Aldatıldığımı öğrendim... Ne yapacağımı bilmiyorum...

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.354
15.387
448
eski konum burada http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...aman-sonra-tavsiyelerinize-ihtiyacim-var.html

nasıl yapılır, nasıl atlatılır, nasıl hazmedilir bu?
dayanamadım arkadaşını aradım, 8gündür görüşmüyorduk aramıyordu beni... arkadaşı bana dedi, bak zaten hastasın yağmur, yoluna bak, siz beraberken gamze diye bi kızla sık sık görüşürdü o, bana da "takılıyoruz" diyodu, eminim yatıp kalkıyolardı, kız da zaten boş bi kızdı herkesle takılan bir tipti, sonra da "benim ciddi bi ilişkim var" deyip kızla iletişimi kesti dedi..
elim ayağım titriyor, nefes almakta zorlanıyorum, ona ulaşmaya çalışıyorum son kez konuşmak yaptıklarını yüzüne vurmak emeklerimi boşa harcadığını söylemek son kez ona içimi dökmek istiyorum... ama ulaşamıyorum... yaşayanlar bilir bu duyguyu, ne yapacağım ben şimdi...

içini dökücen de bu adamın umrunda olucak mı sanıyosun, sinirlendiğinle kalıcaksın. Allah bundan sonra yolunu açık etsin canım, iyi insanlarla karşılaştırsın seni. Üzme kendini. Şanslısın artık kafanda hiç acaba kalmamış. Arkadaşı sana açık açık anlatmış. Hatta belki de o söyledi arkadaşına sana bunları anlatmasını, artık onu tamamen aklından çıkarman için.

Bende benzer bi durum yaşadım onun arkadaşlarından birinden öğrendim durumu. Son kez konuştum da ne oldu saçmalayıp açıklama yapmaya çalışıp durdu. Ve şu an o kızla yani eski sevgilisyle çok mutlu. Olan bana oldu yine. Yani sonuçta iki türlü de üzülen sen olacaksın. Kolay atlatılabilir bi durum değil. benim üzerinden 1 ay geçti her gün rüyalarıma giriyor o kızla beraber ama zamanla güçleniyor insan. İnan atlatabilirsin, atlatabiliriz.

o arkadaşıyla da uzun zamandır görüşmemiş, o söyletmemiştir eminim, arkadaşına sürekli "bunlar gelip geçici, ben yağmurla evlenicem" falan diyip duruyormuş, kaldı ki annemle tanışmıştı anneme de böyle söylerdi..
onca emek verdim, hepsi boşa gitmiş.. nasıl içine sindi bu yaptığı, nasıl kıydı bize aklım almıyor.. deliricem, tutamıyorum kendimi, bi ulaşabilsem ona konuşucam.. en azından öfkem içimde kalmayacak ama ulaşamıyorum.. hiçbir şey teselli olmuyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…