olur mu dikte etmek filan yok yanlış anlaşmıyım ben sadece gördüğüm bir çelişkiyi dile getirdim
hayır işte doğru olan evet sevmiyor demek ama bi yandan da 2. kadına deniyor ki karısını sevmese boşanırdı ee ama öte yandan karısına da deniyor ki sevse aldatmazdı. her konu kendi içinde değerlendirilir ama hiç bir şart altında aldatan erkek sevmiyordur ..Ne diyelim peki seviyor ama işte huyu bu aldatabilir mi doğru yorum bu mudur sizce. Ne saçma bi konu bu yahu. Her konu kendi içinde değerlendirilir böyle ona da şu diyorlar buna da aynısını diye bi şey mi olur
Aldatilanda kadın aldatanda ışte butun mesele o sahsen ben aldatan kadına ayrıl diyorum ama bu tamamen evdeki kadını düşünerek değil 2.kadinida düşünerek söylüyorum tabiki en büyük haksızlık evli olana oluyor o evde kocam beni seviyor diye avunurken adam boynuzu takip dolaşıyor hemde kadının koynuna giriyorben de iki tarafında sevildiğine inanmıyorum ama 2. kadın konu açtığında gereksizce bir yuva kurtarma sevdası başlıyor burada sanırım herkes kendini aldatılan kadının yerine koyup cevap veriyor 2. kadına
tamam işte doğru olan da bu ama diğer yandan da ikinci kadına deniyor ki karısını sevmese boşanırdı.. bu çelişki işteama çelişki değil ki.. sevse aldatmazdı, rahatı kaçmasın diye de boşanmıyor.. her konu da kendi içinde farklı farklı zaten..
ben de iki tarafında sevildiğine inanmıyorum ama 2. kadın konu açtığında gereksizce bir yuva kurtarma sevdası başlıyor burada sanırım herkes kendini aldatılan kadının yerine koyup cevap veriyor 2. kadına
tamam işte doğru olan da bu ama diğer yandan da ikinci kadına deniyor ki karısını sevmese boşanırdı.. bu çelişki işte
Yok hayır okudum merak etmeyin:)yok ona takılmıyoruz burada verilen tepkilere takılıyorum aslında konuyu dikkatlice okumadınız sanırım ya da kafanız dalgın biraz :)
Çelişki değil, erkek hepsini farklı yönleriyle seviyor, karısının yemek yapışını sohbetini, sevgilisinin heyecanlandırmasını seviyor, iki kadını sevebildiği kadar seviyor ta ki biri beni aldatıyor musun veya sevgülüm karını boşa beni al diyene kadar, o anda sevgi kalmıyor tırsı başlıyor.tamam işte doğru olan da bu ama diğer yandan da ikinci kadına deniyor ki karısını sevmese boşanırdı.. bu çelişki işte
o zaten bir klasikBirde kv denin yapttiklarina yada onunla ilgili konulara olumsuz eleştiri yapilirken,kendi annesi soz konusu oldugunda kk üyeleri annecigin yazik uzme olsun diye bol tolerans gösteriyorlar.oda cok celiskili konular aradinda bence!
hiç böyle düşünmemiştim değişik bir bakış açısı :)Çelişki değil, erkek hepsini farklı yönleriyle seviyor, karısının yemek yapışını sohbetini, sevgilisinin heyecanlandırmasını seviyor, iki kadını sevebildiği kadar seviyor ta ki biri beni aldatıyor musun veya sevgülüm karını boşa beni al diyene kadar, o anda sevgi kalmıyor tırsı başlıyor.
Erkek bakış açısı böyle ama, sorarsanız erkek karısını sever, sevgilisi sorarsa sevgilisini de sever, birinde alışkanlıklar yaşanmışlıklar, diğerinde heyecanı tadar.hiç böyle düşünmemiştim değişik bir bakış açısı :)
Çelişki değil, erkek hepsini farklı yönleriyle seviyor, karısının yemek yapışını sohbetini, sevgilisinin heyecanlandırmasını seviyor, iki kadını sevebildiği kadar seviyor ta ki biri beni aldatıyor musun veya sevgülüm karını boşa beni al diyene kadar, o anda sevgi kalmıyor tırsı başlıyor.
Evde aşırı pohpohlanan erkekte aldatır, karısı gayet bakımlı, alımlı ve ilgili erkeklerde var aldatıyorlar, erkekler dediğiniz gibi sevgiye kadın kadar derin anlam yüklemez, kadın birine seni seviyorum dediğinde gönülden bağlanır, erkekse onu heyecanlandıran her kadın için beni seviyor musun sorusuna rahatça evet seviyorum der, heyecan var çünkü işin ucunda.Çok doğru :) Erkeklerin sevgi anlayışı kadınların ki gibi değil özetleHep söylüyorum erkekler 'sevgi ' kelimesine çok anlam yüklemiyorlar. Onlar için önemli olan keyif .. evde keyfi yoksa dışarı bakıyor . Dışarda keyfi bozulursa eve dönüyor.
Çünkü erkekler bebeklikten beri ayrı bir ilgi , saygı , sevgi görüyorlar..
Bi küfür edesim geldi erkeklere:)Çok doğru :) Erkeklerin sevgi anlayışı kadınların ki gibi değil özetleHep söylüyorum erkekler 'sevgi ' kelimesine çok anlam yüklemiyorlar. Onlar için önemli olan keyif .. evde keyfi yoksa dışarı bakıyor . Dışarda keyfi bozulursa eve dönüyor.
Çünkü erkekler bebeklikten beri ayrı bir ilgi , saygı , sevgi görüyorlar..
bu gerçeklik karşısında ağlayacağım şimdiErkek bakış açısı böyle ama, sorarsanız erkek karısını sever, sevgilisi sorarsa sevgilisini de sever, birinde alışkanlıklar yaşanmışlıklar, diğerinde heyecanı tadar.
İdare edebildiği noktaya kadar idare eder, sıkıştığı yerdeyse ya sonuna kadar inkar vardır ya da karısına affettirmek için elinden geleni yapar, bu sitede aldattığı kesin olan erkeklerin paşa paşa eşlerine dönüşlerine şahit olduk.
Yani aslında ortada bir çelişki yok, erkek alışkanlıklarından vazgeçmek istemez, alışkanlıklarını karısıyla yaşar, heyecansa yarıda kesilebilir belki sonra başka heyecan için eline fırsat geçer diye düşünür.
Geneli için demiyorum zaten, tüm erkekler böyledir demek hatalı bir yaklaşım olur, aldatan veya aldatmaya meyilli olan erkekler böyledir ama.bu gerçeklik karşısında ağlayacağım şimdi
amaa bence böyle yaşamayan ve böyle yaşamanın onursuz bir yaşam olduğunun farkında olan erkekler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?