bosuna kuruntu yapiyorsun canim bende esimin mailine giriyorum adamin bilgisayara girdigi bile yok kalaki mailine girsin ve her actigimda ayni senin anlattigin seyler geliyor numaralar ara beni falan arkadasliklar esin dogru soyluyor sex shop demis arkadas ya aynen banada geliyor af edersiniz birgun bir mail gelmis seninki kac cm yaziyor:26: neye ugradigimi sasirdim ama gulmedende edemedim bos ver boyle seyleri
arkadaşlar siz böyle yazınca içim biraz rahatlanmış oluyor fakat kafama hala takılan şey üye göründüğü site mail adresi dışında yaşadığı şehir olarak arda iş için seyahat ettiği bir şehir yazıyor,şimdi bu tesadüf mü yoksa gerçekten üye olup kendi mi yazdı o yeri bu kafamı karıştırıyor
tatlım bana gelen maillerde ismim soyismim bile var..nerden biliyolar benim adımı soyadımı..tabiki programlar sayesinde yapıyolar..
devlet artik bu ise el atsa cok makbule gecer, bu ne ya spam spam spam heryerde pislik kadinlarin resimleri, yok gormek istermisin mesajlari yok canim seni cekti (zikkimin dibini ceksin).
evet esin dogru soyluyor , bunlar spam, siteye girdiginde konusacak kimse de olmuyor genelde. mailinden silin ve engelleyin ancak bu sekilde gelmesini engellersiniz
arkadaşlar siz böyle yazınca içim biraz rahatlanmış oluyor fakat kafama hala takılan şey üye göründüğü site mail adresi dışında yaşadığı şehir olarak arda iş için seyahat ettiği bir şehir yazıyor,şimdi bu tesadüf mü yoksa gerçekten üye olup kendi mi yazdı o yeri bu kafamı karıştırıyor
Bayanlar sizin fikrinize ihtiyacım var. Ben eşimin e-mail parolasını bilirim. O da benimkini bilir. Buğün başka bir şey bakmak için e_mailine açarken bir mail dikkatimi çekti ve açtım. Açınca eşim uygunsuz bir web_ siteye ( bayanlar tanışma sitesi ) üye olarak görünüyor. Daha önce benzer bir olay olmuştu ve baya bir tartışma yaşamıştık eşimle. Fakat savunması böyle: sitelerin erkeklerin mail adreslerini bir yerde bulup mail atıyorlarmış ve o mailleri açınca otomatik olarak üye gibi görünüyormuşsun yani spam mail gibi bir şey. Şimdi benim kafam yine karıştı. Açılan sayfada gelen mailler var ve gelen maillerde beni ara numaram XXXXXXXXxx olarak görünüyor. Şimdi gerçekten görüşmek isteyen tel numarasını yazar niye bu şekilde yazsın?! Eşim hiç bir mesaja cevap yazmış gibi görünüyor.Eşimin böyle bir niyeti olsa insan neden parolasını bildiğim mail adresini kullanır ki? Aldatmak istese başka bir mail adresi kullanır değil mi? Fakat diğer taraftan spam mail olsa desem yaşadığı yer olarak eşimin bazen iş sebebi için gittiği bir şehir yazılmış. Tesadüf mü düşünsem şu an o kadar iyimser olamam .Aldatılıyor muyum bilemedim. Ben de aldatılıyorsam o zaman aldatılmayan kadın yoktur diye karar verdim. Güzel desem güzelim,okumuş desem okumuş bir insanım,kıskanç desem hiç değilim onu hiç bir zaman sıkmadım,parada pulda gözüm yok onu üzmüyorum bir erkek başka neden aldatılır ki,heyecan için mi?! Şimdi sizin fikrinizin ihtiyacım var nasıl davranmalıyım,ne yapmalıyım ?Şimdi koyu açarsam spam mail diye bir savunma yapacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?