Aldatıldığımdan şüpheleniyodum biseyler yakaladım

sevakcy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
550
262
103
Kızlar daha önce Aldatıldığımdan Şüphelendiği mi söylemiştim. Bugun esimin whatsaapına bakarken bide engellenenlere bakım dedim 4 tane engelli ve kayıtsız numara vardı. Dördünü de telefonuma kaydettim. Eşim annesigile gidince aradım. Numaranın 2 si kullanılmıyor 1i erkek 1i bayan sonra telefonuma cia yı indirdim kızın numarasını girdim çağla diye çıktı esim gelince cagla kim dedim gözleri ayrıldı ne çağlası nereden çıktı dedi cevap ver cagla kim dedim eski sevgilim dedi. Kuzeniyle birlikte gelmişler balkonda oturuyolar uzatamadim sonra vodofone self servisten aramalara baktim ama yok hiç konusmamislar birazdan gelicek ne diym akıl verin lütfen

Whatsappdan bakmış ya da bir dönem yazıştılar kız rahatsız etmiş olabilir bir de bence aramalarda yoksa.

Reactions: KV_
burdan bi insanın aldattığını çıkaramazsınız.

benimde engelli listemde bi kaç numara vardır. (kaldırdım aslında) bu hayatıma girecek kişiyi aldattığım anlamına mı gelir.

Telefona cia indirmek ne demek ben çok cahilim ya
Adamı büyük ihtimal rahatsız eden çağladır
Eşinle otur enine boyuna konuş göz dağı da ver ama fazlada hırpalama bence bu bir aldatma olayı değil sanki

burdan bi insanın aldattığını çıkaramazsınız.

benimde engelli listemde bi kaç numara vardır. (kaldırdım aslında) bu hayatıma girecek kişiyi aldattığım anlamına mı gelir.
Daha önce o listeye baktigimda bostu yeni engellemiş ve eski sevgilisi ?

Birazdan geldiğin de ne diym kafam beynim durdu sanki
Biraz daha izleyin bence ya bir şey yapmıyorsa o da var ben aldatıldığınızdan emin olamadım yazdıklarınızdan.Ha siz dersiniz hissediyorum ona bir şey diyemem tabii.Alenen bir delil bir şey yok.

Biraz daha izleyin bence ya bir şey yapmıyorsa o da var ben aldatıldığınızdan emin olamadım yazdıklarınızdan.Ha siz dersiniz hissediyorum ona bir şey diyemem tabii.Alenen bir delil bir şey yok.
Canım hem ben hem annem herkes hissediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…