Yok aksine pek oynamaz ve hep ortadadır her an alır bakarımBirden bu kadar yüklenmee ,telefon sürekli elinde mi olur esınin
Biseyler bulunca dayanamıyosun iste...Hemen sormayıp biraz takibe alsaydın keşke.
Birazdan geldiğin de ne diym kafam beynim durdu sankiWhatsappdan bakmış ya da bir dönem yazıştılar kız rahatsız etmiş olabilir bir de bence aramalarda yoksa.
Daha önce o listeye baktigimda bostu yeni engellemiş ve eski sevgilisi ?burdan bi insanın aldattığını çıkaramazsınız.
benimde engelli listemde bi kaç numara vardır. (kaldırdım aslında) bu hayatıma girecek kişiyi aldattığım anlamına mı gelir.
Biraz daha izleyin bence ya bir şey yapmıyorsa o da var ben aldatıldığınızdan emin olamadım yazdıklarınızdan.Ha siz dersiniz hissediyorum ona bir şey diyemem tabii.Alenen bir delil bir şey yok.Birazdan geldiğin de ne diym kafam beynim durdu sanki
Simdi kalkıp kuzenini kovucam o olcakTelefona cia indirmek ne demek ben çok cahilim ya
Adamı büyük ihtimal rahatsız eden çağladır
Eşinle otur enine boyuna konuş göz dağı da ver ama fazlada hırpalama bence bu bir aldatma olayı değil sanki
Canım hem ben hem annem herkes hissediyoBiraz daha izleyin bence ya bir şey yapmıyorsa o da var ben aldatıldığınızdan emin olamadım yazdıklarınızdan.Ha siz dersiniz hissediyorum ona bir şey diyemem tabii.Alenen bir delil bir şey yok.
Gerçi yeni engellendi demişsiniz. Bilemedim artık aldatılıyorsanız hemen ortaya çıkar inşallah.Canım hem ben hem annem herkes hissediyo
İnşallah ya tek istediğim oGerçi yeni engellendi demişsiniz. Bilemedim artık aldatılıyorsanız hemen ortaya çıkar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?