aldatılana sevse aldatmazdı, 2. kadına karısını sevmese boşanırdı demek ...

meralkan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
63
50
8
33
aslında büyük bir dert değil ama bu forumda çokça rastladığım bu çarpıklık ilgimi çekti. aldatılan kadınlara hemen boşan seni sevse aldatmazdı deniliyor. 2. kadın bir konu açtığında sen karısını sevmiyor san sevmese boşanırdı kandırmayın kendinizi bırakın yakasını diyorlar.. bu çok çelişkili değil mi sizce de ? derdim tabi bu değil ama burada çok fazla vakit geçiriyorum ve söylenilen tavsiyeleri bir çok konuda dikkate alıyorum aslında çok da almamak gerekiyor sanırım.
derdime gelecek olursam bu ve bu gibi çarpıklıklar sizi de rahatsız ediyor mu ? :)

2. kadın bir konu açtığında sen karısını sevmiyor san sevmese boşanmazdı kandırmayın kendinizi bırakın yakasını diyorlar..

sevmese boşanırdı diyorlar..

Zaten böyle diyenlere ve kocam beni seviyor aldatsa da dönüp geldiği yer benim yanım diye kendini avutan ve erkeklere aldatmanın normal olduğunu düşündüren zihniyete hayranımdır...

pardon evet yanlış yazmışım düzelttim.. bence de doğrusu karısını sevse aldatmazdı demek. ama sevmese boşanırdı seni kandırıyorlar diyorlar. öte yandan aldatılan her kadına da boşan sevse aldatmazlardı diyorlar. tuhaf yani

Hayır beni rahatsız etmiyor. Her olayın kendi içinde ve kendi koşullarına bakılarak değerlendirildiğini düşünüyorum.

Ne alaka konunuz yahu anlamadım ben bu dert mi şimdi? konu açmış olmak için konu açıyorsunuz. Herkes kendi fikrini söyler size uymuyorsa o düşünceler uymuyordur yani siz kendinizde doğru olan yorumu yaparsınız kamuoyu yoklaması neden yapma ihtiyacı hissettiniz yani insanları rahatsız edip etmemesiyle niye ilgileniyorsunuz başka derdiniz mi yok. ikinci kadın mısınız yoksa aldatılan mı böyle bir soru sorduğunuza göre sayın yeni üye?

Evet beni de cok rahatsiz eden bi durum.
Aldatan kadin ikinci kadin hakkinda hakaret bile olmayan bir elestiri yazsa hemen kocani sucla 2.kadin sana sadakat yemini etmedi diyorlar.
2. Kadin konu actiginda ise etmedikleri hakaret kalmiyor.

Çelişki YÖK. İkisinide seviyor olamaz. Demek istedikleri bu sanırım. İki tarafından sevildiğine inanmıyorum ben.

Evet beni de cok rahatsiz eden bi durum.
Aldatan kadin ikinci kadin hakkinda hakaret bile olmayan bir elestiri yazsa hemen kocani sucla 2.kadin sana sadakat yemini etmedi diyorlar.
2. Kadin konu actiginda ise etmedikleri hakaret kalmiyor.
evet kesinlikle bu benim de çok dikkatimi çekiyor.

Benim fikrim de şu; eğer bir kadın aldatılıdysa boşanmalı ve ikinci kadın da evliyken kendisiyle karısını aldatmaya yeltenen adama hiç fırsat vermemeli.. Her iki durumda da kadın o adamı hayatından çıkarmalı.. Evli olduğunu bile bile ilişkisini belki boşanırlar safsatasıyla sürdüren kadın zaten gurursuz hem de iki kat bana göre..

adam ikisini de sevmiyor, çünkü temelde ikisini de aldatıyor, ama daha acı olan evdekinin durumu, o hem sevilmiyor hem de arkasından atıp tutan ve kendisini boynuzlayan adamın kirli donunu çorabını yıkayıp ütülüyor.
2. kadın ev azından sadece eğleniyor, adama hizmet etme derdi yok, parasını yiyip, biraz da yiyişip takılıyor işte adam 2. kadını sevdiyse evdekini boşuyor, sevmediyse ikisiyle de gününü gün ediyor.

Çelişki YÖK. İkisinide seviyor olamaz. Demek istedikleri bu sanırım. İki tarafından sevildiğine inanmıyorum ben.
ben de iki tarafında sevildiğine inanmıyorum ama 2. kadın konu açtığında gereksizce bir yuva kurtarma sevdası başlıyor burada sanırım herkes kendini aldatılan kadının yerine koyup cevap veriyor 2. kadına

Bana gore aldatan erkek karısını sevmiyordur + özsaygisi yoktur .

2. Kadın için eşinden bosanmayabilir , bosanadabilir. 2. Kadına aşık olmuş da olabilir, zaman geçiriyor da olabilir. Karisini sevmediği halde evlilik yürüten erkek cok. Ben 180 kişilik erkek öğretmen ağırlıklı bir okulda çalışıyorum. Gözü kası oynayan o kadar evli erkek var ki, bunlarin öncelikle kani bozuk+ karılarını da sevmiyorlar.

Karısını aldatan erkeğin durumu aynen şöyle şekerli şeyleri sevmem ama canım çekti bir pasta yiyeyim misali..
Aslında 2. kadını gerçekten sevse zaten boşanıp onunla evlenir ama napsın sevmiyorda canı çekiyor.

Kocanın bu can çekmesi durumunu değerlendirilirken ise boşan deniliyor.

Ne diyelim peki seviyor ama işte huyu bu aldatabilir mi doğru yorum bu mudur sizce. Ne saçma bi konu bu yahu. Her konu kendi içinde değerlendirilir böyle ona da şu diyorlar buna da aynısını diye bi şey mi olur

Aldatan erkeğin kimi sevdiği sevmediği çok mu önemli, buna mı takılıyorsunuz yani?
Aldatmış zaten isterse aşkından ölsün hangi taraf olduğu hiç önemli değil..

bende burada nasıl yorum yapılması gerektiğini dikte eden kadınlara bayılıyorum, bir konu da ben mi açsam acaba?

Aldatan erkeğin kimi sevdiği sevmediği çok mu önemli, buna mı takılıyorsunuz yani?
Aldatmış zaten isterse aşkından ölsün.
yok ona takılmıyoruz burada verilen tepkilere takılıyorum aslında konuyu dikkatlice okumadınız sanırım ya da kafanız dalgın biraz :)

Aslında ne demek istediğini çok iyi anladım. Ama konuya göre yorum yapıp sevilmiyorsun diyorlar. Ego tatmini diyeceğim ama olmayabilirde. Bir topa tutma merakımız olduğu kesin. Herkesin penceresi ayrı. Ama manzara aynı. Oda hem fikir olduğumuz konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…