Lütfen yorumlarınızı çok ağır eleştirmeden yapın kızlar zira antidepresan ve ağır uyku ilacı alıyorum sabah akşam psikoloğa gittim yani ve sizin tavsiye ve önerilerinizle toparlanmak istiyorum birazcık.Daha önce bahsettiğim konu üzerine devam etmek istiyorum anlattığım gibi bir senelik ilişkim sonlandı onun evlenmek istememiyorum ben demesi üzerine benim sinir krizine girmemden.Ama bana sana ümit vermedim dedi çıldırttı nasıl vermedi ev aldı senin için aldım dedi bütün eşyalarını ben seçtim hep bana beğendirtti temizliğine kadar ben yaptım gelecek planları yaptık ikimizinde ikinci evliliği olacağı için ben zaten acele edemezdik diye düşünüyordum zaten çok aşırı kıskanç olduğu için izlediğim diziye karıştı dizideki bi aktör yüzünden beni dövdü sosyal hesaplarım yüzünden de kapattırdı ayrıca en yakın arkadaşlarımla konuşturmadı hiçbiryere çıkmamı yasakladı kılık kıyafetim doksanlık nineler gibi oldu saçımı boyamamı istemedi hatta ağda yapmama bile kızdı çalıştırmadı nerdeyse hergün biyerdeydik birinci sorun şu ben bunlara nasıl göz yumdum

diğeride hadi bunlara sustum nasıl olduysa buzdolabında poşette bayan saçı gördüm kasiyerindir poşette dedi montunda gördüm işterinden dedi banyoda buldum neyse onun evinde kalan eşyalarımıda poşete koy sakla dedi tarağıma kadar annem gelir görmesin dedi peki dedim annesi benim oğlumun bi bayanla ilişkisi var zaten çalıştığı yerde demiş bi kadına bende bi patladım kadının evine gittim benimle oynamayın dedim bütün şehir bizim birlikte olduğumuzu biliyo istemiyosa neden benimle oynadı dedim eve geldim aradım açmıyo işterine geliyorum diye msj attım ve bütün bunlara şahit olan kızım hap içip intihar etti neyseki kurtardık şimdi yangın yeriyim ben naptım noldu bana napıcam ben unutamıyorumda