Ne önerisi olabilir ki susup içinemi atacaksın bu seni bitirir başka bir işe yaramaz o yaptığıylamı kalacakArkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Aslinda özelimi paylaştığım için çok utanıyorum,ama inanın çok çaresizim.Çünki yardım isteyeceyim ne annem,ne kız kardeşim ne de bir yakın arkadaşım yok.32 yaşında ıkı çoxuk annesiyim.Ben bir süredir kocamın başka bir kadınla konuşmasını takip ediyorum.Aslında konuşma da deyil,düpedüz kocam kadınla sevgili olmak için kadına dil döküyor.Çık üzüyor bu beni,açıkca çık üzülüyorum,kendimi karanlık bir kuyunun içinde tıkılıp kalmış gibi hiss ediyorum.En zoru da bütün bu fırtınalar içimde yaşanırken belli etmiyorum kocama.Çünki bildiğimi bilirse boşanmamız şart.Aksi takdirde saygımı kaybederim .Ne olur bana öneride bulunun.
çocuklarım çok küçük,gidebileceğım bir ailem yok,çok gencim,korkuyorum(((Neden boşanmak istemiyorsun?
aslında maddi bakımdan ondan asılı değilim,onu uyardım bir kez,nasıl kurana yemin ettiyini bi görseniz...Boşanmaktan korktuğuna göre arkanda kimse yok, maddi bi güvencen yok..
Çok üzüldüm, ne yapılır ki bu durumda.. Kocana saygın ve sevgin kaldı mı?
O adamla nasıl kalıcaksın aynı evin içinde bilemedim.. Bence iş bulmaya çalış para biriktir yerini yap yavaşça..
aslında maddi bakımdan ondan asılı değilim,onu uyardım bir kez,nasıl kurana yemin ettiyini bi görseniz...
çocuklarım çok küçük,gidebileceğım bir ailem yok,çok gencim,korkuyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?