aldatılana sevse aldatmazdı, 2. kadına karısını sevmese boşanırdı demek ...

olur mu dikte etmek filan yok yanlış anlaşmıyım ben sadece gördüğüm bir çelişkiyi dile getirdim

ama çelişki değil ki.. sevse aldatmazdı, rahatı kaçmasın diye de boşanmıyor.. her konu da kendi içinde farklı farklı zaten..

Ne diyelim peki seviyor ama işte huyu bu aldatabilir mi doğru yorum bu mudur sizce. Ne saçma bi konu bu yahu. Her konu kendi içinde değerlendirilir böyle ona da şu diyorlar buna da aynısını diye bi şey mi olur
hayır işte doğru olan evet sevmiyor demek ama bi yandan da 2. kadına deniyor ki karısını sevmese boşanırdı ee ama öte yandan karısına da deniyor ki sevse aldatmazdı. her konu kendi içinde değerlendirilir ama hiç bir şart altında aldatan erkek sevmiyordur ..

Aldatilanda kadın aldatanda ışte butun mesele o sahsen ben aldatan kadına ayrıl diyorum ama bu tamamen evdeki kadını düşünerek değil 2.kadinida düşünerek söylüyorum tabiki en büyük haksızlık evli olana oluyor o evde kocam beni seviyor diye avunurken adam boynuzu takip dolaşıyor hemde kadının koynuna giriyor

ama çelişki değil ki.. sevse aldatmazdı, rahatı kaçmasın diye de boşanmıyor.. her konu da kendi içinde farklı farklı zaten..
tamam işte doğru olan da bu ama diğer yandan da ikinci kadına deniyor ki karısını sevmese boşanırdı.. bu çelişki işte

Konuya göre yorum yapılıyor, kadın kocasının yaşattıklarını anlatıyor, sonuna beni aldattıyı iliştiyor, sadece aldatmaya bağlı olarak değil, yaşadıklarının tümüne göre seviyor ya da sevmiyor deniliyor. Karısını seven, görünürde el üstünde tutan, öğrenmesinden ödü kopan ,asla ayrılmak istemeyen ama aldatan erkekler var. 2. kadın gelip buraya evli adamla beraberim karısını boşamıyor yazıyor, nasıl 2. kadını seviyor olabilir? Adam kimi seviyorsa onunla kalır öyle değil mi? Sonuç olarak sadece aldatma üzerinden gitmiyor yorumlar.

ya ona bakarsan erkeğin elinin kiridir aldatır gözünü yum diyen de var,
arada çapkınlık yapmayan erkek yok boşver diyen de,
sevişmediyse aldatma saymayan da var, sadece seksi aldatma saymayan da,
binlerce kişi yorum yapıyor her konuya, aklınıza mantığınıza uyanı dikkate alır diğerlerini almazsınız olur biter.
2. kadına evdekini seviyor seni sevmiyor diyenlerle, aldatıla eşe aman bütün erkekler arada kaçamak yapar kırmızı gecelik giy eve bağla diyenler de aynı kadınlardır emin olabilirsin...

tamam işte doğru olan da bu ama diğer yandan da ikinci kadına deniyor ki karısını sevmese boşanırdı.. bu çelişki işte

yok ya o sevgi değil bence, ütümü yapan, yemeğimi önüme getiren biri var önümde bir de kendimi affettirdim mi oh bitti gitti işte diyor. bence aldatan adam gözden çıkartmıştır zaten karısını, sevmiyordur..

yok ona takılmıyoruz burada verilen tepkilere takılıyorum aslında konuyu dikkatlice okumadınız sanırım ya da kafanız dalgın biraz :)
Yok hayır okudum merak etmeyin:)
Çarpıklık, çelişkili yorum, çok da dikkate almamak gerek sanırım demişsiniz, ama her konu içinde yorumlanır.
Peki adatılan kadına ne diyelim aslında kocan seni seviyor, yanlışlıkla aldattı hem sevmeseydi seni boşardı mı diyelim?
Ya da 2. kadına evet seni seviyor, karısını sevse onu boşardı, aferin devam et mi diyelim?
Bence iki tarafı da sevmiyor aldatan erkek, karısını da genelde sevdiği için değil düzenini bozmamak için boşamıyor.

Evli, aldatan ve bosanmayan adam duzenini bozmak istemiyordur. Gomlegini utuleyen, onune sicak yemek koyan insani neden bosasin? Ustelik bana gore ozel yasam is hayatinida etkiliyor. Aldattigi icin is yerinde dedikodusu donen personeli mantikli patron calistirmak istemez cunku ister istemez o personele antipati duyulur, kutuplasmalara zemin hazirlanir. Yani erkegin isinden olma ihtimalide var.

Bosanmak istememenin sebebi sadece bunlar olmayabilir. Kimiside gonul eglendirmeyi erkeklikten sayar. 2.kadina guven duymakta zordur ayrica. Evli adamla beraber olmayı goze alan kadina nasil guvenip hayatını birleştirirsin?

İkisininde sonucu sevgisizlige baglaniyor

Birde kv denin yapttiklarina yada onunla ilgili konulara olumsuz eleştiri yapilirken,kendi annesi soz konusu oldugunda kk üyeleri annecigin yazik uzme olsun diye bol tolerans gösteriyorlar.oda cok celiskili konular arasinda bence!

Çelişki değil, erkek hepsini farklı yönleriyle seviyor, karısının yemek yapışını sohbetini, sevgilisinin heyecanlandırmasını seviyor, iki kadını sevebildiği kadar seviyor ta ki biri beni aldatıyor musun veya sevgülüm karını boşa beni al diyene kadar, o anda sevgi kalmıyor tırsı başlıyor.

Birde kv denin yapttiklarina yada onunla ilgili konulara olumsuz eleştiri yapilirken,kendi annesi soz konusu oldugunda kk üyeleri annecigin yazik uzme olsun diye bol tolerans gösteriyorlar.oda cok celiskili konular aradinda bence!
o zaten bir klasik

hiç böyle düşünmemiştim değişik bir bakış açısı :)

hiç böyle düşünmemiştim değişik bir bakış açısı :)
Erkek bakış açısı böyle ama, sorarsanız erkek karısını sever, sevgilisi sorarsa sevgilisini de sever, birinde alışkanlıklar yaşanmışlıklar, diğerinde heyecanı tadar.
İdare edebildiği noktaya kadar idare eder, sıkıştığı yerdeyse ya sonuna kadar inkar vardır ya da karısına affettirmek için elinden geleni yapar, bu sitede aldattığı kesin olan erkeklerin paşa paşa eşlerine dönüşlerine şahit olduk.

Yani aslında ortada bir çelişki yok, erkek alışkanlıklarından vazgeçmek istemez, alışkanlıklarını karısıyla yaşar, heyecansa yarıda kesilebilir belki sonra başka heyecan için eline fırsat geçer diye düşünür.

Çok doğru :) Erkeklerin sevgi anlayışı kadınların ki gibi değil özetle Hep söylüyorum erkekler 'sevgi ' kelimesine çok anlam yüklemiyorlar. Onlar için önemli olan keyif .. evde keyfi yoksa dışarı bakıyor . Dışarda keyfi bozulursa eve dönüyor.
Çünkü erkekler bebeklikten beri ayrı bir ilgi , saygı , sevgi görüyorlar..

Evde aşırı pohpohlanan erkekte aldatır, karısı gayet bakımlı, alımlı ve ilgili erkeklerde var aldatıyorlar, erkekler dediğiniz gibi sevgiye kadın kadar derin anlam yüklemez, kadın birine seni seviyorum dediğinde gönülden bağlanır, erkekse onu heyecanlandıran her kadın için beni seviyor musun sorusuna rahatça evet seviyorum der, heyecan var çünkü işin ucunda.

İkinci kadına "karısını sevmese boşanırdı" dan ziyade "adam olsaydı aldatmazdı" "adam olsaydı önce nikahlı eşinden boşanırdı" "insan olan kendi hemcinsine bunu yapmaz" "biraz edep ya hu" "erkeğin karısına sadakat yemini var erkek dikkat edecek"
gibi gibi yorumlar yapılıyor bence
sizin dikkatinizi "karısını sevmese boşanırdı" gibi talihsiz ve ezik psikolojiyle yapılan bir açıklama çekmiş :)

Bi küfür edesim geldi erkeklere:)

bu gerçeklik karşısında ağlayacağım şimdi
amaa bence böyle yaşamayan ve böyle yaşamanın onursuz bir yaşam olduğunun farkında olan erkekler de var

bu gerçeklik karşısında ağlayacağım şimdi
amaa bence böyle yaşamayan ve böyle yaşamanın onursuz bir yaşam olduğunun farkında olan erkekler de var
Geneli için demiyorum zaten, tüm erkekler böyledir demek hatalı bir yaklaşım olur, aldatan veya aldatmaya meyilli olan erkekler böyledir ama.

Aldatmayı düşünüpte eşinin karşına geçerek hayatım ben artık heyecan istiyorum, evliliğimiz boyunca bana yaptığın fedakarlıklar için teşekkür ederim, seni kandırmak istemediğim için ayrılmak istiyorum diyen kaç erkek var? Belki %1 geri kalan aldatma potansiyelliler gizli kapaklı aldatır, yakayı ele verince süt dökmüş kediye döner, ya valla billa arkadaşımın sevgilisi benle alakası yok der ya da yaptım yaptım ama bir sor niye yaptım sen yemeğe çok tuz katıyordun, anneme gidip gelmiyordun gibi bahaneler sıralayıp kadının kendini suçlamasını sağlayarak zeytinyağ gibi üste çıkar.

Bdvye göz atın aldatıldıklarını öğrenen kadınlar kendini suçlar, güzel hemcinsim senin ne suçun var, adam sen dünya güzeli de olsan aldatacaksa aldatıyor, eli rahat dursa ruhu kıpraşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…