Aldatilan ve çocugu için evliligini yürütme karari alan bayanlar,eskisi gibi oldu mu hersey?

ben zaten hafif olan kismini yazdim yazismalarin canim!Zavalli annene de üzüldüm,neler hissetmistir kim bilr...Ben de esimin hesabini sadece meraktan acardim,kontrol etmek icin degil,GÜVENIYORDUM ya...Olan oldu artik,bununla yasamayi da ögreniyor insan.Simdi esim girmiyor artik hesabina,ben giriyorum hergün birsey yazan olmus mu diye.Siz de esinize cok belli etmeyin kontrol ettiginizi.Bu defa diyebilir,karim zaten bana güvenmiyor.bu erkekler bahaneye bakiyorlar ya hep.Yuvanizda mutluluklar dilerim

cümlemiz için inşallah..rabbim yardımcınız olsun...

şu erkekler kadar zavallı başka bir varlık daha görmedim şu dünyada. .hem evdekini kaybetmek istemezler hemde heyecanlarından geri kalamazlar..eminim ki şimdi bin pişman çünkü yakalandı..ya yakalanmasaydı ..o zaman ne olacaktı ..eminim ki heyecanına devam edecekti..yazık çok yazık ..olan yine kadına oluyor işte..yine o düşünüyor çocuğunu yuvasını..acaba sen ona yapsan böyle birşeyi o affeder miydi çocuğu için bir sor bakalım ..sana verebilecek bir cevabı var mı..

Kesinlikle aldattı diye kestirip atın demiyorum, ortada çocuk var ve eşiniz çok pişman. Aldatma da sadece flörtleşme şeklinde.
Ama eşinizin kadın hakkındaki dedikleri çok kötü, benimle yazışan başkasıyla neler yapmaz demiş, e o zaman eşiniz de onunla yazışmış, başkalarıyla fırsat bulsa o mantıkla o da neler yapmaz. Yani eşinize göre bu flörtleşilen mesajlar bir yola sokmuş, yolun yolcusu olmuşlar... Bir insanın gerçek düşüncelerini kendisine benzer durumda olan kişilerin gelecekte neler yapacağına dair tahminleri ele verir.

Evet,su an bin pisman.Bu soruyu sordum ona,ben yapsam beni öldürürmüs...Ama erkekler ne yaparlarsa yapsinlar,yasamayi hak ediyorlar.Hem de hic birsey olmamis gibi..Erkekleri anlamak gercekten cok zor,nasil bir fitratlari var anlayamiyorum.

Dogru,zaten artik güvenim sifir...Su an cok pisman,ve ben hala anlayamiyorum..Benim esim nasil yapar böYle birsey hala .Wsdüsünüyorum.Zaten tek bir hatasina bakar,en ufak bir hatasini daha yakalarsam devam edebilecegimi düsünmüyorum.Hayatta kimse vazgecilmez degil.Eskiden olsa onsuz yapamam ölürüm derdim.Ama simdi daha serinkanliyim.Belki yalniz olmak ,guven duymadigin biriyle bir hayat gecirmekten daha iyidir.Bakalim zaman ne gösterecek!

Eskisi gibi olmuyor senin için içini yiyor adam rahat bir de eskileri açınca suçlu sen oluyorsun içimi Ateşle dağlasa canım ancak bu kadar yanabilirdi konuşmuyorsun kendini tutuyorsun tutuyorsun sonra en ufak şeyde bir bakıyorsun herşey kopmuş en başa dönmüşsün çocuk olduğu için ben de Evliliği bitirme taraftarı değilim ama hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. Unutamam ama alışırım belki diyorum

Ha ilk Başlarda evet dikkat ediyor pişman ya suçlu ya sonra BAKIYOR sen normale dönmüşsün o da normal davranmaya Başlıyor halbuki içimde ne fırtınalar kopuyor haberi yok

İyi de siz kocanızda olan şeyi 7 milyarlık insan ırkına nasıl mal edebiliyorsunuz???
Hiç kusuruma bakmayın ama bence siz klasik aldatılan kadın psikolojisine girmişsiniz. Hatayı insan fıtratına, kadın erkek doğasına atarak eşinizin suçunu hafifletmeye çalışıyorsunuz kendi gözünüzde. Böylelikle yaptığı ahlaksılzığı hazmetmek kolaylaşıyor öyle değil mi? Benim de erkek arkadaşlarım var, kocamın suçunu hafifleteyim derken başka nasmuslu insanları zan altında bırakmayın lütfen. Yazdıklarınız erkek arkadaşı olan tüm kadınlar için çok kırıcı.

Senin icin başta çok üzülmüştüm ama
"Hadi erkeklerin fitratinda var aldatmak" dedin ya ...

İçimden bir ohhhhh...
Cekip iyi olmuş haketmiş boyle dusunen kadina hak dedim...

Erke

İçimden bir ohhhhh...
erkeklerin buna yatkın olması bilinen bir gerçek niye kadına bu kadar yükleniyorsunuz ki siz aldatılmamın ve bırakıp gidemememin ne demek olduğunu biliyor musunuz yaşadınız mı hiç. Kocasına da öfkeli affedemiyor ama bir kadın da hemcinsine bunu yapmamalı ya

Erkeklerin buna yatkin olmasi gibi birsey yok yapisinda rahat yetistiriliyorlar sadece sizin gibi kadinlarda erkektir fitratinda var suclu kadindir diye devam ettirirse bunu uzulemiyyyorummmmm

Erkeklerin buna yatkin olmasi gibi birsey yok yapisinda rahat yetistiriliyorlar sadece sizin gibi kadinlarda erkektir fitratinda var suclu kadindir diye devam ettirirse bunu uzulemiyyyorummmmm
Suçlu sadece kadın değil elbet önce erkek suçlu karısına çocuğuna saygısı yok demekki ama söylediğiniz şey de çok kırıcıydı. Ben asla burda erkekleri savunmuyorum

Suçlu sadece kadın değil elbet önce erkek suçlu karısına çocuğuna saygısı yok demekki ama söylediğiniz şey de çok kırıcıydı. Ben asla burda erkekleri savunmuyorum
Erkekte kadinda suclu yapilan sey etik degil kimsede aldatilmayi haketmez ben bayanin erkegin fitratinda var boyle bisey kadin niye ona uyuyor tarzi dusunce yapisindan dolayi tepkim budur begenen begenir

Başına gelince anlarsın.
Basima gelmez demiyorum oh iyi olmus aldatmis yaptigida iyi demiyorum dogru duzgun okumadan yorum yapip durmayin benide elli kere aciklamak durumunda birakmayin okudugunu anlama kabileti biraz.. benimde basima gelebilir etik degil saygisizca ama erkegin dogasinda bu var hadi yapiyoda kadin niye yuz veriyo yaklasimi yapan kadina uzulmuyorummmmm

İçimden bir ohhhhh...
Sizce erkeklerin aldatmaya kadinlardan daha yatkin oldugunu düsündügüm icin,aldatilmayi hak ettim mi? Sizin adalet duygunuz bu mu? Sedece yorum yazmak icin yazmissiniz,ama bos konusmussunuz?Siz benim neler yasadigimi biliyor musunuz da böyle konusuyorsunuz?Cocugu olan bir anne,evladini babasiz büyütmemek icin,kendini nasil feda eder onu da bilmezsiniz tabi...Evet ben de cok namuslu erkekler taniyorum,bütün erkekleri de ayni kefeye koymuyorum zaten.Ama siz nasil bir düsünceye sahipsiniz ki,bir insanin dünyalar basina yikilmisken bundan zevk alabiliyorsunuz,yaziklar olsun sizin zihniyetinize...Dilerim siz de yasarsiniz da bir gün,anlarsiniz!!!

bir aldatan bin aldatır..hele çocuk içinde hiç katlanma..ayrılınca çocuk yine babasını görüyor..böyle mutsuz aldatmalı bir ortamda büyümek daha kötü çocuk için..her çocuk babasına düşkündür..ya babası ölüpte birdaha geri gelmeyen baba için ne yapsın o çocuklar..

0
Evet ,ama bosanmis ailelerin cocuklari hep mutsuz bir cocukluk geciriyor ve ileride de mutsuz evlilikleri oluyor.en azindan benim simdiye kadar tanidiklarim hep böyleydi.Cocuguma bunu yasatmak istemiyorum.biz ne yasarsak yasayalim,ne ben ne de babasi ruh halimizi belli etmiyoruz.bu olaylar yasandiginda da,asla cocugumuza yansitmadik.Gittigi yere kadar devam.Allahtan hayirlisini diliyorum.ikinci bir sansi olmadigini biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…