Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim seni sevecek sana deger verecek birisi cikacaktir calisiyor musunKizlar aldTiliyorim galiba diye bi baslik acmistm evet yanilmamisim hemde ayni kadinla aldatiliyorum delil toplayip ni kac gune evden ayrilocam.yeni ogrendm kotuym cok hmde
Eski konuna baktim whatsapptan mi yakaladin.
Ilk aldattigi kadinla devam ediyor yani arsiz.
Bu sefer affetme kesinlikle.
Ve uzulmee degmezmis.. sukur et pislik herifin gercek yuzunu gordun.
Canim seni sevecek sana deger verecek birisi cikacaktir calisiyor musun
Canim seni sevecek sana deger verecek birisi cikacaktir calisiyor musun
Isin kamuda mi ozel mi demek istedigim evladinla kendine bakabilir misin eviniz var miSuan bebek var diye calismiyorm ama bi isim var calisirm yine delil icin bikacgun daha beklemem lazm nasl olck bilmiorm
Ozelde bakablrm yani ailemn durumuda iyiIsin kamuda mi ozel mi demek istedigim evladinla kendine bakabilir misin eviniz var mi
bence tüm delileri mahkemede kullanabileceginiz hale getirin ve mutlaka yedekleyin. Bosanma davasi actiginizda sürünsün pislik! Bir de aralarindaki tüm konusmalari bir kac gün kaydedin biriktirip kadinin kocasina gönderin hatta sadece kocasina göndermeyin kadini facebookda bulun tüm bu delilleri fake bir hesaptan tüm akrabalarina esine dostuna yollayin hatta kocaniza da aynisini yapin. Calistiklari yer varsa özellikle orada da ifsa edin görsün günlerini reziller!Gitmeden onu nasil rezil edim bisey soleyn butn kiyafetlerni kescm kadinn kocasna gtcm baska
Kizlar topladm delilleri ailem geldi aldi beni yoldayiz.ben iyi gorunuyorm ama degilm kizimi kucaama alamiyorm elim ayagm tutmuyor sanki
Evet ekran goruntusu kadinn kocasna da attim esimn ailesinedene yaptın delil olarak ekran görüntüsü mü aldın mesajların ?
Evet ekran goruntusu kadinn kocasna da attim esimn ailesinede
Insallah canim iyilesicezCanınızı hiç sıkmayın. Bundan sonrası için hayırlısı olur inşallah. Bebeğinizle mutlu bir ömür geçirin![]()
Yapicm kadin kapatti face instgram fln fotohraflari var yeni acicam ekliycem konusmalari.bence eşinizin arkadaşları, tanıdık tanımadık kim varsa gönderin bu konusmaları herkes görsün kocanızın rezilliğini
Ne yapti kadinin kocasi gorunce ne dediYapicm kadin kapatti face instgram fln fotohraflari var yeni acicam ekliycem konusmalari.
Isin ilginc olani adam sadece benm serefsz kocama nasi yaparsn gb bisi yazmis gidip vurmamis dovmemis o kadina bise olmadi en cok ona canim sikiliyorNe yapti kadinin kocasi gorunce ne dedi