor.sonuçta bir şans veilerek yeniden devam ediliyor ki karşıdaki insana güvenildiğinin göstergesidir.tabi ki kuşkular,şüpheler,acabalar olacak ama onlarda atlatılıyor.çoğu yazı da eşim çok pişman,hatasını anladı vs yazılıyor ki bu çok güzel birşey.en azından hala yaptıkları acizliği savunmuyorlar.bir söz duymuştum sizinle de paylaşmak istedim.'en iyi eş aldatan ve pişman olan eşmiş':)))tabi bu işin şakası.Allah kimseye yaşatmasın.evet anlıyorum kabul ediyorum.affediliyor ama içteki acı bitmiyor.ama herşey insanın beyninde bitiyor.tabiki psikolojik destek almak önemlidir fakat kendi beyninizde bunu bitirmediğiniz sürece bu sadece olayın acısını ertelemek olur.yüzleştiniz ve ne büyük erdem ki affettiniz.bundan sonrasında yapılması gereken artık konuyu açmamak.sadece eşe değil kendinize bile aşmamak.o saçma sapan anı ya da o basitliği basit insanı düşünmek canlandırmak aklınıza getirmek sonrasında kendinize acı çektirmek...sizden önemli mi bu???inanın o kadar kötü olaylar varki yaşadıklarınız hafif bile kalır.neler duyuyoruz,görüyoruz.malesef annelerimizin döneminde kalan ahlak,sabır kalmamış.şimdi en ufak bişeyde bunaldım,sıkıldım,bunalıma girdim,üstesinden gelemiyorum,çevrenin laflarına kandım...bunlar bahane edilerek yanlışa yöneliniyor.malesef hazırcı bir jenerasyon olmamızın sonucu bu.yaşadıklarınızı sadece kendi başınıza gelmiş gibi düşünmeyin çok daha kötüleri var bunları düşünün.herkesin acısı kendisine tabiki ama emin olun ne kadar aciz,çaresiz insanlar var.aldatıldığı halde eşleri anlayış göstermiyor değer vermiyor çekiyorlar hala.olumsuzlukları düşünmekten vazgeçin artık.sürekli kafanızda kurmayın.son bişey belirtmek istiyorum bu kadın için de erkek geçerli.bir programda dinlemiştim mantıklı geldi bana da.bir sofra düşünün tatlı,tuzlu,ekşi herşey var ve tıka basa yediniz.sonrasında eşler diyor ki benim için bir çatal daha alır mısın?ama o son çatalı alacak yer olmadığı için geri çevrilir.eşlerin birbirine olan bağlılığını sağlamak da böyledir.kadın-erkek birbirini her anlamda,konuda doyurursa başka şeye yönelme olmaz.

eskiden bende hep aldatılırsam bir dk durmam evliysem bosanırım sevgilim yapmıssa terkederim derdim hatta barısanlarada kızardım ama insan bir takım sorunlar yasayınca iliskilerinde anlıyorki hic yapmam dedigi seyleride yapabiliyor o yuzden aldatılan kadınların bir sans daha vermek istemelerini anlaybiliyorum unutulurmu unutulmazmı bilemem ama zor bir durum oldugu kesin yasamadan anlamal imkansız o psikolojiyi

burada esimi aldattim konusu acmak yasak....yani öyle diye biliyorum,cünkü ahlaki yönden uygun degil diye....

ama eger yasak olmas acacak kisilerde olur bu tür konular.

canım zaten kimse eşimi aldattım demiyorki

-Kadın kadın olursa aldatılmaz! mış ta mış..neleri var aldatan kimler aldatılmış..boynuzu taktığı kişi çokta güzel olmuyor aldatandan..(gözlemlerim)

-sonraaa biz kadınlar aldatsak erkekten ya dayak yeriz ya kurşun..
-eğer affeden kadın kadar erkekte olsa kocanı affettikten sonra kendini kötü hissetmezsin bu kadar.
işte enayilik sendromu burda devreye girer.

-bi kere kadın erkeğin evde ne kadar o.. su olursa olsun adamın yapacağı varsa yapıyor kardeşim yapıyor işte.bunu anlamayan zihniyet varsa zorla anlatamayız ya.illa başlarına mı gelmesi lazım,Allah göstermesin genede.

-ben temizliğime çok düşkünümdür.ev temizliği kendi temizliğim eşime ilgim vs vs.. ama ben eşime göz dağı vermesem oda aldatır.şimdi korkusu var mesela uzun süre bekar yaşamış şimdi arkasını toplayan yemeğini yapan önüne hazırlayan evi derleyen toplayan temizlik yapan ütüleyen biri var.o şimdi bu huzuru bozmak istemediği için yapacağı varsada bi kez daha düşünür ama düşünmezse beraber düşünmek zorunda kalıcaz.

-ama eşim beni aldatsaydı ve öğrendiğimi anlayınca mahcup olsaydı ona tek kelime etmden affedeceğim varsa tabi yola devam ederdim.çünkü bu konuyu konuşunca tartışınca ve ayrılmayınca bana kalırsa bi şans daha vermiş oluyoruz.ama eğer kendimi tutamayıp konuşmuş bağırıp çağırmışsam gene ayrılmayı düşümüyorsamda,biraz zaman geçtikten sonra karşıma alır konuşurum.

-sen benim güvenimi sarstın,arada bir çocuk var.sanmaki hiç ayrılmam bi daha yakalarsam ayrılırım.bu sana çocuğum için verdiğim şanstı ikincisi kendim için böyle bir şans asla düşünmem derdim.ikincisi benden çocuk isteyen erkeğe bu sefer sen bakacaksan ben doğurma işini üstlenirim derdim.

-toparlıyorum şimdi anlatmak istediğimi:kendinizi enayi gibi hissetmeyin erkekler kadınlardan çok daha zayıf.onalrın üstünlüğü fiziki olarak bizden farklı.ama nefse sahip çıkma konusunda çok basitler.büyümeyen çocuklar ve bizde o çocukların bekçileriyiz malesef.ayrılınca daha iyisinimi bulucaz bence hayır.kadın erkeğini zamanla yontar ama bundanda nasibini alır diye düşünüyorum.benim affedici olmam olgunluğumdan ve asaletimden kaynaklanmalı.çaresizliğimden asla.erkeklere bu havayı vermeyin.aile değerlerine sıkı sıkı sarılmış güçlü bir kadın öğretici bir kadın gibi olun.ona her zaman isterseniz ayakalrınız üstünde kimseye muhtaç olmadan durabileceğinizi gösterin.o zaman ne kadar zayıf olduklarını göreceksiniz.zaten siz piştikçe bu olay unutulacak zamanla ve siz tam bir kadın olacaksınız zaten kadın olmak böyle birşey..

-kendinizi üzmek yerine kendinizi şımartın..

LÜTFEN ALDATILMAYANLAR YAZMASIN ( ben olsaydım boşardım ne çekecem) diye gelen mesajları istemiyoruz...

surada sorunları aşmaya çalışıyoruz destek istiyoruz .. bizi anlayanları bekliyoruz kendini bilmezler yorum yapmasın lütfennnnnnn

Tamam acınız büyük ama ön yargılı olmayın, herkesin herkese bir faydası dokunabilir. Kendi yaşamamıştır ancak çevresinden biri yaşamıştır. Bir arkadaşım böyle bir durumla hamileyken karşılaştı desteğimizle aştılar, barıştılar herşey normale döndü (tabi biz böyle sandık) aradan 6-7 yıl geçti eşi gene aldattı ve gene boşanmaya kalktı bu sefer boşandılar. Ancak diğer kadın hep arkadaşı taciz etti ve bu epey sürdü. Tabiki kız eşine her baktığında o anları hatırladı, kalben hiç affetmedi sırf oğlu uğruna katlandı ama salak gibi teslim oldu işi olmasına rağmen tüm parasını eşine ve kayınvalidesine yedirdi, kenara 5 kuruş koymadı. Şimdi ise eski eşi başka bir kadının oğluna babalık yaparken, bu oğlunu ablasının desteğiyle büyütüyor.

İster affedin, ister affetmeyin, ister boşanın, ister boşanmayın ama mutlaka geleceğinizi garantiye alın. İster bu hissettirerek yapın, ister hissettirmeden.

Son düzenleme:
bende aldatılıyorum ama hala vaz geçemiyorum eşimden neden bilmiyorum düşünemiyorum zaten ortada belki çokuk olmasa bir ihtimal ama

madem yorum istemiyosunuz Allah yardımcınız olsun demekten başka bi diyeceğim yok

-toparlıyorum şimdi anlatmak istediğimi:kendinizi enayi gibi hissetmeyin erkekler kadınlardan çok daha zayıf.onalrın üstünlüğü fiziki olarak bizden farklı.ama nefse sahip çıkma konusunda çok basitler.büyümeyen çocuklar ve bizde o çocukların bekçileriyiz malesef.ayrılınca daha iyisinimi bulucaz bence hayır.kadın erkeğini zamanla yontar ama bundanda nasibini alır diye düşünüyorum.benim affedici olmam olgunluğumdan ve asaletimden kaynaklanmalı.çaresizliğimden asla.erkeklere bu havayı vermeyin.aile değerlerine sıkı sıkı sarılmış güçlü bir kadın öğretici bir kadın gibi olun.ona her zaman isterseniz ayakalrınız üstünde kimseye muhtaç olmadan durabileceğinizi gösterin.o zaman ne kadar zayıf olduklarını göreceksiniz.zaten siz piştikçe bu olay unutulacak zamanla ve siz tam bir kadın olacaksınız zaten kadın olmak böyle birşey..

-kendinizi üzmek yerine kendinizi şımartın... kalıyıyorum canım...artık kendıme değer verme vaktı kendımı çooook seviyorum..şımarmakta benim işim zaten:52:bende mutluğu hak ediyorum hemde fazlasıyla..

bende affedenlerdendim. aldatmak nedir ya. başkasına kaydıysan benden vazgeçiceksiin saklamak niye.
gerizekalılar.
bu konu açılınca heryerde aynı şekilde sinirleniyorum. belki unutucam ve çok mutlu olucam o kişiyle ama bu yaptıgını her zaman gerizekalılık olarak hatırlıcam.
erkekler güçsüz degil yüzsüzler. bide af diliyolar. tövbe yarebbim . neyse :@

Back
X