Aldatıldığımı kafamdan atamıyorum ayrılsamda

Allah yardımcınız olsun.önce herşey daha güzel olacak diye bir nefes alın silkinin duş alın rahatlayın.sonra kızınıza bir güzel sarılıp insanın başına herşey gelebilir kızım senden özür diliyorum artık çooook farklı çok güzel bir hayatımız olacak diye onu ve kendinizi cesaretlendirin.geçmiş mi? Şuandan itibaren hafızanızdan tamamen silmiş olmalısınız zaten.daha güçlü daha dik ve evladına sımsıkı sarılan bir anne olacaksınız artık.ötesi yok

Boşverin dedikoduları
Boşverin şu adamı artık
Bırakın neler olmuşsa olmuş ve kim ne demişse de demiş
Bir hata yaptınız ve bedelini ödüyorsunuz
Ama kızınız hata yapmadı o neden bedel ödüyor ?
Öncelikle kızınız için sonra kendiniz için artık silkinin ve çocuğunuza yardımcı olun lütfen.

o kadın kabul etti mi acaba ilişkiyi? diğer her neden bitmesi için yeterli ama aldatılmayı hazmedememişsiniz ya en çok o yüzden oraya takıldım

ay senin kızın intihara kalkmış sen hala adamla ilgili düşünebiliyor musun gerçekten:silah:
benim kızım böyle bişey yaşasa dünya durur yahu
herkes önemsizleşir bırak nefreti birden silerim o adamı biter onu mu düşüncem kızımın psikolojisini düşünmem gerekirken...:KK57:

Herkes sana bırak adam demeyi çocuğunu düşün dedikçe sen hala ben nası yaptım nası müsade ettim hazmedemiyorum falan diyosun!hala çocuğunla ilgili hiçbi şey umrunda değil pes ya valla.Çocuğuna bakamayacaksan ver babasına da yavrucak kurtulsun senden kendine gelsin bu ne böyle ya, senin ne hakkın var bi çocuğa bunları yaşatmaya?

Arkadaslar şuan sağlıklı düşünemiyor.çok hata yapmış belli ama cesaretlendirin yargılamayın artık.yardım edeceksek Yapıcı olarak edelim hepberaber

Arkadaslar şuan sağlıklı düşünemiyor.çok hata yapmış belli ama cesaretlendirin yargılamayın artık.yardım edeceksek Yapıcı olarak edelim hepberaber
Tamam sağlıklı düşünemiyor bizde diyoruz ki kızın var toparlan değmeyecek bir adam için evladından olmaya değer mi ?
Ama konu sahibi hala adamın derdinde

Işte bunu biraz daha farklı anlatırsak ona daha iyi gelir diye düşünüyorum.daha iyi algılayabilir kızının varlığını..biraz rahatsız ya şuan oyüzden diyorum

Koca meraklısı sın kusura bakma erkek olmadan yaşayamıyormudun sen ? Kızın mafolmuş hala unutamıyorum diyorsun . Ada'm seni büyülemedı aklın yokmu senin

Adam gel hadi benim köpeğim ol dese koşa koşa gidersin. İnanamıyorum ya bunu kızına yaşatmaya ne hakkın vardı ve hala neyin derdindesin. Burda sana herkes kendini yırtsada senin kafana bişey sokamaz bence. Kızının intihar ettiği kısmı okuyunca şok geçirdim. Sen onu bunu bırakta bi anneliğini sorgula yazık o yavruya be.

Lütfen yorumlarınızı çok ağır eleştirmeden yapın kızlar zira antidepresan ve ağır uyku ilacı alıyorum sabah akşam psikoloğa gittim yani ve sizin tavsiye ve önerilerinizle toparlanmak istiyorum birazcık.Daha önce bahsettiğim konu üzerine devam etmek istiyorum anlattığım gibi bir senelik ilişkim sonlandı onun evlenmek istememiyorum ben demesi üzerine benim sinir krizine girmemden.Ama bana sana ümit vermedim dedi çıldırttı nasıl vermedi ev aldı senin için aldım dedi bütün eşyalarını ben seçtim hep bana beğendirtti temizliğine kadar ben yaptım gelecek planları yaptık ikimizinde ikinci evliliği olacağı için ben zaten acele edemezdik diye düşünüyordum zaten çok aşırı kıskanç olduğu için izlediğim diziye karıştı dizideki bi aktör yüzünden beni dövdü sosyal hesaplarım yüzünden de kapattırdı ayrıca en yakın arkadaşlarımla konuşturmadı hiçbiryere çıkmamı yasakladı kılık kıyafetim doksanlık nineler gibi oldu saçımı boyamamı istemedi hatta ağda yapmama bile kızdı çalıştırmadı nerdeyse hergün biyerdeydik birinci sorun şu ben bunlara nasıl göz yumdum :KK43: diğeride hadi bunlara sustum nasıl olduysa buzdolabında poşette bayan saçı gördüm kasiyerindir poşette dedi montunda gördüm işterinden dedi banyoda buldum neyse onun evinde kalan eşyalarımıda poşete koy sakla dedi tarağıma kadar annem gelir görmesin dedi peki dedim annesi benim oğlumun bi bayanla ilişkisi var zaten çalıştığı yerde demiş bi kadına bende bi patladım kadının evine gittim benimle oynamayın dedim bütün şehir bizim birlikte olduğumuzu biliyo istemiyosa neden benimle oynadı dedim eve geldim aradım açmıyo işterine geliyorum diye msj attım ve bütün bunlara şahit olan kızım hap içip intihar etti neyseki kurtardık şimdi yangın yeriyim ben naptım noldu bana napıcam ben unutamıyorumda

kızına bunları yaşatmak zorunda mısın?

Vicdan azabı çekiyorum o yüzden bana yaptıklarını unutamıyorum
Kendinize kizmayin artik. Yasadiklarinizdan dersinizi cikarin. Gecmise bakmanin anlami yok. onunuzde yeni bir hayat var yuruyecek daha cok yolunuz var. Bundan bir yil once o adam hayatinizda yoktu. Her iliski guzel baslar sonra da insanlar gercek yuzlerini gostermeye baslar. Belli ki siz o donem gormemissiniz ya da gormek istememissiniz. Ilk baslardaki haline doner iliski umuduyla belki de adama ses cikaramamissiniz. Hatalar bizim icin. Artik bunlari dusunmeyin. Ondan kurtuldum diye sevinin ve evladinizla yep yeni guzel piril piril yeni hayatiniza kucak acin. Mutlu olmaya bakin.

Lütfen yorumlarınızı çok ağır eleştirmeden yapın kızlar zira antidepresan ve ağır uyku ilacı alıyorum sabah akşam psikoloğa gittim yani ve sizin tavsiye ve önerilerinizle toparlanmak istiyorum birazcık.Daha önce bahsettiğim konu üzerine devam etmek istiyorum anlattığım gibi bir senelik ilişkim sonlandı onun evlenmek istememiyorum ben demesi üzerine benim sinir krizine girmemden.Ama bana sana ümit vermedim dedi çıldırttı nasıl vermedi ev aldı senin için aldım dedi bütün eşyalarını ben seçtim hep bana beğendirtti temizliğine kadar ben yaptım gelecek planları yaptık ikimizinde ikinci evliliği olacağı için ben zaten acele edemezdik diye düşünüyordum zaten çok aşırı kıskanç olduğu için izlediğim diziye karıştı dizideki bi aktör yüzünden beni dövdü sosyal hesaplarım yüzünden de kapattırdı ayrıca en yakın arkadaşlarımla konuşturmadı hiçbiryere çıkmamı yasakladı kılık kıyafetim doksanlık nineler gibi oldu saçımı boyamamı istemedi hatta ağda yapmama bile kızdı çalıştırmadı nerdeyse hergün biyerdeydik birinci sorun şu ben bunlara nasıl göz yumdum :KK43: diğeride hadi bunlara sustum nasıl olduysa buzdolabında poşette bayan saçı gördüm kasiyerindir poşette dedi montunda gördüm işterinden dedi banyoda buldum neyse onun evinde kalan eşyalarımıda poşete koy sakla dedi tarağıma kadar annem gelir görmesin dedi peki dedim annesi benim oğlumun bi bayanla ilişkisi var zaten çalıştığı yerde demiş bi kadına bende bi patladım kadının evine gittim benimle oynamayın dedim bütün şehir bizim birlikte olduğumuzu biliyo istemiyosa neden benimle oynadı dedim eve geldim aradım açmıyo işterine geliyorum diye msj attım ve bütün bunlara şahit olan kızım hap içip intihar etti neyseki kurtardık şimdi yangın yeriyim ben naptım noldu bana napıcam ben unutamıyorumda
ne diyeceğimi bilemiyorum.
normalde kk'da kadınların üstüne çok gidiliyor bu kadar tepkili olmayalım derim ama size dayanamadım,neyse tutacağım kendimi.
sizin kızınız intihar ediyor hem de bu olaylar ve sizin yüzünüzden ve siz aldatıldığımı atamıyorum kafamdan diye başlık açıyorsunuz. ve kızınızın intiharını en son cümlede yazıyorsunuz,önemsiz bir ayrıntı gibi.
ben olsam kızıma böyle şeyler yaşattığımı unutamazdım,ama siz hala adamın yaptığını unutamıyorum diyorsunuz.
kusura bakmayın da dövmüş,sizi köle etmiş,siz her şeyine tamam demişsiniz,suç sizde.
yazık o kızınıza ya,herkes anne olmasın.

Back
X