- 5 Ağustos 2013
- 42
- 14
- 18
- Konu Sahibi Kardelen3201
-
ben zaten hafif olan kismini yazdim yazismalarin canim!Zavalli annene de üzüldüm,neler hissetmistir kim bilr...Ben de esimin hesabini sadece meraktan acardim,kontrol etmek icin degil,GÜVENIYORDUM ya...Olan oldu artik,bununla yasamayi da ögreniyor insan.Simdi esim girmiyor artik hesabina,ben giriyorum hergün birsey yazan olmus mu diye.Siz de esinize cok belli etmeyin kontrol ettiginizi.Bu defa diyebilir,karim zaten bana güvenmiyor.bu erkekler bahaneye bakiyorlar ya hep.Yuvanizda mutluluklar dilerimben de babası annesini fiziki olarak aldatmış yeni evli biriyim.belki de bu yüzden kaç seneden beri ne olursa olsun telefonunu facesini twitterinı hepsini karıştırma huyumdan vazgeçemiyorum. çünkü biz O'na da çok güveniyorduk kördük olanları .Kardelen3201 senn benle eşimin de eşin(üzerine titremesi ,aşkınız,..)çok benziyr .bu arada çok daha hafif şeyler bekliyordum o yazışmalarda şok oldum ya ve çok üzüldüm
cümlemiz için inşallah..rabbim yardımcınız olsun...Güzel arkadasim;
Bu korkuyla yasarsan mutlulugun gölgelenir.Sen kalbini ferah tut,gecirdigin her güzel günün kiymetini bil.Bu zaman öyle kötü bir zaman ki,Allahin yasaklarina uymadigimiz sürece de daha kötü olacak.Allah bosuna yasaklamamis birbirine haram olan insanlarin bu derece yakin olmasini.Ne kadar benim icimde kötülük yok,niyet önemli deselerde insanlar,olmuyor,olmuyor....Annen de babani sizler icin affetmistir,belki gidecek yeri olmadigi icin,belki millet ne der diye düsünmüstür.Dilerim hersey sizin icin cok güzel olur.Mutlu,mesut,saadet dolu bir yuvan olur...
Evet,bu dediginizi bir arkadasim da söyledi.Ama eminim ki niyeti gönül eglendirmekti.Yoksa o kadin esimin dengi degil.Esimle konustum.Bir an seytana uydum diyor sadece.Seviyor musun dedim,gülüp gecti sadece.O kadina o kadar hakaret ettim yaninda ama hic savunma falan yapmadi.O kadin o yolun yolcusu,kocasina yazik,benimle yazisan,baskalariyla neler yapmaz falan dedi.
Evet,su an bin pisman.Bu soruyu sordum ona,ben yapsam beni öldürürmüs...Ama erkekler ne yaparlarsa yapsinlar,yasamayi hak ediyorlar.Hem de hic birsey olmamis gibi..Erkekleri anlamak gercekten cok zor,nasil bir fitratlari var anlayamiyorum.şu erkekler kadar zavallı başka bir varlık daha görmedim şu dünyada. .hem evdekini kaybetmek istemezler hemde heyecanlarından geri kalamazlar..eminim ki şimdi bin pişman çünkü yakalandı..ya yakalanmasaydı ..o zaman ne olacaktı ..eminim ki heyecanına devam edecekti..yazık çok yazık ..olan yine kadına oluyor işte..yine o düşünüyor çocuğunu yuvasını..acaba sen ona yapsan böyle birşeyi o affeder miydi çocuğu için bir sor bakalım ..sana verebilecek bir cevabı var mı..
Dogru,zaten artik güvenim sifir...Su an cok pisman,ve ben hala anlayamiyorum..Benim esim nasil yapar böYle birsey hala .Wsdüsünüyorum.Zaten tek bir hatasina bakar,en ufak bir hatasini daha yakalarsam devam edebilecegimi düsünmüyorum.Hayatta kimse vazgecilmez degil.Eskiden olsa onsuz yapamam ölürüm derdim.Ama simdi daha serinkanliyim.Belki yalniz olmak ,guven duymadigin biriyle bir hayat gecirmekten daha iyidir.Bakalim zaman ne gösterecek!Kesinlikle aldattı diye kestirip atın demiyorum, ortada çocuk var ve eşiniz çok pişman. Aldatma da sadece flörtleşme şeklinde.
Ama eşinizin kadın hakkındaki dedikleri çok kötü, benimle yazışan başkasıyla neler yapmaz demiş, e o zaman eşiniz de onunla yazışmış, başkalarıyla fırsat bulsa o mantıkla o da neler yapmaz. Yani eşinize göre bu flörtleşilen mesajlar bir yola sokmuş, yolun yolcusu olmuşlar... Bir insanın gerçek düşüncelerini kendisine benzer durumda olan kişilerin gelecekte neler yapacağına dair tahminleri ele verir.
Ve nacizane bir tavsiye;
Bir erkekle bir kadin asla ama asla arkadas kalamiyor bence.Kendilerine bile itiraf edemiyorlar ama birbirleri tarafindan aranmak,sorulmak,düsünülmek heyecan veriyor iki tarafa da.Düsünün ki beni aldattigi kadin,dünya ahiret kardesimdir derdi hep...Ama olmuyor.Eger aralarinda kan bagi yoksa kardes baci falan olunmuyor.Bu zihniyete sahip insanlari anlayamiyorum.Bir kadin ve bir erkek birbirlerini seviyorlarsa baska birinin sevgisine ihtiyac duymamalilar bence.Esime asiktim ben,ve asla baska bir erkek arkadasima,onun dostluguna ihtiyac duYmadim.Aldatilmadan önce de aynisini savunurdum,simdi de.Esimi de hep uyarirdim bu konuda.Girme o siteye,yazisma,muhattap olma baska kadinlarla diye ama hep benim icimde kötülük yok,ben kendimi biliyorum derdi,gördük sonucu.Kadinlarin sezgileri o kadar güclü ki...Biraz uzun oldu,dert cok olunca...Kusura bakmayin!
Tabiki,yabanci olsa gidip o kadini parcalardim.Ama tanidik olunca,isin icinde aileler olunca yapamiyorsunuz,susup oturuyorsunuz benim gibi.Hadi erkeklerin fitratinda var,ya o kadina ne demeli? Insan utanir o mesajlara cevap verirken.Ben senin arkadasinin esiyim,bu yaptigin ayip demesi gerekmez miydi?Ama o da dünden raziymis...cok zor bir sinav dediginiz gibi...
erkeklerin buna yatkın olması bilinen bir gerçek niye kadına bu kadar yükleniyorsunuz ki siz aldatılmamın ve bırakıp gidemememin ne demek olduğunu biliyor musunuz yaşadınız mı hiç. Kocasına da öfkeli affedemiyor ama bir kadın da hemcinsine bunu yapmamalı yaSenin icin başta çok üzülmüştüm ama
"Hadi erkeklerin fitratinda var aldatmak" dedin ya ...
İçimden bir ohhhhh...
Cekip iyi olmuş haketmiş boyle dusunen kadina hak dedim...
Erkeklerin buna yatkin olmasi gibi birsey yok yapisinda rahat yetistiriliyorlar sadece sizin gibi kadinlarda erkektir fitratinda var suclu kadindir diye devam ettirirse bunu uzulemiyyyorummmmmErke
erkeklerin buna yatkın olması bilinen bir gerçek niye kadına bu kadar yükleniyorsunuz ki siz aldatılmamın ve bırakıp gidemememin ne demek olduğunu biliyor musunuz yaşadınız mı hiç. Kocasına da öfkeli affedemiyor ama bir kadın da hemcinsine bunu yapmamalı ya
Suçlu sadece kadın değil elbet önce erkek suçlu karısına çocuğuna saygısı yok demekki ama söylediğiniz şey de çok kırıcıydı. Ben asla burda erkekleri savunmuyorumErkeklerin buna yatkin olmasi gibi birsey yok yapisinda rahat yetistiriliyorlar sadece sizin gibi kadinlarda erkektir fitratinda var suclu kadindir diye devam ettirirse bunu uzulemiyyyorummmmm
Erkekte kadinda suclu yapilan sey etik degil kimsede aldatilmayi haketmez ben bayanin erkegin fitratinda var boyle bisey kadin niye ona uyuyor tarzi dusunce yapisindan dolayi tepkim budur begenen begenirSuçlu sadece kadın değil elbet önce erkek suçlu karısına çocuğuna saygısı yok demekki ama söylediğiniz şey de çok kırıcıydı. Ben asla burda erkekleri savunmuyorum
Başına gelince anlarsın.Senin icin başta çok üzülmüştüm ama
İçimden bir ohhhhh...
Basima gelmez demiyorum oh iyi olmus aldatmis yaptigida iyi demiyorum dogru duzgun okumadan yorum yapip durmayin benide elli kere aciklamak durumunda birakmayin okudugunu anlama kabileti biraz.. benimde basima gelebilir etik degil saygisizca ama erkegin dogasinda bu var hadi yapiyoda kadin niye yuz veriyo yaklasimi yapan kadina uzulmuyorummmmmBaşına gelince anlarsın.
Sizce erkeklerin aldatmaya kadinlardan daha yatkin oldugunu düsündügüm icin,aldatilmayi hak ettim mi? Sizin adalet duygunuz bu mu? Sedece yorum yazmak icin yazmissiniz,ama bos konusmussunuz?Siz benim neler yasadigimi biliyor musunuz da böyle konusuyorsunuz?Cocugu olan bir anne,evladini babasiz büyütmemek icin,kendini nasil feda eder onu da bilmezsiniz tabi...Evet ben de cok namuslu erkekler taniyorum,bütün erkekleri de ayni kefeye koymuyorum zaten.Ama siz nasil bir düsünceye sahipsiniz ki,bir insanin dünyalar basina yikilmisken bundan zevk alabiliyorsunuz,yaziklar olsun sizin zihniyetinize...Dilerim siz de yasarsiniz da bir gün,anlarsiniz!!!Senin icin başta çok üzülmüştüm ama
İçimden bir ohhhhh...
Evet ,ama bosanmis ailelerin cocuklari hep mutsuz bir cocukluk geciriyor ve ileride de mutsuz evlilikleri oluyor.en azindan benim simdiye kadar tanidiklarim hep böyleydi.Cocuguma bunu yasatmak istemiyorum.biz ne yasarsak yasayalim,ne ben ne de babasi ruh halimizi belli etmiyoruz.bu olaylar yasandiginda da,asla cocugumuza yansitmadik.Gittigi yere kadar devam.Allahtan hayirlisini diliyorum.ikinci bir sansi olmadigini biliyor.bir aldatan bin aldatır..hele çocuk içinde hiç katlanma..ayrılınca çocuk yine babasını görüyor..böyle mutsuz aldatmalı bir ortamda büyümek daha kötü çocuk için..her çocuk babasına düşkündür..ya babası ölüpte birdaha geri gelmeyen baba için ne yapsın o çocuklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?