• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı öğrendim

Boşanma kararımda net olduğumu anlayınca kurana el basmaya kadar ileri gitti düsün artık yalanmıs bana komplo kurmus aklınca ders vermek istiyormus bir daha bu tarz seyler yapmiyim diye son cırpınısları o da biliyor affetmeyeceğim bu kadar kötü bi yalana kim inanır ki. Sırf itibarı sarsılmasın diye evlerden birini sana vereyim sat istersen ama bosanmayalım dedi evden gönderdim onu artık tahammül seviyem o kadar tükendi iki gündür nefes alacak gücü kendimde bulamiyordum yarın davayı acıp kurtulacağım insallah
Diyor ki bir psikolog. Herşeyi üstüne yapmasını isteyin. Ne var ne yok. Herseyi. Kabul ederse pismandir. Ben öyle yap affet demiyorum. Blöf yap. Vermek istemeyecektir. Daha iyi göreceksin pişman olmadığını.

Arkadaşım, bizim bir abimiz çekişmeli davasında 50-50 kusur hükmetti. Üst mahkemelere gitti. Üst mahkeme erkeğin daha kusurlu olduğu yönde görüş verdi. Mahkeme tekrar kusur belirledi. 490 bin tazminata hükmetti. Aldatma, dayak, kumar, alkol, eve bakmama vb durumu yok. Hatta kadının bir sürü kusurunu ispat etti ki duysanız yok artık dersiniz. Bizzat yeni yaşanmış olay. 1 milyon istediler. 490 tazminat çıktı erkek aleyhine.
Bu arada erkek majs 90 falan maaş alıyordur. Kadının maaşı adamın 2 katı neredeyse. Kadına pozitif ayrımcılık yapılıyor.

Bu aksam eve gelmeden yol boyunca yine ask dolu konusmalarını yaptilar aracı kenara cekip uzun uzun konustular kadın evliymis cocukları varmıs kocasından cocuklarından sikayetleniyordu bu da teselli ediyordu kendince. Bu aksam saati sarj etmem gerekiyordu direksiyonun alt kısmina bantlamıstm sökmeye calısırken birden geldi hesap sormaya basladı haberim vardı zaten bu saatten ben seni isletiyordum nasılmıs isletilmek gördün mü dedi ve yolun ortasında suratına vurdum saclarıni yoldum hep o sinirle bir anlık bosalma yasadım beni o kadına götür cabuk dedim
Kadını öğrenip eşinizle beraber cümle aleme rezil etseniz keşke.

Back
X