Aldatıldığımı düşünüyorum,nasıl davranmalıyım?

vjosa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
179
1
118
İzmir
Bayanlar sizin fikrinize ihtiyacım var. Ben eşimin e-mail parolasını bilirim. O da benimkini bilir. Buğün başka bir şey bakmak için e_mailine açarken bir mail dikkatimi çekti ve açtım. Açınca eşim uygunsuz bir web_ siteye ( bayanlar tanışma sitesi ) üye olarak görünüyor. Daha önce benzer bir olay olmuştu ve baya bir tartışma yaşamıştık eşimle. Fakat savunması böyle: sitelerin erkeklerin mail adreslerini bir yerde bulup mail atıyorlarmış ve o mailleri açınca otomatik olarak üye gibi görünüyormuşsun yani spam mail gibi bir şey. Şimdi benim kafam yine karıştı. Açılan sayfada gelen mailler var ve gelen maillerde beni ara numaram XXXXXXXXxx olarak görünüyor. Şimdi gerçekten görüşmek isteyen tel numarasını yazar niye bu şekilde yazsın?! Eşim hiç bir mesaja cevap yazmış gibi görünüyor.Eşimin böyle bir niyeti olsa insan neden parolasını bildiğim mail adresini kullanır ki? Aldatmak istese başka bir mail adresi kullanır değil mi? Fakat diğer taraftan spam mail olsa desem yaşadığı yer olarak eşimin bazen iş sebebi için gittiği bir şehir yazılmış. Tesadüf mü düşünsem şu an o kadar iyimser olamam .Aldatılıyor muyum bilemedim. Ben de aldatılıyorsam o zaman aldatılmayan kadın yoktur diye karar verdim. Güzel desem güzelim,okumuş desem okumuş bir insanım,kıskanç desem hiç değilim onu hiç bir zaman sıkmadım,parada pulda gözüm yok onu üzmüyorum bir erkek başka neden aldatılır ki,heyecan için mi?! Şimdi sizin fikrinizin ihtiyacım var nasıl davranmalıyım,ne yapmalıyım ?Şimdi koyu açarsam spam mail diye bir savunma yapacaktır.

valla bu kadar amatör olamaz bence mail almak 3 dk aldatmak isteyen bu vakti ayırır heralde takibi bırakma canınıda sıkma

eşinize haksızlık ediyorsunuz...
flört sitesine üye olsa kendi mail adresini kullanmaz ve cevap yazanlar telefonlarını yazmazlar.
Yinede güvenmeye devam edin
inanmayı deneyin derim. ve içinizi rahatlatmak adına siteden kontrol edin

boşuna kuruntu yapma cnm bak benim sevgilimin e postasına giriyorum bazen bir sürü böyle emailler gelmiş hiç sorun yapmıyorum siliyorum hemn senin eşinin veya benim sevgilimin bunlarla ilgisi yok böyle atıyorlar ve üye gibi gözüküyo ama alakası yok boşver inan eşine ben de ik gördüğümde kontrol ettim sevgilimle ilgisi yok sende öyle yap evliliğini mahfetme netteki saçma span siteler için

Son düzenleme:

saol cnm, biraz endişem hafiflendi

Benim de kafam karıştı işin gerçeği ama öyle sitelerden mail gelip de direk üye olarak görünme muhabbetini de ilk kez duydum yani. :26: Ki daha önce bu tarz bir şey de yaşanmışsa... Bence eşine hissettirmeden maillerini, gelip gittiği yerleri sık sık kontrol et, çünkü Allah göstermesin aldatılıyorsan bile bunun için herkesten önce kendini ikna etmen için bir kanıta ihtiyacın olacak.

O sitelerin reklamları öyle yapılıyor.
TV de de 900 lü hatlar var."Ara beni,seni bekliyorum" diye reklam yapıyolar.
Spam dir ve çıkan linklere tıklamak sakıncalı olabilir.(virüs veya trojan atabilirler)

Son düzenleme:

kafam karıştı bir kere

arkadaşım benim mail adresime öyle mailler geliyor ki görsen şaşırırsın, üye olduğun her siteden mail adresin alınabilir ve reklam amaçlı kullanılabilir, arkadaşlık siteleri sex shoplar vs.. Bence huzurunu bozmana, eşine söylemene bile değmez..

Son düzenleme:
saol cnm, biraz endişem hafiflendi

inan cnm bak seni teselli etmek için dmiyorum ama öyle gerçektende böyle boş şeyler için kavga etme eşinle ona güven o senin hayat arkadaşın sence sen şifreyi bildiğin halde bu sitelerden bir şeyler yapıyorsa ile kendine başka e posta açar ruhun duymaz böyle düşün ve bildiğim için söylüyorum kocanla bi ilgisi yoktur

birbirimizi o kadar fedakarlık yapan bir çiftiz ki bu kadar basit bir şekilde her şey çöpe atmamalı , öyle bir şey varsa en çok ona üzülürüm ve beni teselli eden de böyle bir şey yapacağı varsa dediğin gibi başka bir mail adresi kullanabilirdi ruhum duymazdı

Son düzenleme:
Ya benim üye de olduğum en fazla 2 yer vardır ama bana bile geliyo öyle sapık saçma sitelerden fln eşiniz yanlışlıkla da olsa bi kere tıkladıysa devamlı gelebilir yani virüs fln olabilir ama şimdi sizin içiniz kuruntulu olur biraz takip edin tabi kimseye sonsuz güvenmemek gerek

bencede eşine haksızlık etme bana bile geliyo öyle spam mailler ki hiç bir yerde üyeliğim olmadıgı halde numara bırakanlar mail adresi bırakanlar ekleme talebi gönderenler kafanı gereksiz yere yorma

spam dır cnm.. benimde mailime saçma sapan bi kaç kere site adresleri geldii.. hatta mailmi diye baktımmm oysa virüsmüş... hem eşin böle bşy yapacaksa senin şifresini bildigi adresinden üye olmaz demi:)bence düşünüp üüzlme cnm:)

arkadaşlar yorumlarınız okuyorum ve ilgilediğiniz için teşekkür ediyorum

benim de gmail hesabıma bu tarz mailler geliyor önemli birşey olduğunu sanmıyorum

bosuna kuruntu yapiyorsun canim bende esimin mailine giriyorum adamin bilgisayara girdigi bile yok kalaki mailine girsin ve her actigimda ayni senin anlattigin seyler geliyor numaralar ara beni falan arkadasliklar esin dogru soyluyor sex shop demis arkadas ya aynen banada geliyor af edersiniz birgun bir mail gelmis seninki kac cm yaziyor:26: neye ugradigimi sasirdim ama gulmedende edemedim bos ver boyle seyleri

devlet artik bu ise el atsa cok makbule gecer, bu ne ya spam spam spam heryerde pislik kadinlarin resimleri, yok gormek istermisin mesajlari yok canim seni cekti (zikkimin dibini ceksin).
evet esin dogru soyluyor , bunlar spam, siteye girdiginde konusacak kimse de olmuyor genelde. mailinden silin ve engelleyin ancak bu sekilde gelmesini engellersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…