Bayanlar sizin fikrinize ihtiyacım var. Ben eşimin e-mail parolasını bilirim. O da benimkini bilir. Buğün başka bir şey bakmak için e_mailine açarken bir mail dikkatimi çekti ve açtım. Açınca eşim uygunsuz bir web_ siteye ( bayanlar tanışma sitesi ) üye olarak görünüyor. Daha önce benzer bir olay olmuştu ve baya bir tartışma yaşamıştık eşimle. Fakat savunması böyle: sitelerin erkeklerin mail adreslerini bir yerde bulup mail atıyorlarmış ve o mailleri açınca otomatik olarak üye gibi görünüyormuşsun yani spam mail gibi bir şey. Şimdi benim kafam yine karıştı. Açılan sayfada gelen mailler var ve gelen maillerde beni ara numaram XXXXXXXXxx olarak görünüyor. Şimdi gerçekten görüşmek isteyen tel numarasını yazar niye bu şekilde yazsın?! Eşim hiç bir mesaja cevap yazmış gibi görünüyor.Eşimin böyle bir niyeti olsa insan neden parolasını bildiğim mail adresini kullanır ki? Aldatmak istese başka bir mail adresi kullanır değil mi? Fakat diğer taraftan spam mail olsa desem yaşadığı yer olarak eşimin bazen iş sebebi için gittiği bir şehir yazılmış. Tesadüf mü düşünsem şu an o kadar iyimser olamam .Aldatılıyor muyum bilemedim. Ben de aldatılıyorsam o zaman aldatılmayan kadın yoktur diye karar verdim. Güzel desem güzelim,okumuş desem okumuş bir insanım,kıskanç desem hiç değilim onu hiç bir zaman sıkmadım,parada pulda gözüm yok onu üzmüyorum bir erkek başka neden aldatılır ki,heyecan için mi?! Şimdi sizin fikrinizin ihtiyacım var nasıl davranmalıyım,ne yapmalıyım ?Şimdi koyu açarsam spam mail diye bir savunma yapacaktır.
boşuna kuruntu yapma cnm bak benim sevgilimin e postasına giriyorum bazen bir sürü böyle emailler gelmiş hiç sorun yapmıyorum siliyorum hemn senin eşinin veya benim sevgilimin bunlarla ilgisi yok böyle atıyorlar ve üye gibi gözüküyo ama alakası yok kuruntu yapma boşver inan eşine
valla bu kadar amatör olamaz bence mail almak 3 dk aldatmak isteyen bu vakti ayırır heralde takibi bırakma canınıda sıkma
eşinize haksızlık ediyorsunuz...
flört sitesine üye olsa kendi mail adresini kullanmaz ve cevap yazanlar telefonlarını yazmazlar.
Yinede güvenmeye devam edin
inanmayı deneyin derim. ve içinizi rahatlatmak adına siteden kontrol edin
saol cnm, biraz endişem hafiflendi
inan cnm bak seni teselli etmek için dmiyorum ama öyle gerçektende böyle boş şeyler için kavga etme eşinle ona güven o senin hayat arkadaşın sence sen şifreyi bildiğin halde bu sitelerden bir şeyler yapıyorsa ile kendine başka e posta açar ruhun duymaz böyle düşün ve bildiğim için söylüyorum kocanla bi ilgisi yoktur
kafam karıştı bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?