Aldatildigim dogru

seswwww

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
44
9
1
35
Kizlar aldTiliyorim galiba diye bi baslik acmistm evet yanilmamisim hemde ayni kadinla aldatiliyorum delil toplayip ni kac gune evden ayrilocam.yeni ogrendm kotuym cok hmde

Eski konuna baktim whatsapptan mi yakaladin.
Ilk aldattigi kadinla devam ediyor yani arsiz.
Bu sefer affetme kesinlikle.
Ve uzulmee degmezmis.. sukur et pislik herifin gercek yuzunu gordun.

Gitmeden onu nasil rezil edim bisey soleyn butn kiyafetlerni kescm kadinn kocasna gtcm baska

Gitmeden onu nasil rezil edim bisey soleyn butn kiyafetlerni kescm kadinn kocasna gtcm baska
bence tüm delileri mahkemede kullanabileceginiz hale getirin ve mutlaka yedekleyin. Bosanma davasi actiginizda sürünsün pislik! Bir de aralarindaki tüm konusmalari bir kac gün kaydedin biriktirip kadinin kocasina gönderin hatta sadece kocasina göndermeyin kadini facebookda bulun tüm bu delilleri fake bir hesaptan tüm akrabalarina esine dostuna yollayin hatta kocaniza da aynisini yapin. Calistiklari yer varsa özellikle orada da ifsa edin görsün günlerini reziller!

Canim mahkemede alacagini al hayatina devam et dertsiz tasasiz kadin evliyse kocasinin bilmeye hakki var tabi ama mahkemede ogrensin bence

Kizlar topladm delilleri ailem geldi aldi beni yoldayiz.ben iyi gorunuyorm ama degilm kizimi kucaama alamiyorm elim ayagm tutmuyor sanki

Canınızı hiç sıkmayın. Bundan sonrası için hayırlısı olur inşallah. Bebeğinizle mutlu bir ömür geçirin :KK52:

Back
X