Aldatilan ve çocugu için evliligini yürütme karari alan bayanlar,eskisi gibi oldu mu hersey?

Canim arkadasim.sana uzucu birsey soyleyeyim.ama gercek.buna ister inan ister inanma.burun erkekler yaparlar ama cinsi beraberlik yasamadim derler.yattim kalktim mi diyecek.yakalandi ya bari cinsi beraberligi inkar edeyim derler.sanki o zaman affedilir bir seymis gibi.ben de senelerce kendimi boyle kandirdim.asla ihanet unutulmuyor.seneler gectikce senin psikokojin bozuluyor.surekli takip etmeye basliyorsun.takip ettikce hasta beyinli oluyorsun.takip ettikce birsey yakaliyorsun ve hep ayni savunma.benim bir iliskim yok.o zaman ne diye yazisiyorsun.erkek eger sonunda s.x yoksa asla hicbir kadinla duygusal yazismaz.allah yardimcin olsun.umarim benim durumuma dusmezsin.cunku esim bana kafayi yedirtti

Canim arkadasim.sana uzucu birsey soyleyeyim.ama gercek.buna ister inan ister inanma.burun erkekler yaparlar ama cinsi beraberlik yasamadim derler.yattim kalktim mi diyecek.yakalandi ya bari cinsi beraberligi inkar edeyim derler.sanki o zaman affedilir bir seymis gibi.ben de senelerce kendimi boyle kandirdim.asla ihanet unutulmuyor.seneler gectikce senin psikokojin bozuluyor.surekli takip etmeye basliyorsun.takip ettikce hasta beyinli oluyorsun.takip ettikce birsey yakaliyorsun ve hep ayni savunma.benim bir iliskim yok.o zaman ne diye yazisiyorsun.erkek eger sonunda s.x yoksa asla hicbir kadinla duygusal yazismaz.allah yardimcin olsun.umarim benim durumuma dusmezsin.cunku esim bana kafayi yedirtti

Haklisiniz,unutulmuyor ihanet,sineye cekilmesi en agir darbe bana göre.Cinsel birliktelik yasamadiklarina adim kadar eminim,yazismalarindan da belli.Sôyle diyeyim,esim bir önceki yazismada konuyu acmis,ben tam ikinci yazismalarinda yakaladim.Cünkü soruyordu,son muhabbetten sonra ne düsündün hakkimda falan.Allahim o kadar büyük ki,eger o gece merak edip de hesabina girmeseydim,belki de hic bir zaman ögrenemeyecektim.Yada geri dönüsü olmayan bir noktada ögrenecektim.Ama bu bile yetti senelerce insaa ettigim güveni,sevgiyi,saygiyi yerle bir etmeye.Simdi hersey sil bastan.Sevgi olmasa bile güven yeterdi ama o da yok.
Sizin durumunuza da cok üzüldüm.insan birebir yasayinca anliyor bunu yasayanlarin halinden.Ama sunu anladim ki,onsuz da yasayabilirim!Kendime yeni bir hayat kuracak gücü buluyorum kendimde.Belki Avrupa'da olusum ve ailemin burada olmasindan güc buluyorum.Imkani olmayip gidecek yeri olmayan ve buna katlanan kadinlarin halini düsününce de icim parcalaniyor.Esime ilk ve son bir sans veriyorum.Ya eskisinden daha sagdik olur,mutlu etmeye calisir,ben de unutmaya.Yada daha büyük bir hata yapar,beni kaybeder sonsuza dek.Allah sizin de yardimciniz olsun ne diyeyim.Sizinki fiziksel aldatmaysa kabullenmesi daha zor.Yillarca ayni yastiga bas koyuyorsunuz,sonra da o bedeni baskasiyla paylastiginizi ögreniyorsunuz.Hic bir kadin bunu haketmez!Sabredin,insaallah bir cikis yolu bulursunuz...

offfff. okurken bizi yerinize koydum söyleyecek kelime bulamıyorum.ben hergün eşimin facesine mailine hepsine bakarım. şüpelendiğiimden değil ona çok güveniyorum sizin gibi aynen. yani krndimden bile çok .ama böyle şeyler gördükçe korkuyorum istemeden. Allahım tez zamanda en hayırlı çözüme ulaştırsın herkesi yuvasına bağlı kalmasını sağlasın her zaman

ne kusuru kardeşim benim ya kelimelerine harfiyen katılıyorum .BİR ERKEK BİR KADIN ASLA ARKADAŞ OLAMAZ.kim ne derse desin uzak akrabalar bile buna dahil.ne benim ne onunkarşı cinsten arkadaşımız yoktur. birkaç gün önce eşim ilk defa kendi memleketinden ve galiba uzaktan akraba bir kıza doğum günü mesajı yazmıştı faceden. tevafuken farkettim .akşam soğuk davrandım öğrendiğimi anladı tek savunması kendimi mecbur hissettim çünkü o her doğum günümde yazar. kötü bir niyetinin olduğunu düşünmüyorum eşimin.ama kızlar ne kadar taviz verirseiz bunlar o kadar bunu kullanıyor. dinine son derece bağlı olan bile yapıyor bunu. umarım böyle şeyler bidaha yapmaz eşim

aynı benim halim ya son zamanlarda şüphelendiğiniz bişey mi oldu yazıları yakalamadan önce? size karşı davranışları nasıldı???

Eskisi gibi mutlu olmak mümkün değil.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
Ya unutacak ya ayrılacaksın. unutmadığın ortada. eziyet ediyorsun kendine resmen. gül gibi genç ve güzel karısı varken karısının biraz zorlasa annesi olacak yaşta bayanla hemde tanıdığınız bir bayanla yaptğı affedilir bir durum değil.
Elindeki genç bayanın kıymetini bilmiyor yazık heba oluyor zamanın böyle bir adamla..

aynı benim halim ya son zamanlarda şüphelendiğiniz bişey mi oldu yazıları yakalamadan önce? size karşı davranışları nasıldı???
Hayir,maalesef davranislarindan birsey hissetmedim,her zamanki gibiydik,ne cok yakin,ne cok uzak.Ben o gün onun hesabina girmistim,yegenleriyle yazisiyordu.Süpheden degil,meraktan girmistim.Ama bizimkinin yegeniyle konusmasi coktan bitmis de,o kadinla yazismaya baslamis bile.Sonuna kadar bekledim.Ondan sonra kiyametler koptu zaten...Yani her zaman süphe cekecek birsey olmayabilir.Ama ben daha cok basindayken yakaladim.Zaman gecseydi,o zaman belki daha cok belli ederdi.

Haklisiniz arkadasim ama,arada cocuk olunca olmuyor o kadar kolay.Bu affedilir degil tabiki ama bir de fiziksel beraberlik olsaydi geri dönüsü olmazdi o zaman.Affedilmiyor ama,cocugun icin bir sans veriyorsun.Isin tuhaf tarafi,hala seviyor beni.O kadini sevmediginden eminim.Erkekler böyle.Sevmese de duygusal birseyler paylasabiliyorlar.Kadinlar gibi degiller.

Canım demişsin ya hani aramızda 14 yaş var, genç bir eşi varken neden kendi yaşında biriyle aldattı diye. İşte neden tam olarak da aranızdaki 14 yaş. Çevremde tanıdığım kendinden yaşça çok büyük erkeklerle beraber olan, evlenen kadınların çoğunun başına aynı şey geldi. Bunun nedeni belki adamın yaşlılık kompleksi yapması, belki kendi yaşına uygun bir kadınla çok daha fazla ortak noktasının olması, bilemiyorum. Ama senin yerinde olsam hiç 'ben gencim beni aldatmaz' diye düşünme. Zaten artık düşünemezsin de, başına gelmiş bir defa. Otur eşinle bunun nedenleri hakkında konuş eğer evliliğine devam etmekte kararlıysan. Belki nedenlerini bulursan çözümünü de bulursun.

ne gibi şeyler konusmuslar canım ?

Aynen öyle.Sana tavsiyem hemen tepkini göster böyle durumlarda.Bizimki de öyleydi.Face de kimin dogum günü varsa yazardi.Buna akraba olanlarda olmayanlar da dahil.Ve ben bundan asiri rahatsiz olurdum.Bile bile yapardi.Sonu böyle oldu iste.Gercekten olmuyor.Düsünün ki,gecenin bir yarisi.Evli bir adam ve bir kadin.Adam o sirada esiyle olmasi gerekirken face basinda bir bayanla sohbette.Havadan sudan bile olsa,bu davranis o kadina kendini özel hissettirmez mi?Bak adam gecesini benimle sohbete ayirmis,demek ki bana deger veriyor demez mi?Ve sonunda duygusal bir bag baslamaz mi zamanla.Baska türlüsü olamaz,bu böyledir bana göre.Zaten bu sosyal paYlasim siteleri cogaldikca,ne kari koca arasinda muhabbet kaldi,nede baska birsey.Bizimki simdi girmiyor Face e falan.Bundan sonra istersen gir yine,sen bilirsin dedim.Mesaji aldi sanirim...

Evet,bu dediginizi bir arkadasim da söyledi.Ama eminim ki niyeti gönül eglendirmekti.Yoksa o kadin esimin dengi degil.Esimle konustum.Bir an seytana uydum diyor sadece.Seviyor musun dedim,gülüp gecti sadece.O kadina o kadar hakaret ettim yaninda ama hic savunma falan yapmadi.O kadin o yolun yolcusu,kocasina yazik,benimle yazisan,baskalariyla neler yapmaz falan dedi.

ne gibi şeyler konusmuslar canım ?
Aptal aptal seyler...Benim hakkimda ne düsünuyorsun demis bizimki,benden hoslaniyor musun falan.Kadin da yazmis,hadi seni cok seversem,ya özlersem,o zaman nasil görüsecegiz,sana güvenebilr miyim,falan...bundan biraz daha fazlasi da var.Ve isin en tuhaf kismi da,esim hatasini kabul ediyor ama bu adi kadin bana yazmis ki,BIZ KARDESCE YAZISTIK.Yabanci bir göz olarak soruyorum size,kardesce yazismislar da ben mi anlamamisim...Bir de demez mi ben bu hakaretleri haketmiyorum,biz birsey yapmadik.Aklimi bozacaktim o dönem.

Ben de cok güvenirdim.Böyle seylerin sakasini bile yapmazdik,güvenim o kadar tamdi.Sizin icinize vesvese vermek istemiyorum ama gözünüz de üzerinde olsun daima.Ona belli etmeyin fakat temkinli de olun.Ben kendimin bunu yasayacagini hic düsünmezdim.Simdi benim basima bile geldiyse,herkesin basina gelir gibi düsünüyorum.Biz o kadar severek evlendik ki,üzerime titrerdi,kiyamaz,bana bu aciyi yasatmaz dedim ama yanildim.Dilerim kims yasamaz bu tüf seyler!

Ne olursa olsun genç bir karısı olduğu için şükredeceği yerde böyle bir tavırda bulunması çok kırıcı..
Peki kadını öğrenince ne yaptınız? Kadın sizin öğrendiğinizi biliyormu

Ne olursa olsun genç bir karısı olduğu için şükredeceği yerde böyle bir tavırda bulunması çok kırıcı..
Peki kadını öğrenince ne yaptınız? Kadın sizin öğrendiğinizi biliyormu
Elbette kirici,orasi hic tartisilmaz zaten.Herseyden önce insanin kendine güveni kiriliyor,o basit kadinla kendimi kiyaslamak zorunda kaldim,ondan bir eksigim var mi diye,ama asla yok.O gün hesabina girdigimde esimin,tam da o sirada yazisiyorlardi.Önce inanamadim okuduklarima,saka yapiyorlardir dedim.Cünkü kadin akrabadan öte.Ama sonra anladim ki ciddi ciddi cilvelesiyorlar.O an kalbimin atislarindan yatak titriyordu resmen.Yazisma bitti,hesabindan cikti bizimki.Ben de iceriye gittim,direkt sordum:"Sen beni x.... Ile mi aldatiyorsun dedim.Önce inkar etti,yok nerden cikardin falan.Sonra ben sok gecirdigimi o an farkettim.Esime vurmaya gögsüne dogru vurmaya basladim,bir yandan da bagiriyorum tabi "Allah belanizi versin,bunu bana nasil yaparsiniz"diye.Sonra cocugum uyandi,esim kucagina aldi.Bak cocugumuz agliyor,korkuyor,lütfen kendine gel diye o da aglamaya basladi.Ama o anki soktan,resmen cocugumu görmüyordum.Kendimden gecmistim.Sonra cocuguma sarildim.Garibim gece boyunca uyanip uyanip agladi.Ona bunlari yasatmaya hakkimiz yoktu,ama oldu bir kere...Ben hemen o kadina hakaret ve beddua dolu bir mesaj yazdim.Sabah cevap yazmis,gayet normal bir sekilde.Canim sen yanlis anladin,biz sandigin gibi yazismadik.Senin kocan benim kardesimdir falan...O öyle yazdikca ben daha cok cileden ciktim.Hayatimin en kötü gecesiydi.Sirtimi yasladigim dag bir anda yikilmisti.Gecelerce agladim,sustum,kabuguma cekildim.Bir hafta sonra gül alip gelmis esim.Parcalayip cöpe attim.Onun aldigi nefes bile canimi yakiyordu.O gece onu öldürebilirdim ama Allah korudu.Simdi biraz daha sakinlestim.Kendime sunu söyledim.Ver ona ikinci bir sans.Ister degerlendirir,ister daha büyük bir hata yapar.Biliyor ki,en ufak yanlisinda ceker giderim.Kimse vazgecilmez degil bu hayatta.Bu telkinleri veriyorum kendime sürekli,daha rahatim.Bir pislik yüzünden hayatimi zindana cevirmeyecegim.O kadina da gerekli korkuyu verdim.Seni mahkemeye verecegim,o zaman kocan da dahil herkes ögrenecek dedim.O zaman öldürürler mi,babanin evine geri mi yollarlar bilmiyorum dedim.Heran duyulacak korkusuyla yasasin bakalim. Izine gittigimizde görecegim zaten.Düsünüyorum simdi,o zaman nasil daha da canini yakarim diye,o benim canimi öyle bir yakti ki...Icimi de size dökesim varmis heralde,hakkinizi helal edin,uzunca bir cevap oldu.Sevgilerle...

ne üzülüyorum böyle şeyleri okudukça bir bilseniz..babanın sürekli aldattığı bi ailede büyümüş biriyim şimdi nişanlıyım seneye evleneceğiz hayırlısıyla ama yazdıklarınız ailemde olanlar herşey bir araya geldiğinde ödüm kopuyor evlilikten aldatılmaktan ..küçüklükten beri yaşananlar öyle yer etmiş ki bilinçaltımda sevdiğimin beni yanıltacak hiçbir davranışı olmadığı halde sürekli herşeyi kontrol etmeye çalışıyor gibiyim sürekli birşey olacak da altüst olacakmış gibiyim..bir daha böyle birşeyi dilerim ki yaşamazsanız Allah korusun yaşarsanız sakın müsamaha göstermeyin herşeyden evvel çocugunuza yazık ilerde en sevdiğine bakarken acaba demesin..bençoğu zaman diyorum ki annem babamı keşke hiç affetmeseymiş

Güzel arkadasim;
Bu korkuyla yasarsan mutlulugun gölgelenir.Sen kalbini ferah tut,gecirdigin her güzel günün kiymetini bil.Bu zaman öyle kötü bir zaman ki,Allahin yasaklarina uymadigimiz sürece de daha kötü olacak.Allah bosuna yasaklamamis birbirine haram olan insanlarin bu derece yakin olmasini.Ne kadar benim icimde kötülük yok,niyet önemli deselerde insanlar,olmuyor,olmuyor....Annen de babani sizler icin affetmistir,belki gidecek yeri olmadigi icin,belki millet ne der diye düsünmüstür.Dilerim hersey sizin icin cok güzel olur.Mutlu,mesut,saadet dolu bir yuvan olur...

ben de babası annesini fiziki olarak aldatmış yeni evli biriyim.belki de bu yüzden kaç seneden beri ne olursa olsun telefonunu facesini twitterinı hepsini karıştırma huyumdan vazgeçemiyorum. çünkü biz O'na da çok güveniyorduk kördük olanları .Kardelen3201 senn benle eşimin de eşin(üzerine titremesi ,aşkınız,..)çok benziyr .bu arada çok daha hafif şeyler bekliyordum o yazışmalarda şok oldum ya ve çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…